Şimdi Ara

Hangi konsolu almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam uzun zamandır ps5 almak için para biriktiriyorum ama dolar kuru yüzünden bir türlü denkleştiremedim. Yarısı parası gibi bir şey var elimde. Sorum şu ki kredi çekip parayı tamamlayamazsam (Ziraat Bankasından 10 bin lira kredi çekebiliyorum yani ödeyebileceğim rakam 10 bin lira daha fazlasını ödeyemem ne yazık ki) sizce hangi konsola ya da oyun sistemine yönelmeliyim?

    Pc zaten var ama artık kullanılmıyor artık bende konsol oyuncusu olmak istiyorum. Genel olrak oynadığım oyun türleri hikayeli oyunlar, hala skyrim oynamaya devam ediyorum o şekilde düşünebilirsiniz.




  • Elinde hali hazırda bir PC mevcutsa ps5 kesinlikle hem piyasası hemde exlusive oyunlari ya da cikacak hali hazırda eski oyunlarıda mevcut PS4 den kalma özel oyun için kesinlikle ps5 Xbox platformu da çok iyi ancak PC in olduğu için bence ps5 almalısın yarın bir gün satmak istersen de anında cikartabilirsin elinden değeri dusmez kolay kolay kısacası ne alsan kâr dir ancak tercihim ps5 den yana hayırlısı olsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RTX 3090 ekran kartlı PC, XBox Series X ve PS5 var. Gamepass Ultimate ve PSN Deluxe üyeyim. Gamepass sistemi güzel. Series X de iyi bir konsol. Ama PSN yeni üyelik modelleri ile gayet iyi iş çıkardı. PS tarafında platforma özel oyunlar da var. Kütüphanede birçok kaliteli oyun var.

    Amaç oyun ve seçenek de tek olsaydı kesinlikle PC, Xbox ve PS5 arasında tercihim PS5 olurdu. PC elbette sadece oyun için kullanılmıyor ama “düzgün (evet biraz göreceli)” bir oyun PC’si bugün PS5’ten de Xbox Series X’ten de çok daha pahalı sonuçta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.