Şimdi Ara

Hangi Koruyucu Jelatin?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyaz iphone 4s icin onlu arkali invisible shield ariyorum, arastirmalarim pek sonuc vermedi, cok urun var wrapsolsur sgpdir zagg dir. Sizin yorumlarinizi almak isterim. Mat istemiyorum, isigi kirdigindan beyaz renk, gokkusagi gibi gorunuyor (rainbow effect). Ne tavsiye edersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 10 tl lik parlak jelatin işini görür.hem parlak hem mat kullandım.mat görüntü kalitesini mahvediyor
  • Wrapsol ultra vardi bende 7 aydir kullaniyordum. Ama dun dayanamayip cikardim. Sicaklarda hic kullanisli degil surekli bir yerlerden kalkma yapiyor. Daha once yasadigim problemi @sarierdem nickli saticiya bildirmistim o da urun degisimi yapti ama tabi 15 tl kargo parasi odedim. Satici cok ilgili ona lafim yok ama ucretsiz degisim bile olsa en azindan 15 tl kargo parasi cikiyor cebinizden. Zaten urun de 50 TL.
    Ilk birkac ay cok memnundum ama havalar isininca memnuniyetsizlik bas gosterdi. En son dun iphone'u cebime koyarken arka jelatin kalkma yapti ve jelatine cebimdeki pamuklar tozlar falan bulasti. Ben de sinirlenip butun seti komple soktum attim. Iyi ki de oyle yapmisim. Jelatinleri cikartinca bir seyi daha fark ettim. Urun adeta les gibi olmus sap sari bir renge burunmus. Ozellikle yan traflar les gibiydi. Kullanirken goz aliskanligi olmus demek ki fark etmemisim. Cikartinca urunun altindan piril piril bir iphone cikti.

    Sonuc olarak, wrapsol iPhone'u gercekten cok iyi koruyor. Su an iPhonu'm yeni gibi duruyor. Ama urun sicak havalarda yumusuyor ve kalkma yapiyor, ozellikle cebe koyarken. Satici birebir degisim yapiyor ama 50 TL urune verip ustune de bu gibi sorunlarda kargo parasi odemek de neredeyse ucuz bir telefon parasina geliyor. Ben onermiyorum. Secim sizin. Saygilar.




  • Zagg da kullandım wrapsol da kullandım 10 tl lik mat olanida. Suan jelatinsiz kullanıyorum en iyisi böyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi hikaye, en guzel jelatin bestskinsever'dir. 1 yildir hem iphone hem ipadimde kullaniyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bestskinsever.com 22 liraya mal oluyor ve bütün cihazı kaplıyorsun. Olduköa kaliteli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.