Şimdi Ara

Hangi şehirde üni okunur??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Maddi durumun iyi olduğu durumda İstanbul’dan başka yerde okunmaz. Zaten tıp diş hukuk gibi meslek bölümleri dışında bir bölüm okuyacaksan Ankara ve İstanbul dışında üniversite yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İzmirli,Antalyali vs olmayan icin Ankara cok iyi bence(tabi sirketlerin istanbulda olmasi dezavantaj). Buyuk sehir imkanlari var ama ayni zamanda kaotik degil,duzenli bir sehir.İstanbulda bogulma hissi yasiyorum nedense

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskişehire defalarca gitmeme, uzun süreler bulunmama rağmen neden bu kadar övülüyor hala anlamış değilim. arkadaş aksine çok kavgacı insanlar var, güvenlik hissi kalabalık yerler haricinde yok. aşırı aşırı ucuzluğunu da göremedim çok abartıldığını düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

    ankaradan istanbul 3-4 saat?otobüsle 7 saat sürüyor

  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Bide insan yapısı olarak İstanbul’a göre daha iyi gibi geldi hocam ankara. Ankara’nın yapısı değişik geldi biraz. Belki de İstanbul karmaşasına alışıp düzen görünce böyle olmuştur .d

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ankara:Nispeten istanbula göre ucuz ve düzenli bir şehir.Öğrenci eğlence yerleri var.Tek sıkıntı eğer deniz takıntılısıysanız biraz sıkılabilirsiniz.Eğer çok canınız sıkılırsa eskişehire falan gidebilirsiniz hızlı trenle.

    Eskişehir:10 sene yaşadım.Eskişehirliyim.Önceden olsa düşünmeden gidin derdim ama şuan aynı şeyi söyleyemiyorum.Sırf ortam görcem,aa kız varmıs kanka burda bayaaa kafasıyla açıköğretim öğrencileri ve kekolar doldu şehre.Her barda saçma sapan kavga oluyor.Kafelerin çoğu bir şeye yaramayan közcü tiplerle ve bunların bağımlısı pelinsular dolu.Ayrıca şehir zaten belli alana sıkışmış durumda oraları da çok kalabalık oluyor.Esnaf zaten öğrenciyi yolma derdinde falan diye gider.

    İstanbul:Eğer gerçekten paranız varsa ya da okuduğunuza değecek bir bölüm tutturursanız okuyun.Şehir gerçekten çok pahalı ve kalabalık.Mesela gidip sırf aa itü,ytü,diye Türkiye şartlarında anlam ifade etmeyen bölümler yazıp paranızı boşa harcamayın.Özetle harcayacağınız paraya değecek bir bölüm ya da paranız varsa okumanızı önerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice Platypus -- 23 Kasım 2020; 12:56:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Paran varsa her yer güzel,paran yoksa her yer kötü

  • olishernandez kullanıcısına yanıt
    Trakya’nın ne özelliği var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnsanlar daha rahat. Edirneliyim bende. Şehir çok ucuz değil ama yaşam olarak daha iyi ülkenin diğer yerlerine göre

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ozyeginde degil misin 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Shepard- kullanıcısına yanıt

    Hocam tabi Ankara'nin gorece orta-ust semtlerinde bulundum ama insan profili iyiydi bence de. İstanbulu hic sevemedim mesela insan tiplerini vs


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen öyle hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Taşdelen o kadar uzak mi ya  Sabanci baya uzak da ozyeginden 40 dakikada kadikoye gidiliyor saniyordum


    Oyle degilse beni tanitimda fena kandirmislar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabricioramirez -- 23 Kasım 2020; 15:16:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer TOP denilen üniversitelerde okuyacaksan İstanbul ve Ankara olur ama okumayacaksan ikisi de olmaz İstanbul çok kalabalık ve pahalı boğaz moğaz hikaye. Ankara çok sıkıcı bence yapılacak bir şey yok gibi. İzmir diyenler olmuş sakın hata yapmayın İzmir leş bir yer köyün biraz gelişmiş hali şimdi rahatlık modernlik diyenler olur dışarıda alkol almak açık giyinmekse modernlik artık köylerde de oluyor bu olaylar. Bence okunulacak yer Eskişehir. 4 Yıl okudum orada hiç bir sorun yaşamadım şehir ucuz aç kalmazsın kiralar nispeten güzel eğlenilecek çok yer var aktivite çok var. Yukarıda çok çamur atanlar olmuş neye dayanarak söylemişler bilmiyorum. Barda kavga oluyormuş sen kimseye karışmazsan bir şey olmaz milletin kızına yürürsen adam da hayırdır der yani.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.