Şimdi Ara

Hangi Xbox almalıyım? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theFaLLeN

    Merhaba,

    4 GB SLIM + Kinect kullanıcısıyım. Orijinal oyun kullanıyorum. Aldığım zaman 4 GB makinenin yanında Kinect de vardı. Yani Kinect kullanabilirsiniz 4 GB SLIM ile.
    Orijinal DVD oyun alıyorum. Kullanmadığım harici bir diski formatlayıp USB den cihaza bağlamıştım. Bu sayede 32 GB alana sahip oluyorsunuz. Silip kurma şeklinde kullanırsanız yeterli bir alan.
    Daha sonra elim rahatlayınca WD Scorpio Black 320 GB 7200 RPM disk (108 TL) ile 20 TL ye kutusunu aldım. 128 TL ye 7200 devirli 320 GB alanım oldu. (250 GB lık makinelerdeki disk 5400 devirlidir.)
    Bu şekilde makinemi güncellemiş oldum. Zamana yaydığım için yaptığım harcamalar rahatsız etmedi.
    Şimdiden hayırlı olsun.

    Sormak istediğiniz bir şey olursa özel mesaj da atabilirsiniz.

    fakat 320 gb ın hepsini kullanamıyorsunuz sanırım
    16gb ık partlara ayırmanız gerekiyor değil mi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kizilelma

    Uzun zamandır konsollarla ilgilenmediğimden cahil kaldım.
    Oğluma bir xbox almayı düşünüyorum ama hangisini almalıyım. piyasada
    bir sürü versiyonu var.
    falan kısaca cevap verirseniz çok sevinirim

    bir de xbox one çıkıyormuş yakında onu mu beklemek lazım acaba

    Konuya başlamadan önce fındıkzadelimisiniz? Konuya gelecek olursak ben 3 gün önce xbox 360 slim kasa aldım. gayet memnunum hiç yeni nesil konsolları beklemeye gerek yok, heleki ilk versiyonlarını asla almam (fat kasaları) slimlerini beklemek düşüncesindeyim. Güncel makineler daima ilk makinelere nazaran daha az. hata üretimi ile karşımıza çıkıyor. kısacası xbox 360 slim alın pişman olmazsınız, bu arada hala xbox360 oyunları 220 tl' den satılıyor buda demek oluyorki, xbox 360'a en az 2 yıl güncel oyun çıkmaya devam edecek, ki çıkarda ps3'e göre çok kuvvetli bir makine idi zaten.




  • Orijinal oyun almayıp, korsan oyun alanların çoook zamanı olmalı. Bir oyunu bitirmek (20-24 saat aralıksız oynanmazsa) aylar alıyor. Online modda oynamak ve bitirmek de hayli zaman almakta. Live her ay iki oyun hediye ediyor. Orijinal oynuyorum ama bu halde bütün oyunlar birikmiş vaziyette. En sağlıklısı da zamana yayarak oynamak bence. Cihazı kırdırıp yüzlerce oyun arasından seçim yapmak bile meseleyken; orijinal bir oyunu sindire sindire oynamak en iyisi..Tabii bu benim gibi zamanı olmayanlar için geçerli bir öneri..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: corova

    Orijinal oyun almayıp, korsan oyun alanların çoook zamanı olmalı. Bir oyunu bitirmek (20-24 saat aralıksız oynanmazsa) aylar alıyor. Online modda oynamak ve bitirmek de hayli zaman almakta. Live her ay iki oyun hediye ediyor. Orijinal oynuyorum ama bu halde bütün oyunlar birikmiş vaziyette. En sağlıklısı da zamana yayarak oynamak bence. Cihazı kırdırıp yüzlerce oyun arasından seçim yapmak bile meseleyken; orijinal bir oyunu sindire sindire oynamak en iyisi..Tabii bu benim gibi zamanı olmayanlar için geçerli bir öneri..

    Aynen katılıyorum dostum. Casual, 30 yaşında bir oyuncu olarak sonuna kadar katılıyorum. 3 tane oyun aldım 2 ay evvel, bazı akşamlar 2-3 saat oynayarak ancak oyunlardan bir tanesinin %15 - 20 sini bitirebildim. Halo 3 aldım GoG ile bu ay, ona başlayamadım bile :)

    @kizilelma, USB den bağlanan harici disklerde 32 GB lık alanlara bölmeniz lazım. Fakat bahsettiğim 128 liraya mal olan sistem dahili disk. 320 GB olarak kullanılıyor. İki avantajı var; 250 değil 320, 5400 devir değil 7200. Dezavantajı ise 4 GB lık konsol ile 250 GB lık konsol arasındaki fiyat farkından daha pahalı olması. Dediğim gibi ödemelerim zamana yayıldığı için sıkıntı olmadı.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.