Şimdi Ara

hangi mp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Üstadlar

    Bende Seagate HDD var 2 TB. ve USB 3.0. Medya Player almak istiyorum. Piyasadaki playerlerin çoğu usb2.0
    İllaki usb 3.0 olan bir player mi almalıyım yoksa 2.0 da uygunmudur.
    HDD de mkv filmler var oynatırken sorun olmayacak bir player tavsiye edermisiniz.
    Teşekkürler



  • birçok markanın media playeri mkv ve daha birçok formatı sorunsuz oynatır ilgilendiğiniz cihazların kullanıcı görüşlerini okursanınız karar vermeniz daha kolay olur.
  • öncelikle usb 3.0 medya playerların seyretmeye etkenlerinin olmadığını belirteyim. playerlarda bulunan usb 2.0 hızı bile şu an için yeterlidir. usb 3.0 lı medya oynatıcılar piyasada vardır ama bunlar dikkatli bakarsanız usb 3.0 slave çıkışına sahiptir. bu da ne demektir?,; yani içinde hdd bulunan medya oynatıcınızı kalkıp bilgisayarınıza usb 3.0 portundan bağlarsanız, usb 3.0 a sahip bir harici diski bağlamış gibi olursunuz. tüm espri budur. usb 2.0, e-sata ya da yok ama olsa usb 3.0 bağlantının sizin video izlemenize ya da izleme kalitesine/hızına bir etkisi yoktur.

    medya playerlarda performansı kartında barındırdığı çip etkiler. bunun için size tavsiyelerde bulunmadan önce bütçenizi öğrenmemiz gerekiyor. bir de aradığınız bazı özellikler, mesela torrent indirme olsun mu, içine hdd takılabilsin mi vs gibi..
  • ergin 967 ve saintroyo ilginiz için teşekkürler
    harici hard diskim 3.5 inç. Enerjiyi dışarıdan alıyor bu durum belki seçim yapmamda önemlidir. Torent indirmeye gerek yok elindeki usb 3.0 hdd yi takıp içindeki filmleri seyretmek istiyorum. Elimde bir ps3 var ama ps3 hdd yi görmüyor. Muhtemelen fat32 olmadığı için diye düşünüyorum. MKV ler haliyle büyük dosyalar o yüzden HDD yi fat 32 yapamıyorum bu sefer filmleri içine atamıyorum mecburen bir medya player almam gerekiyor. Asusun birkaç modelini gördüm tasarımı güzel di başkaları da var ama en uygununu almak istiyorum maksimum 250 tl civarlarında olabilir.şimdiden tekrar teşekkürler
  • http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/30-indirimli-egreat-eg-r6a-ii-47979919#aciklama

    şu fiyattayken değerlendirebilirsiniz.http://forum.donanimhaber.com/m_54215095/tm.htm burda da konusu var. inceleme tarzında. o fiyat için alınabilecek en iyi cihaz bu.
  • valla yardım edecek dostlar varsa çok sevinirim.bende bir media player arıyorum.plazmada kullanıcağım.100 tl lik bişey ama bayağı marka var.kafam allak bullak oldu.mkv leri sorunsuz oynatan optik çıkışlı bir şey arıyorum.torentte gerek yok.hdd takıp filmimi bana sorunsuz açsın yeter.
  • 100 tl civarında bakıyorsunuz ama bütçeyi biraz arttırarak, egreat r6b ya da philips hmp 3000 modellerine bakabilirisiniz. bütçeniz 200 lira olsa yukarda tavsiye ettiğim modele bakabilirisniz.
  • r 6 b için 99 tl diyorlar...alınır mı bu cihaz?
  • konu başlığından okuduysanız onu bakıp araştırın ilk önce çok eski konu o.. nerde satılıyormuş? konusuna bakabilrisniz. o fiyat için (ki eğer hala o fiyattan satılan yer varsa) alınabilecek bir cihazdır.
  • Ben geçen hafta electroworld'ten 99 TL ye aldım, R6b şu ana kadar oynatmadığı bir formatla karşılaşmadım ancak kumandası biraz sorunlu ancak dert değil büyük kumadasını 23 TL ye bulabilirsiniz. Bu durumda bile cihazın fiyatı çok uygun.
  • çok sağol dostum.ama ben bu fiyata izmirde bulamadım.electrow....de o fiyata satılıyor galiba ama sitesinde ürün yok.izmirde mağzasıda yok.valla burda bulsam alıcam.tercihim egreat olcak.şimdi dediğin fiyattan izmirde bulması kaldı.yada netten bulsamda alıcam.
  • forumda bir arkadaş 1 haftalık bir cihazı 90 TL ye satacağını söylüyordu, bir bak istersen. 99 TLye egreat R6B konusu içinde...
  • çok sağol dostum.bakıyorum hemen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.