Şimdi Ara

hangi interneti almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
24.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar arkadaşlar..yaklaşık 4 yıldır ttnet 8mb akn li limitsiz internet kullanırken sözleşmemin bitmesine 4 ay kala ttnet ten arayan birtane dişi yüzünden hiçbir fark ödemeden 16mb lik internete geçeceğimi söyleyerek mevcut tarifemi değiştirdim telefon ile birlikte 3 yıldır 49 tl ye kullandığım interneti 54.90 tl ye çıkarmış olduk. fatura geldi itiraz ettim ben 49 ödediğimi kadının bana 1 kuruş dahi fazla ödemiyeceksin diyerek beni üç kağıda getirdiğini söyledim.tamam ses kaydına bakalım dediler.2 gün sonra tamam haklısınız farkı diğer faturadan düşeceğiz dediler sonraki fatura düştü.daha sonraki fatura yine 54.90 tl gelince yine aradım yine aynı süreç yine düşüş yaptılar sözleşmenin bittiği ayda telefonda uzun tuşlamalardan sonra çıkan müşteri temsizlcisine aynı durumu her seferinde anlatmak pisikolojimi 5 tl den daha fazla sıktığı için uğraşmadan 54.90 nı ödedim.sözleşme doldu burdaki telekom bayisine gittim 59 tl en ucuz telefonla birlikte tek faturalı internet dedi bende daha ucuzu yokmu deyince 4440375 i ara orda 54.90 veriyorlar dedi yanında aradım 54.90tl telefonlu 16mb lik interneti aldım. bir ay 54.90 ödedim 2. ay 65.90 tl fatura gelmiş çıldırdım aradım sizin tarifeniz 65.90 tl lik siz tahüt yapmışsınız dedi.gerekeni gerektiği şekilde söyledim ses kaydına bakacağız dediler bakmazsanız adam değilsiniz dedim ve bugün aradılar haklısınız size yanlış bilgi verilmiş 54.90 tl denmiş ama 65.90 tl lik internet kullanmaktasınız.tarafınıza indirimli fatura gönderilecek ama 65.90 tl lik kampanyayı tahüt bedeli ödemeden iptal edebilirsiniz dediler bende o zaman kökten kapattırmak istiyorum yarın burdaki telekomdan halladerim dedim.şimdi sizlerin bilgi ve tecrübesine ihtiyacım var sizce hangi şirketten hangi interneti 55 tl üzerine çıkmayacak şekilde alabilirim.ev telefonu olmasada olur...16mb 8mb de fark etmez sonucunda 2 günde 3mb ye düşecek nasıl olsa...teşekürler







  • okurken başım döndü:))
    türk filmi gibisin mubarek,ama sana iyi bir haberim var:)
    senin taahüt bitmiş,hemen yarın en yakın TT ofisine git ve hattını tamamen kapatmak istediğini ıslak imzalı olarak beyan et..sana neden kapatmak istiyorsun diye soracaklar,hiç olan biteni yazdığın gibi karıştırıp kafa bulandırma.kısa ve net cümleler kur.bu internete bu para çok fazla,daha uygun bi İSS ye geçeceğim de...

    çok değil 48 saat içerisinde sana telefon açacaklar,ikna adı altında son kozlarını oynayacaklar.sonuçta eski müşterisin..seni kaybetmek istemeyecekler..
    seni arayan kişi neden diye soracak.aynen ofiste belirttiğin gibi bu denli yavaş internete bu kadar ücret çok,daha uygun bir internet servis sağlayıcısına gececeğim de..

    bunu dersen telefondaki kişi takla atmaya başlayacak.sana herşeh dahil uygun paketler sunacak.hangisi işine geliyorsa onu okeylersin.12 ya da 24 ay taahütlü..


    bu arada,bulunduğun bölgede fiber alt yapı ya da uydunet yoksa,TT harici adsl firmalarına geçmemeni öneriyorum.çünkü adsl de bütün firmalar tt nin alt yapısını kulllanıyor.ve tt diğer firmalara gizli kapaklı bir takım zorluklar-yaptırımlar uygulayarak yeni abone olmak isteyen kişileri canından bezdirip tekrar tt ye gelmesini mecbur kılıyor.
    elinde güzel bi fırsat var dediğim gibi yap ve değerlendir.hadi rast gele




  • sağolasın önerin için ama 2 ay önce sözleşme bitiminde ve daha önceki sözleşme bitimlerinde hep aynı taktikle telekom bayisine gidip kapattıracağım bahanesiyle en uygun interneti kullandım.ama bu sefer yemediler üstüne üstlük 54.90 tl ye anlaştığım paketi 65.90 tl ye çıkardılar.sadece adsl var bulunduğum bölgede.
  • nihat_0025 N kullanıcısına yanıt
    Türk telekom'a boşuna paranı kaptırma Türknet'e geç kafan rahat olsun 16 Mb/Sn 150 gb akk taahhütsüz + 1000 dakika her yöne ev telefonu 59 TL
    Bende senin gibi bir çok problemler çektim artık fiber gelene kadar Türknet'te kalıcam.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada en mantikli gelen tutknet gibi.turknette bu 59 tl den baska ev telefonu icin hat ucreti falan odeniyormu aceba telekoma?yoksa sadece tek fatura 59 mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nihat_0025 N kullanıcısına yanıt
    Eğer öyle fazla gelseydi ben bir dakika bile Türknet'te durur muydum

     hangi interneti almalıyım
  • ttnet de kaldım bir aksilik çıkmazsa..ilk cevap veren arkadaşın dedği gibi ikna etmek için aradılar 49 tl ye 16mb ye kadar 50gb adil olmayan kotalı internete devam kararı aldım..ama arkadaşada türknetten başvurduk tekrar cevaplarınız için teşekürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat_0025 -- 12 Ağustos 2016; 16:15:26 >
  • En iyisini yapmissiniz2 aydir turlu sorunlar cikardi turknet hala internetim yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007'den beri Türk Telekom'un evde internetini kullanıyordum. Ev telefonunu kapatınca, 70 TL fatura gelmeye başladı. Yalın ADSL'de ise en 60 TL'den uygun fiyat yoktu. Bulunduğumuz lokasyonda 4 Mbps'den yukarısını hiçbir zaman göremedim. 8 Mbps veya 16 Mbps'lik paketlerin bir farkı yoktu bu açıdan. Türk Telekom'a gidip internetten hattımı kapattırdım. Ardından Doping İnternet'e başvurdum. Telefonsuz, 8 Mbps, 50 GB AKK'li paketine geçtim. Her şey dahil 49,99 TL. AKK de beni etkilemiyor. Zaten hat değerim 4096 Kbps, AKK'yi geçince 3072 Kbps'ye düşüyor. İlk ay yalnızca damga vergisi ve kullandığım gün kadar internet ücreti geldi. Türk Telekom ile arasında hiçbir download-upload-ping farkı yok, birebir aynı. Başvurduktan 3 gün sonra da internet hizmetim kullanıma açıldı. Gayet memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oturduğum yerde yeni altyapı yapıldı Türk Telekom sitemize geldi toplu abone kaydı yaptılar. Salı günü geldiler bu arada. Aynı hafta cumartesiye kadar internet gelecek dediler. Sizce geldi mi? :D 3. haftadayız(13.gün) bizi kayıt yapan bayan kartını vermişti arayıp sorduğumda fiber nette farklı bir modem kullanıldığını ve toplu olarak siteye gelip 1 günde takılacağı için modemlerin gelmesini beklediklerini söyledi..Hala bekliyoruz yani. Tahminimce haftaya gelirler. Burada belirtmek istediğim Türknet te 3-4 haftada gelebilir Türk Telekom da. Ben senin yerinde olsam Türknet i denerdim. Zaten taahhütsüz ama olan olmuş artık umarım memnun kalırsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nihat_0025

    ttnet de kaldım bir aksilik çıkmazsa..ilk cevap veren arkadaşın dedği gibi ikna etmek için aradılar 49 tl ye 16mb ye kadar 50gb adil olmayan kotalı internete devam kararı aldım..ama arkadaşada türknetten başvurduk tekrar cevaplarınız için teşekürler..

    Malesef fatura 49 yerine 65 geldi itiraz ettim ses kaydı dediler dinleyin dedim cevap haklısınız yanlış bilgi.sizin vereceğiniz bilginin dedim yetkili birini bağla mümkünse genel mudurunuzu bağla dedim ...... tekini bağladı konuştum senin paketin 6 ay 65.90 18 ay 79 dedi nereden çıktı bu dedim evet size bu paketin bilgidi aktarılmamış dedi haklı olarak paketinizi iptal edebilirdiniz dedi bende kapattıracağım dedim ve 1 hafta sonunda yalanlarındanda lanet olası internetlerindende kurtuldum.3 aya yakındır internetsizim ama artık internet almam lazım faturasında ve internetinde sıkıntı olmayacak adsl telefonsuz olsada olur fiyat 60 tl yi geçmeyecek hızında pek önemi yok sonucunda 3mb lik internet kullandırıyorlar sınırsız internete sınır koyan ...... Lar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Turknetiniz açıldımı memnunmusunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Siz memnun musunuz?telekoma sabit ücret odenmıyor değilmi sadece turknet 59.90 lık faturanız var.birinden telekom harici firmalardan internet alırsanız internet faturanız hariç telekoma hat ücreti 16 tl ödersin demişti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nihat_0025 N kullanıcısına yanıt
    Türknet'te sadece 59 TL ödüyorum.
    Ekstra bir ücret yok 1 yıldır kullanıyorum.

    Hatta 2.ci abonelik için başvurdum yetmiyordu
    işlerimden dolayı 1-2 güne açılacak
    Türk Telekom ile çektiklerimi yazsam roman olur
    bundan dolayı 1 yıldır İnterneti kafama takmıyorum
    arıza olduğunda 2 gün içinde gelen ekipler Türk Telekomdayken 2 hafta sonra geliyordu rezillikler eskide kaldı kafam çok rahat fix 59 TL ödüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 3 Şubat 2017; 2:45:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam teşekurler ttnet te 6 senede arıza durumu hiç olmadı.sıkıntı faturada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nihat_0025 N kullanıcısına yanıt
    Tekrar Adsl aboneligi yaptım ve acıldı aylardır sorunsuz kullanıyorum memnunum.
  • Aşırı olumsuz yorumlar var almıyacağım turknetten.bide sözleşme evrak gonderi parasını bizden almaları kredi kartsız iş yapmamaları hayalet gibi bi firma kesinlikle vazgeçtim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onlar tam bir dolandırıcı müşteri tamsilcisinin birinin dediği dğerini tutmuyor sakın ttnete katılmayın bildiğin haraç kesiyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.