Şimdi Ara

HARD DİSKTEN XP YÜKLEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabala arkadaşlar..hard diski 2 ye böldüm d ye ı386 attım açılış disketiyle açıp winnt ile kurmaya çalışıyorum olmuyor.eula lisans sözleşmesi bulunuamadı diyor.önce smartdrv yok diyodu onu 98 cd sinden hallettim.şimdi bu sorunu halledemedim.hdd fat32 formatlı. uzman arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.



  • şimdi 98 kurup üzerinden xp kurmaya çalıştım oda olmadı lisans key girdikten sonra bilmem ne dosyası kopyalanamıyor dedi kitlendi..yokmu fikri gelen..
  • cd sürücüsü mü yok... neden hdd den kurmak istiyorsun


    flash ile falan deneyebilir misin ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: barakudaaa

    Merhabala arkadaşlar..hard diski 2 ye böldüm d ye ı386 attım açılış disketiyle açıp winnt ile kurmaya çalışıyorum olmuyor.eula lisans sözleşmesi bulunuamadı diyor.önce smartdrv yok diyodu onu 98 cd sinden hallettim.şimdi bu sorunu halledemedim.hdd fat32 formatlı. uzman arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.


    aradıgın herşey burda ilk deneyimimdi degerli hocam lancelot_real tarafından öğrendim eminim okuyunca seninde çok işine yarayacaktır,

    http://forum.donanimhaber.com/m_18382410/tm.htm

    kolay gelsin,,




  • reptile_34 arkadaşım zaten senin o yazı sayesinde bi yerlere kadar geldim ama olmadı mutlaka biyerlerde bi ayrıntı daha var yazıda olmayan.neticede yükleyemedim.laptopta cd rom harici oda bozuk özel bi aparatı var her cd rom olmuyor.usb boot da yok network üzerinden çok uğraştım beceremedim.neticede şu an hallettim pek içime sinmedi temiz bi yükleme olmadı ama..
    hard diski 3 e böldüm c,d,e. e ye ı386 yı attım .daha sonra aparat yardımıyla harddiski masaüstüne takıp d ye 98 kurdum. sonra harddiski laptopa takıp 98 i güvenli modda açtım driverler sorun çıkarmasın diye.sonra 98 üstünden c ye xp kurdum.boot .ini den başlangıçta çıkan 98i sildim şu an normal gibi.ve bunları yapmak nerden baksan 8-10 saatimi aldı .
    uzun uzadıya yazdım belki birilerinin işini görür diye..selamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.