Şimdi Ara

Harddiscde anlaşılamayan sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler ben laptopa format atmak istiyorum.. önce normal açtığım zaman pcyi windows yazısında takılıp kalıyor hiçbir şekilde ilerlemiyordu güvenli kipten açayım dedim system32 dosyaları nı yuklerken birden mavi ekran gelip yeniden başlatıyor bilgisyarı win 7 yükleyim dedim bu seferde win 7 yuklerken ilk siyah ekran geliyor windows dosyaları yüklüyor yazısı dolduktan sonra beyaz ok geliyo ve orda kalıyor ilerlemiyor ne yapmam gerekiyor acaba lütfen yardımcı olun..



  • yardım lütfennnn
  • bios a girip hdd modunu kontrol edermisin. AHCI modda ise onu degistirebilirmisin ?
  • hocam onu nasıl yapıcaz bilmiyorum da anlatabilirmisin kısaca nerd o ahci
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1khan

    bios a girip hdd modunu kontrol edermisin. AHCI modda ise onu degistirebilirmisin ?


    hocam tamam dediğiniz gibi yaptım şimdi tek sorunum kaldı bu sürücü listesinde hangisi ana sistem yani hangisi C onu çözemedim teşekkür ederim az önceki yardımın için de ayrıca

    http://g1301.hizliresim.com/15/w/jgfn3.jpg
  • bak simdi burda ki handicap su. tamamen yeni bir windows kurmak istiyorsan tum suruculeri silmen gerekiyor. onuda driver options tan delete ederek yapabilirsin bunu yaptiktan sonra zaten diskin full 500 gb olarak gorunecek ve sen ondan sonra tekrar bolumlerini olusturacaksin new diyerek.
    suan bu listede senin C diskin , windows olarak belirtilmis yazan. en ustteki isletim sisteminin kendine ayirdirgi.(400 mb olan ) zaten sen new olarak yaptiginda aynisini tekrar yapacak kendisini oradan anlicaksin.
    en altta kalanda d diskin tabi :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1khan

    bak simdi burda ki handicap su. tamamen yeni bir windows kurmak istiyorsan tum suruculeri silmen gerekiyor. onuda driver options tan delete ederek yapabilirsin bunu yaptiktan sonra zaten diskin full 500 gb olarak gorunecek ve sen ondan sonra tekrar bolumlerini olusturacaksin new diyerek.
    suan bu listede senin C diskin , windows olarak belirtilmis yazan. en ustteki isletim sisteminin kendine ayirdirgi.(400 mb olan ) zaten sen new olarak yaptiginda aynisini tekrar yapacak kendisini oradan anlicaksin.
    en altta kalanda d diskin tabi :)

    hocam çok saol teşekkür ederim dediğin gibi windows olana tıkladım ve başlattım ancak 5 dk sonra bu hatayı verdi laptpop benım değil o yuzden hepsini silemedim bu hata nedir

    http://f1301.hizliresim.com/15/w/jggcp.jpg




  • bu arada burda c yi secip yukle dersen. var olan windows unu old olarak adlandirip onun uzerine bir tane daha kuracaktir. buda old olan windowsunda bosuna yer kaplamasina neden olacaktir. eger gerek yoksa ordan bisi kurtarmana yada baska bi seye tamamini silmeni oneririm.
  • senin yukleme yaptigin windows ta sorunvar. bu hatada da yukleme icin gerekli olan dosyalar bulunamiyor diyo. elinde farkli bisi varsa onla kurulum yapmalisin.

    yukleme yaptigin windows derken kullandigin windows cd sinden bahsediyorum. duzelteyimde yanlis algi olsumasin. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1khan -- 28 Ocak 2013; 14:19:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.