Şimdi Ara

Hangi server'da başlayalım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyuna yeni başlıyoruz.Hangi serverde başlamalıyız?Türklerin fazla olduğu bir server arıyoruz.



  • Zubaba zaten Türk serverı.
  • zubaba da baslama nerde baslarsan basla... Zubabacılar linç edecekler beni
  • En yeni server Zubaba. gittikçe populasyonu artmakta. diğer serverlarda ezilmek yerine burada başlayın daha hızlı yol alırsınız.
  • açtım sağolun, daha önceden türk serveri açık olduğunu bilmiyorduk.
  • Türklerin fazla olduğu yerden uzak durmak akıllıca , zubabada oynamıyorum zatende , geçen bir Türk gördüm oynadığım serverde elim gitti selam verdim , theo lab adma döndük neyse aldık 2 tane event essence midir nedir sonra verdim buna , diğer charıma gireyimde alırım dedim , oyuna girdim adam dc olmus neyse diğer gün bekledim sırf bunu friend listede almıştım , adama yazıyorum girdim verebilirsin yanıt yok yazıyorum cevap yok 3 gün böyle geçti daha sonra bastım küfürü blokladım gitti
    yahu arkadaş her akşam tia fort dönüyorum çağıran oluyor lfg den giriyorum arada , hemen teamspeak adresi veriliyor kanala giriyoruz ben tabi anlamıyorum pek kimi almanca kimi polonyaca vs konuşuyor (her partide 1-2 kız oluyor bizim abazalara ithafen) çat pat konuştuğum halde büyük keyif alıyorum , tia fortlarıda şöyle yapıyorlar , parti lideri alıyor tüm lootu sonra gold eternal dropları enc stone çeviriyor brokera koyur , beyaz mavi dropları satıyor partiye paylaştırıyor parayı , enc stonlar satılınca diğer gün mail olarak gönderiyor herkese , elin gavuru dediğimiz böyle oynuyor , bizimkiler 2 dandirik item için neler yapıyor




  • tolga1979 arkadaşım sizin yaşadığınız olay yabancı SW de olmuş talihsiz bir olay bunu tüm TÜRK lere maledemezsiniz.şuan en az 20 Türk arkadaşıma şifre ID mi verebilirim (hiç bir sorun olmaz).
    o şahsiyetsiz kimse kişiliğini göstermiş size.. elbette Türkler içinde çok ezik karakterli kişiler olabilir ama unutma bu karaktersizler yabancılardada çook ( ki 3 yıl yabancı sörwerde aion oynamış biri olarak bunu biliyorum) ö. olan kişiliği düzgün (yabancı Türk farketmez) kişileri bulup onlarla o ortamda takılmaktır. ki- şuan ben Zubabada full Türk arkadaşlarla büyük bir- güven ve muhabbet ortamında bunu yaşamaktayım..
  • Şuan en iyi server zubaba diğer serverlara bulaşma sakın.
  • yeni oyuncu için keyifli olacaktır zubaba , ama eski bir oyuncu için kötü yahu herşeyi geç manatone problemi bıktırır adamı dün uzun bir aradan sonra girdim baktım brokera ama , templara basacak manastone yine beyaz bile yoktu neredeyse , şimdi tutup full crit basan nab templarlar gibi yap demeyin :)
  • zubaba da diğer oyuncuları yakalaması çok kolay farklı serverlara kıyasla yani,ama full türk olan serverda tolga arkadaşın dediği türden insan çok oluyor , ama bunu herkese mal etmek te doğru değil,insan deneme yanılma yoluyla bi şekilde kendine uygun grubu buluyor ve oyundan keyif alabiliyor, ben zubaba açıldığından beri oynuyorum ,arkadaş diye düşündüğüm zat ların bana yaptığı bi olay doğrultusunda oyunu bırakmayı düşündüm, birsüre solo takıldım bırakmadım ve suanki ortamım o eski zatlarla olabileceğinden kat ve kat üstün diyebilirim,ve böyle ortamı olunca insan düşürdüğünü yarı fiyatına satsa yada bedava verse bile üzülmüyor,çünkü biliyorki item için kendini satan adamlar burda yok,hep ben kasayım itemimi fulleyim ciler de yok,bol bol muhabbet var etkinlik var keyif var :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BladeOfChaoS

    zubaba da diğer oyuncuları yakalaması çok kolay farklı serverlara kıyasla yani,ama full türk olan serverda tolga arkadaşın dediği türden insan çok oluyor , ama bunu herkese mal etmek te doğru değil,insan deneme yanılma yoluyla bi şekilde kendine uygun grubu buluyor ve oyundan keyif alabiliyor, ben zubaba açıldığından beri oynuyorum ,arkadaş diye düşündüğüm zat ların bana yaptığı bi olay doğrultusunda oyunu bırakmayı düşündüm, birsüre solo takıldım bırakmadım ve suanki ortamım o eski zatlarla olabileceğinden kat ve kat üstün diyebilirim,ve böyle ortamı olunca insan düşürdüğünü yarı fiyatına satsa yada bedava verse bile üzülmüyor,çünkü biliyorki item için kendini satan adamlar burda yok,hep ben kasayım itemimi fulleyim ciler de yok,bol bol muhabbet var etkinlik var keyif var :))

    aynen. katılıyorum. ve üstüne LFG den saçma sapan konuşan adamlarıda block ladığın zaman server sana inanılmaz huzurlu gelmeye başlıyor.




  • 2 essence yüzünden tüm Türkleri kötülemiş sin. Daha büyüğünü söyleyeyim ben sana. spatolosda yabancı lejyonda oynuyordum. 4.0 dan önce lejyondan biri 1 milyara yakın kinah harcayarak balic polearm yaptı. sonra gs basması için lejyondaki sinle trade yaptı. elin gavuru silahı alır almaz dc oldu. kayıplara karıştı. bunun gibi çok örnekler var.
  • 150 kisilik loncam var savaslara aktif 40adamim var zubaba dayim kardesim tr serveri iyidir derdini anlatacak elbet birileri vardir yeterki dogru adamlarla muhabbet kur kolay gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.