Şimdi Ara

Harddiskim bozuk mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabahttps://i.hizliresim.com/0RLq5V.png

    Sonuç bu şekilde başka kişilerin benchmark testlerine baktığım zaman bu sonuclardan cok daha iyilerini alıyorlar. Ortalama 26.4 mb alıyorum bu cok az degil mi?

    Oyun oynarken vesaire drop girip duruyor 0.5,1 sn boyunca sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi?



  • WD10EZRX yanlış hatırlamıyor isem tek plaka üzerine 1 tb depolama yapan bir disk. bu yüzden ısınma olabiliyor. zamanla bunlarda bad sektörlere yol açabiliyor. diskiniz bozuk değil ama bazı alanlarda değerler çok düşük. içinde önemli data varsa yedek alın. sistem bu disk üzerinden yürüyor ise şuan kasılmalar donmalar yaratabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AYNIADAM

    WD10EZRX yanlış hatırlamıyor isem tek plaka üzerine 1 tb depolama yapan bir disk. bu yüzden ısınma olabiliyor. zamanla bunlarda bad sektörlere yol açabiliyor. diskiniz bozuk değil ama bazı alanlarda değerler çok düşük. içinde önemli data varsa yedek alın. sistem bu disk üzerinden yürüyor ise şuan kasılmalar donmalar yaratabilir.
    sistem bu disk üzerinden yürüyor. bir ssd sipariş ettim. windows ve tek oynadığım oyun pubgyi oraya geçirince bir sorun kalır mı ?
  • Bu çok spesifik bir konu. Donanımlarınıza ve isletim sisteminize vakıf olan sizsiniz. Disk çok kötü bir performans sergiliyor mu evet sergiliyor. Donma yaratabilir mi. Evet büyük ihtimalle. Ama kesin diskten mi o sizin makinaniza yapacağınız tektiklerle anlayabileceginiz ve ihtimalleri eleyebileceginiz bir konu.
  • Diskinizi başka kasaya takıp denemeniz veya mevcut kasaya ssd takınca sorunun kaynağı disk mi belli olur. Ama hızlarınız çok düşük işletim sistemi kuruluysa çok ağır çalışır muhtemelen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.