Şimdi Ara

Hangi kolun ömrü ne kadar? Cevap burda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konsollar arasında ki Joypada lerin arasında ki rekabet ile birlikte böyle genel bir değerlendirmenin faydası olacağını düşünüyorum umarım fayadalı olur ve bu konuya son noktayı da böylece koymuş olabiliriz


    PlayStation 3
    Hafif ve kullanışlı bir kol olmasına rağmen pil ömrü konusunda pek başarılı değil. Oyunun en zevkli yerinde şarj tak diye bitebiliyor. Wii ve Xbox 360 gibi belli bir süre sonra kendini kapatma, uyku moduna geçme gibi bir özelliği olmadığından örneğin DVD seyrederken şarjı yemeye devam ediyor. Testlerde yaklaşık 19 saat dayanabilmiş. Avantajı? Pratik bir şekilde şarj olabilmesi.

    Nintendo Wii
    Piyasadaki en yaratıcı ve ilgi çekici, en çok seçenek sunan oyun koluna Wii sahip, burası tartışmasız bir gerçek. Ancak üzerinde jiroskoplar, hedef bulma devreleri, hoparlörler bulunan bir kol pile de oldukça fazla yükleniyor elbette. Ancak işin garibi, Wii'nin pil ömründe PS3'ü geride bırakıyor olması. Yaklaşık 37 saat kesintisiz çalışabilmiş. Ses ve titreşimi kapadığınızda pil ömründen daha fazla tasarruf etmek mümkün.

    Xbox 360
    En şişman ve ağır kol Microsoft'un Xbox 360'ında var. Ama en uzun pil ömrü de onda. Bütün bu ağırlığa rağmen bana mısın demiyor ve yaklaşık 57 saat dayanabiliyor. Pil durumu göstergesi PS3 ve Wii kadar başarılı değil, ancak tek bir şarjdan sonra oyun oynama süresi söz konusu olduğunda rakiplerini ezip geçiyor.

     Hangi kolun ömrü ne kadar? Cevap burda



    http://www.chip.com.tr/konu/Joystick-lerin-hangisi-daha-cok-dayaniyor_5497.html


     Hangi kolun ömrü ne kadar? Cevap burda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatality_AN8 -- 1 Nisan 2008; 17:07:01 >







  • Bundan çok daha önce böyle bir konu açıldı, arama yaparsan bulabilirsin.


  • Göremediğim için açmış bulundum
  • Forumda başlık açmadan önce arama yapalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.