Şimdi Ara

hararet sorunu acil yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar aracımda seyir halindeyken hararetin normalden yüksek olduğunu farkettim (bravo hgt) hemen çektim arabayı soğumasını bekledim ve en yakın tamirciye götürdüm ordan.
    tamirci fan sistemi devreye girmediğinden müşhir arızası dedi ve parçayı değiştirdi tamamdır senin araç dedi.fakat sorun aynı şekilde devam etti.
    bir başka tamirciye götürdüm oda arabayı tanımadığından ötürü yapamayacağını söyledi fakat devir daim sorunu olmadığını yani radyatöre giren borulardan birinin sıcak diğerinin soğuk olduğunu söyledi elektrikçiden manuel bir fan sigortası yaptırmamın pratik bir fikir olabileceğini söyledi ve yaptırdım fakat arabadaki hararet değeri malesef her an çalışan fanla da engellenemedi.
    birkaç kişiden aldığım fikir ışığında termostatta bir tıkanıklık veya üst kapak contanın eski olmasından ötürü suyun geçmesi gereken yerden geçmemesinden kaynaklanabileceğini öğrendim ama net bir durum yok ve en kötüsü bana 50km uzaktaki fiat servisine bu parçaları değiştireceğimi şimdiden sipariş vermelerini istediğimi ve sipariş gelince arabamı dinlendirerek kendilerine götüreceğimi söyledim fakat onlar daha problemi bilmeden biz o arabaya servis hizmeti veremeyiz diyorlar.
    şimdi tek çözüm burdaki bir ustaya değişmesi gerekebilecek tüm parçaları temin edip sorunu hallettirmek sanırım.
    araba devir daim yapıyor(ustanın dediğine göre) müşhir sağlam, radyatör, fan çalışıyor(fan manuelde olsa) ve klima tam olarak sorunsuz çalışıyor. fakat araba motoru soğumuyor.

    benim aklımdan geçen şimdilik üstkapak conta ve termostatı sipariş etmek.
    daha başka ne olabilir arkadaşlar lütfen yardım.

    saygılar...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.