Şimdi Ara

hangi makine daha uygun benim için ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler yeni bir fotoğraf makinası almak istiyorum ancak işin çok kolayına kaçtığımı biliyorum ama direk size sorcam cerrahi asistanı olduğum için formu araştırıcak vaktmi yok vakti olan arkadaşlarım ilgilenirse çok memnun olurum.600 ytl falan bütçem ayarlardan isodan falan filan hiç anlamam bildiğim kadarıyula heralde esas lens boyutu falan önemki ayar yapmam ama genede makinanın net çekmesi için yarı profosyone lfalan alabilirim.makinanın boyutu çok önemli değil benim için.tasarımıda çok önemli değil.benbim yapcağım normal bir resmi ayar yapmadan en net çekmek.Zoom önemli.Bide çok fazla olmasa sonye sempatim var tasarımından dolayı ayrıca ekranın büyük olmasıda en az 2.5 inç önemli benim için,araştırmadaığım için direk sormayada utanıyoruım ama ne tavsiye edersiniz ???



  • Sony H9
  • Selamlar

    Bence bu 3 makinadan biri ama bende karar veremedim

    http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/compare/1588-1654-1656-1634.html

    Canon A650
    Canon ixus 960
    Fuji F50
    fiyatları fazla ama Gittigidiyorda 600 e kadar bulunuyor

    Saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 13 Kasım 2007; 20:49:22 >
  • fıyat o aralarda ıse ve sonyye sempatınız var ıse Sony H9 tavsıyemdır
  • fuji6500fdye göre h9 nasıl ?
  • yok mu başka yardımcı olmak isteyen h9 mu alıyım
  • Fuji FinePix F50fd uygundur sizin için. Otomatik modundan ziyade içinde gerekli koşullara göre seçebileceğiniz bir çok mod var. Ve çok başarılı çalışıyorlar. Bunun yanında titreşim ve bulanıklık önleyici, yüz tanıma sisteminini biraz daha ilerisi var. Bir kare fotoğrafta 10 adet yüzü nerdeyse her açıdan tanıyabilip daha farklı yumuşak renkler uygulaması. EKranın 2,5 inç değil de 2,7 inç olarak daha büyük olması. Tasarımı zaten 10 numara bir makine. Ve daha bir çok özelliği var. Belki siz kullanmayacaksınız ama ilerleyen zamanda iyi ki de bu özelliği varmış diyeceğiniz şeyler mevcut bu makinede. O nedenle bi araştırmanızı tavsiye derim. Fiyatıda 480 ytl ile 550 ytl arası değişiyor.
  • sony h9 mu fuji 6500 mu sorusunun cevabı fuji dir bence.
  • bütçenize göre en uygunu Fuji S5700. ama ayar,teknik vs konularla ilgilenmicekseniz kompakt makine daha hesaplı olur sizin için.
    Panasonic Lumix serisine bakabilirsiniz bunu için. kompakt alacaksanız eğer Sony 2. tercihiniz olsun bence...
  • bu önerilen h9lar falan slr-like arkadaşlar.. Auto modda en iyi performansı sergilemezler!!! yanlış yöneltmeyin..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tuintu

    bütçenize göre en uygunu Fuji S5700. ama ayar,teknik vs konularla ilgilenmicekseniz kompakt makine daha hesaplı olur sizin için.
    Panasonic Lumix serisine bakabilirsiniz bunu için. kompakt alacaksanız eğer Sony 2. tercihiniz olsun bence...


    +1 "uygun"
  • @scorpo_raptor
    Alacağınız Fotograf Makinenizi genel olarak ne amaçla kullanacağınızı da belirse idiniz daha sağlam yardımcı olabilirdik. Ama genelden gidelim. Cerrahi asistanısınız ama herhalde operasyon sırasında barsak, karaciğer fotografı çekmeyeceksiniz. Vaktinizin olmadığından da bahsettiğinize göre işin teknik detaylarıyla da kolay kolay ilgilenemeyeceksiniz demektir.
    Bütçenizde 600 YTL civarında olduğuna göre, Size olabildiğince otomatik modda ve yüksek ISO değerlerinde de iyi netice veren otomatik belki de az buçuk manuel ayarlarında olduğu bir makine gerek.
    Örnek vermeden önce dSLR/Like makinelerin otomatik modda iyi netice vermeyeceği düşüncesine kesinlikle katılmadığımı belirteyim. Tam tersine yüksek ISO performansına sahip makineler özellikle flashsız gece çekimlerinde en iyi neticeyi verecektir. Özellikle Fuji' nin tüm makineleri bu konuda çok iyidir.
    Gelelim makine tavsiyesine,
    Fuji f50fd başta olmak üzere, bulursanız F31fd
    Yine Fujiden gidelim S5700 ve bulursanız S5600
    Canon A-650 IS
    Bu makineler sizin bütçeniz için 3 aşağı 5 yukarı uyan makinelerdir.... Fuji vermemin nedeni özellikle ISO performansı diğerlerine göre mükemmel oluşudur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 15 Kasım 2007; 16:29:28 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.