Şimdi Ara

Hardcore İçin Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şuanda 53lvl monk'um var ama hardcore değil pek zevk alamadığımı söyliyebilirim.Bunun için hardcore da kasmayı uygun gördüm ama hangi karaktere başlıyacağıma karar veremedim şuanda aklımda WD var ama daha tam karar verebilmiş değilim.Sınıflar hakkında bilgilendirirseníz sevinirim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • dh harici diger classlar iyi gibi dh'ler nedense tek yiyor genelde
  • Dh yı düşünmüyordum zaten açıkcası ama dediğiniz kadar durumunun vahim olduğunu düşünmüyordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Level 51 DH oynuyordum hardcoreda ama Hellde mortar+fire chain+fast taglı championlara öldüm. Hata bende aslında tagda en ölümcül olanlarından, oyunu tekrar başlatmam lazımdı. Fazla güvendim dötüme :D Bu akşam eve gelince monk açtım, şimdi lv32yim, DHye nazaran çok daha rahat, her yere girip çıkıyorum. Ama ne kadar iyi olduğunu hellde görücez.
  • ben şuanda hellde monkla ilerliyorum ama açıkcası act III den sonrası monku biraz aşar gibime geliyor wizard kasan yoksanırsam forumda nasıl gidişatları hardcore için ideal midir ?
  • Wizard oynamadığım tek sınıf. Ama monkda ileriki zorluk seviyelerinde neler değişiyor anlamadım bir türlü. Bana barbardan bile daha rahat geldi oynaması.
  • Bir akşamda nasıl 32 level yaptın?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH glass canon gibi, dps gidiyorum şu an :D. Ama NM act3 gibi defansif gitmeye başlarım.
  • monk ile ilerlemek çok zevkli skiller gücüne güç katıyor zaten hell e gelene kadar 3 defa yattı karakter..ama hell act I de ise güç bela olmasada yinede zor ilerleniyor act III de daha neler değişicektir ama o zevki daha tadamadım
  • Hardcore da 3 defa yatmak ?
  • Arkadaş ilk mesajında belirtmiş monku hardcore değil, softcore.
  • hardcore başlığında softcore tartışılıyor, pardon, başarılar :)
  • İlerledikçe ilerleme ivmeni yavaşlatman gerekiyor, karakterine göre ters olan moblardan kaçıcaksın, blizzardin saçmalıklarına dikkat ediceksin(Ambushpoints=-saçma checkpointler-,random server shutdown...) .Baya sabır gerektiriyor ama ölemek için bunları yapman lazım
  • Dostum senin türkçen mi kıt?

    Bak diyor ki arkadaş, lv 53 monk karakteri var ama softcore ve artık zevk almıyormuş. Belli ki arkadaş hardcore oynayan insanları izlemiş twitchte falan ve hardcore ile softcore arasındaki heyecan faktörünün farkına varmış, dolayısıyla hardcore oynamak istiyor; fakat hardcore oynarken tamamen farklı bir düşünce yapısında oynadığın için tecrübeli insanlardan sınıflar hakkında bilgi istiyor. Anladığım kadarıyla forumda hardcore oynayan çok az insan var ve bu yüzden arkadaşın sorusunu ayrıntılı cevaplayacak tecrübeye sahip insan yok. Dolayısıyla yapılan yorumlar da tam olarak konuyla alakalı olamamasıyla birlikte arkadaşa bir görüş vermesi açısından yardımcı olabilecek yorumlar yapılmış.

    Umarım bu yazdıklarım konuyu özümlemene yardımcı olmuştur.
  • O mu kıt bu mu kıt diye olayı kendi (alt) seviyene düşürmeye gerek yok, yazılanlara bakarsan sadece girmiyor nicklı arkadas konuyla alakalı birşeyler yazmış.
    Kaldıki hardcore profesyonel işi, oynayacak adam zaten oyunun mekaniğini bilen adamdır.Kalkıpta burada konu açmaz.
    Bir daha bu konu başlığına girmeyeceğim, msj yazıp hepten seviyeyi düşürme, cvp vermeyeceğim.
  • İnsanoğlu doğuştan sadece temel yeteneklere sahiptir. Eğer belirli bir alanda yeteneklerini arttırıp profesyonel olmak istiyorsan, çalışmalarını o alana yöneltmen gerekir. Körü körüne çalışmak da sadece harcadığın zamanı ve emeği arttırır. Fakat o alanda araştırma yapar ve aynı alanda çalışan diğer "profesyonel" insanların tecrübelerine başvurursan, önüne çıkacak zorluklar hakkında fikir sahibi edinmiş olursun.

    Konu nereden, nereye geldi.. Kişiliğine saldırmak istememiştim, sadece biraz kinaye yaptım. Fakat yanlış anlamışsın, dürüst olmak gerekirse konuyu tamamen okumadığını düşünüyordum ve son yazdığımı da tamamını okumadın bence. Neyse, biraz boş vakit bulunca yazdıkça yazasım geliyor. Bu arada cevap vermek istiyorsan tutma kendini, ama lütfen önce yazdıklarımın tamamını oku. Yazdıklarım çok ofansif geldiyse özür dilerim.
  • dün zar zor azmadonı kestim 1k hp gördüm, act 3 1 ve 2 ye göre hellde gerçekten zorluyor özellikle çok kolay gectigim elite packler act 3 de ölümüme sebep olucakti biraz act 3 farmliyim diabloyu kesmeyi düsünüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D3monHunter -- 5 Haziran 2012; 19:13:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.