Şimdi Ara

Hangisi bana uygundur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, ucuz chopper alma peşindeyim. Aşağıda modelleri sıraladım ancak kararsızım. 2.el alacağım. Benim için önemli olan rahat olsun yeter. Bu fiyat aralığında zaten kanepe rahatlığı beklemiyorum ancak hangisi beni üzmez onu da bilmiyorum. Teşekkürler

    Mondial 250 MCT
    Salcano SM 250-4
    Kuba Superlight 200
    Regal Raptor DD 150E-2
    Falcon Freedom 250



  • MCT'nin kronik problemleri olduğunu biliyorum ve titreşimi fazla. Model yılı eski. Malum sitede satılan motorların çoğunun km'si orijinal değil. Riskli seçenek. Bence geçilmeli.

    Salcanonun chopperı olduğunu ilk defa duyuyorum ve geçiyorum.

    Superlight yeni başlayanların baştacı göz nurudur. Titreşimi boldur. Şehir içi rahattır uzun yola gelmez. Motoru fazla güçlü değildir. Az yakar. Bildiğim kadarı ile parça kalitesi çok iyi değil hatta titreşimden sinyallerin kırılığını bile okumuştum... Motoru su soğutmalı sanırım ama emin değilim, google'lamaya üşendim şuan :) . Bence güzel seçenek, iyi bir motor denk gelirse alınmalı. Fazla para verilebilecek motor değil.

    Regal Raptor chopper alanında kendini gösteren markalardan biridir. Bir aralar parça sıkıntı olduğunu duymuştum. Almaya karar verirseniz mutlaka bunu araştırın. 150cclik motor bloğu size yeterli gelmeyebilir. Titreşim yine kaçınılmaz. Bence bu seçenek geçilmeli.

    Falcon Freeeedoooom. Favori motosikletlerimden biridir. Su soğutmalı, karbüratorlü motoru fazla sıkıntı çıkarmaz. Sesi güzeldir. Titreşimi vardır ama diğer modeller kadar rahatsız edici değildir. Motor gücü nispeten uzun yola gelecek türdendir. İki kişi tavsiye edilmez. Mat boyası dışardan hoş görünür. En beğendiğim yanı Kadran ve gösterge dolu motordur. Akü sarjı, devirsaati(ki çoğu chopperda bulunmaz), vites göstergesi vs vs vs. Parça kalitesi klasık çinli motordur. Kötü değil ama iyi de değil, kötünün iyisi. Bir çok kişiyi tatmin eder . Bu sıralar bilhassa öğrenciler arasında popüler olan bu alete hak ettiğinden fazla para verildğini düşünüyorum. Piyasaya göre uygun denk getirilirse kesinlikle tercih edilebilir.

    RKS'ninde chopperları var onlarıda araştırmalısın. Ve herkesin giderken bakacağı, sesi ayrı görüntüsü ayrı, chopper dünyasına adım atan gölünde harley yatan kişilerin yegane tercihi Hyosung GV250 modelinede bakmalısın.

    Herşey gönlünce olsun.

    Not: Ben touring'çiyim :)




  • Çok teşekkür ederim hocam. Benim de gönlüm Falcon'dan yana ancak fiyatında çok tereddüte düştüm. Denizli'de oturuyorum ve burada sadece 1 tane var. O da 5000+KM 10.000TL. Antalya ve İzmir'e baktığımda ise 7300TL'den başlıyor. Sizce bu fiyatlar normal mi yoksa abartılmış mı? Superlight ve Falcon arasında gidip geliyorum zaten. Bir iki fark dışında değişiklik göremedim ama tabi üstüne oturunca nasıl görünür ikisi içinde bir fikrim yok. Seçeneğimi Falcon'dan yana kullanmak istiyorum eğer bu fiyatlar normal ise.

    Superlight ise Denizli'de 4 adet var 6750TL'den başlıyor (35.000KM).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urnamed3232 -- 27 Eylül 2019; 1:2:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.