Şimdi Ara

hangisi daha iyi? yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar selam

    kısa süre önce uydu sistemine geçiş yaptım. receiver olarak netx ye 7500 ci aldım. fakat görüntü kalitesinin iyi olamaması (donuk) menüsünün kullanışsız olması yüzünden geri verdim ve sunny at-9070 ci receiver aldım bu cihaz next 7500 e oranla daha iyi görüntü veriyor ve menüsü gayet iyi. Ancak son günlerde sunny cihazlar için artık program desteği olmayacağı üzerine yazılar görüyorum. Şimdi sunnyi geri verip next ye 9000 ci receiver almayı planlıyoru. sizce doğrumu yapıyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter_06 -- 31 Mart 2006; 16:25:19 >



  • yokmu hiç fikir verecek olan kimse
  • nasıl yani sunny emu çıkmıyacakmıymış
    hiç sanmam emu işi olduğu sürece sunny de çıkar next te de çıkar diğerlerinede çıkar inandırıcı değil doğruısu
    bence sunny devam et
  • başka bir forumda bir arkadaşın yazdığını copy paste yapıyorum. farklı yerlerde farklı kişilerde bu tür şeyler yazıyorlar. ne derece doğru acaba?

    "artık kaon firması yeni yazılım vermiycekmiş ve yeni modeller çıkararak onlara yazılım çıkarcakmış.bana sorarsanız elinizdeki cihazlarınız çöpe gitmeden elden çıkarın modüllü kullan kaon bord cihazlar için durum aynı bunu araştırın gerçekleri görün unutmayınki kaon kaon bordlu cihazlar için firmalara baskı yapacak fazla gücü yok en son uydu fuarında bizzat ben konuştum sunny olsun dogru oldugunu ama bunu müşterillerini zordurumda bırakmamak için gizlediklerini artık h/w versionu birbirine tutacak cihaz üretmiyeceklerini açıkladılar yakında çin den gelecek olan cihazların piyasayı dolduracagını bunlar kaon tabanlı ve derembox takliti olacagını söylediler eski modellerin destegi kestiklerini söylediler onlarda kaon borlu cihazları elden çıkardıktan sonra başka bordlar üzerinde yogunlaşacagını hatta ilk cvs cihazları dene amacıyla piyasaya sürdüklerini ve nabız yokladıklarını başka cihaz üreteceklerini açıkladılar eger sunny den birileri bu formda desinki böyle birşey yokdiye burda çıkıp ben sunny servisim deyenlerin sesi niye çıkmıyor agızlarını kapatılar ortada bile gözükmüyorlar"




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.