Şimdi Ara

harddisk sorunu ve yeni harddisk onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkada$lar. Yardimci olacaginizi umarak problemimi anlatmak istiyorum;

    $uan harddiskimde problem ya$amaktayim. bilgisayar yerde yan ve kapagi acik haldeyken malesef uzerine kulaklik du$tu ve kisa bir sure sonra bilgisayar reset atti kendine. onceleri windows xp yukleniyor ekranindan hemen sonra reset atarken $uan acili$ta harddiskimden "tik tik tik" sesleri surekli olarak geliyor ve bilgisayarim acilmiyor hic bir $ekilde. bu sorunun cozulebilme ihtimali var mi? ayrica bu "tik tik tik" seslerinin sebebi nedir? okuyucu kafada mi bir problem olu$tu acaba? merak ediyorum cunku harddiske gelen darbe ufakti ama boyle bir soruna sebep oldu.

    ikinci konu olarak harddisk almayi planliyorum. 250 ytl civari bir masraf yapmak niyetindeyim. asus p4 p800x anakart kullaniyorum. bu anakart ile sorunsuz, ba$ agritmadan cali$abilecek yuksek kapasiteli onerebileceginiz marka ve modelleri belirtip yardimci olursaniz sevinirim. bu ak$am kismet olursa sizin tavsiyelerinizi de goz onunde bulundurarak harddisk alacam.

    $imdiden yardimci olacak arkada$lara cok te$ekkur ediyorum.







  • hardiskin kafa vurması ii bişi deil tabiki.bende yaşıyorum.ama tamamen bozulmuş denemez çünki aynı şekilde benim 160 gblik samsung diskimde bunu sürekli yapıyordu.yaptığım şey ise;
    önce bağlantı kablolarının yerlerini deiştirerek bir şekilde açılmasını sağlamak tekrarlarsa format atmak.
    ben böle yapıyordum.low lvel formatı bile denedim ama işe yaramadı.şu an harddiski 2 partition ve ilk 29 gblik bölümü iptal ettim.yani formatsız bıraktım.2 gündür yapmıyo böle deneyebilirsin.
  • pekala bunu deneyecegim, te$ekkur ederim arkada$im.

    kimse yeni harddisk onerisinde bulunmadigi icin henuz harddisk alamadim. lutfen birileri bir $eyler yazsin fikirleriniz onemli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayki2 -- 31 Ocak 2007; 14:16:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.