Şimdi Ara

Hangi İSS'ye geçmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Arkadaşlar 2 yıldır TürkTelekom hipernet 35 Mbit kullanıyorum ve tam iki senedir en ufak bir problemle dahi karşılaşmadım, kesintisiz ve tam 35 Mbit hız aldım 2 sene boyunca, ben aldığımda 50 GB AKN vardı ancak 2019'da yasa gelince kotam kalktı ve bu paketi sınırsız 75 liraya kullandım 2 sene boyunca. Gelecek ayın 10'unda taahhütüm bitiyor ve yenilemek istediğimde fiyat 115 TL'ye çıkıyor. 


    İnternetten İSS'ler ile ilgili araştırma yaptığımda istisnasız her İSS hakkında yüzlerce belki de binlerce kötü yorum var. Ben 2 sene boyunca kesintisiz eksiksiz hatasız TürkTelekom'dan memnun bir şekilde internet hizmeti aldım ancak TürkTelekom hakkında binlerce kötü yorum var. Şimdi TürkTelekom altyapısını kullanan Millenicom veya Türknet'e geçmeyi düşünüyorum ancak kötü yorumlar, internet kesintisi problemleri çok şüphede bırakıyor beni, açıkçası içimde bir korku var. Bir de altyapı sorgulamak istediğimde apartmanımın dairesi gözükmediği için sorgulamayı yapamıyorum. 35 hiper alabildiysem 70 veya 100 civarı da alırım herhalde diye düşünüyorum.


    Şu an aklımda TürkNet var ama dediğim gibi hiç emin değilim çok kararsızım.


    https://i.hizliresim.com/AqowJu.png   Modem arayüzündeki veriler bu şekilde.


    Bana verebileceğiniz değerli tavsiyeleri bekliyorum.



    13.05.2021 00:28 Güncelleme: Bahsettiğim tarihte taahhüt bitince türknete geçtim ve o zamandan beri tek bir sorun yaşamadan kullanmaya devam ediyorum. Taahhüt yok, hızım 100 mbit, fiyat 95 lira. Fazlasıyla memnunum. Sanırım altyapı kaynaklı neyi kullanırsam kullanayım iyi hizmet alacağım, şans işi biraz da.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeasleyX55 -- 13 Mayıs 2021; 0:28:55 >







  • up

  • telekom aradıgında ıptal etcem vs de duzgun ındırım almaya calıs.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macera aramaya degmezm bozma bence duzenini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben de öyle düşünüyorum ama bir anda 40 liralık zam çok geldi gözüme, zira biraz risk alırsam belki daha yüksek hızla taahhütsüz kotasız interneti daha ucuza kullanma şansım olduğu için İSS değiştirmek istedim ama hala emin değilim işte...

  • turknet istersen kod verebilirim

  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

    Hocam tek derdim sıkıntısız internet alabilmek bir ay bedavada dahi gözüm yok öyle söyleyeyim, zaten baya baktım 3 abone getirip bile bedava ay hakkını alamayanlar varmış.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: WeasleyX55

    Hocam tek derdim sıkıntısız internet alabilmek bir ay bedavada dahi gözüm yok öyle söyleyeyim, zaten baya baktım 3 abone getirip bile bedava ay hakkını alamayanlar varmış.

    Hocam ben de araştırıyorum da her İSS de şikayet var. Gibi üyeleri genel olarak memnun gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netspeed

    Türknet

    bu ikisi kötünün iyisi aslında hepsi kötü

  • fiber sol la Allah var hic kesinti yasamadim 25mbitte arada 35 arada 50 yapiyorlar ama 25 fix garanti alta inmiyor ben memnunum ama biraz sans isi lokasyona gore kalite degisiyor galiba

  • Kablonet varsa cevap belli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi İSS'ye geçmeliyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.