Şimdi Ara

Hap Yutamıyorum Yardım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
32.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sende fitil sok
  • agzına az bı su al yutma ama hapı at agzına cıgnermıs gıbı bı saga bı sola bı saga bı sola getır aynı ekmek cıgnermıs gıbı suyuda yutma hapı dıslerıne degdırme sag sol sag sol derken ekmegı nasıl yutuyosan bunuda oyle yut. Psıkolojık bı durum bu bende hayatım boyunca hap yutmadım bı ara hasta olmustum ılac yazmıstı doktor bu sekılde yuttum
  • Bende yapamazdım hep boğulacağımı filan düşünürdümde, onun orada varlığını düşünmemen gerek işte hapı dilinin en arkasına koy suyla dik su geçerken ağzını genişlet kaysın gitsin aşşağıya. Ama düşünmemen lazım.
  • siz yine yutmuyorsunuz ben zorla yutmaya çalısarak kusuyordum Sonra biranda düzeldim.Artık zevkine büyük haplar yutup arkadaşlara hava atıyorumÖzelllikle augmentin 1000mg
  • Yalnız olmadığımı bilmek güzel Bir şeyin içine koy diyen arkadaşlar, hap zaten yeterince büyük, bir şeyin içine koyunca daha da büyük oluyor yutması daha da zor oluyor. Yarın da son hapla bir deneme yapacağım. Gidecek umarım o



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bl00dyHell -- 15 Eylül 2011; 19:51:10 >
  • Hortlatalım konuyu. Bende 3 yıldır hap içmeye çalışıyorum daha gram yol kat edemedim. Hayatımda içtiğim tek hapı babamın "oğlum saçmalama!" diye bağırması sonucu içmiştim korkudan. Ondan sonra hiç içemedim. Bugün doktor balgam sökücü verdi, yine içemiyorum. Allah belasını versin bu hapların.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kurt Cobain.

    Hortlatalım konuyu. Bende 3 yıldır hap içmeye çalışıyorum daha gram yol kat edemedim. Hayatımda içtiğim tek hapı babamın "oğlum saçmalama!" diye bağırması sonucu içmiştim korkudan. Ondan sonra hiç içemedim. Bugün doktor balgam sökücü verdi, yine içemiyorum. Allah belasını versin bu hapların.

    Aynı sorun bendede var Kurt kardeş. Ufak olursa yutabiliyorum. Onuda hapı kırarak zorda olsa oluyor. :D ne kadar yazsanda fayda etmez. Alışayım diyosun yine olmuyo ne yaparsan yap. O hap ağızda kalıyo.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de yutamıyorum ama bende yemek borusu darlığı var psikolojik değil. aspirini yutmak en kolayı bkz: nik+avatar.
    hatta normal aspirin bile zaten ağız içinde suyla dağılıp toz haline geliyor o yüzden aspirin yutulabilir. parçalanmayan hap olarak ise sadece dulcolax yutabiliyorum. o da hap gibi değil küçükken oynadığımız boncuklu tabancaların boncuğu kadar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.