Şimdi Ara

Hangi Forum Tarzı Rpg yi Tercih ederdiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hangi Forum Tarzı Rpg yi Tercih ederdiniz ? anketine Hoşgeldiniz İstekleriniz doğrulultusunda en çok türün oy aldığı rpg açıLacaktır.


    * Fantastik RPG
    * WWE Smackdown Raw RPG
    * Mafya RPG
    * Hayat Smilasyonu RPG

    Başka Tarzlarıda ekleyebilirsiniz Benim aklıma bu kadar Geldi...



  • İsiniz gücünüz yokmu bunlarla ugrasiyosunuz yaz olsa anlarımda...
  • Ne olursa olsun altyapı sağlam olsun yeter.Yapılanların hiçbiri ciddi çalışma değil.Gerçekten ciddi bir çalışma olsa host olur domain olur farklı forum sistemleri olur.Gidip yetkinforum,setbb v.s açılan yerlerin %90 ı tutmaz yada 1 aya unutulur.4 yıllık gözlemlerime dayanarak söylüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: My Curse

    Ne olursa olsun altyapı sağlam olsun yeter.Yapılanların hiçbiri ciddi çalışma değil.Gerçekten ciddi bir çalışma olsa host olur domain olur farklı forum sistemleri olur.Gidip yetkinforum,setbb v.s açılan yerlerin %90 ı tutmaz yada 1 aya unutulur.4 yıllık gözlemlerime dayanarak söylüyorum.


    Şuanda tutan RP'lerin %80'i yetkinforumdan.Harry potter RPG filan olsun hepsi oradan.'Konuya gelirsek Smackdown RPG nedir yahu yeni mi çıktı bu saçma sapan RP türü yok o vurdu bu kırdı filan ? Mafya RPG dersek o bir süre sonra bayar.Hayat Simulasyonu ve Fantastik RPG güzel olursa kesinlikle tutar.Zaten RPG'nin temeli Fantastik Role Play'e dayanmaktadır.Ek olarak bir ara konusu zombiler olan RPG yapmıştım oda bayağı bir tutmuştu.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.