Şimdi Ara

hangi cd-rom drive'i tavsiye edersiniz???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3 yildir kullandigim 32x pioneer cd-rom drive'im omrunun son demlerini yasiyor (-:
    nihayetinde yeni bir drive alacagim, 50x asus veya 52x lg dusunuyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum...



  • bu arada hizinin benim icin cok da bir anlami yok, su igrenc cd-r oyun disklerini sorunsuz okumasi yeterli...(pioneer'in sorun cikarttigi alan da bu zaten, yoksa baska bir problemi yok)
  • bende yeni bir tane alıcağım.ben ya asus yada aopen alıcam. sana da tavsiyem bu yönde olucak. ama aopen agır basıyor simdilik
  • Ben 2,5 senedir Asus kullanıyorum. bu aralar teklemeye başlamıştı içini açtım. haliyle yılların tozu vardı. içini temizledim ve hala canavar gibi. tavsiyem bu yönde.
    1- Asus
    2- LG 52x
    3- AOpen
    <img src='http://www.geocities.com/hodo2001tr/v1.GIF' border=0>
  • bende aopen derim çünkü onu almayı düşünüyorum bende...

    lg diye aratıp bu forumdaki konuları okursan seninde bu cd-rom hakkındaki fikirlerin benim gibi değişicek asus u daha önce aldım benim abit le uyuşmazlık yaptı o yüzden değiştirmem gerekti bunu da göz önünde bulundurursan iyi edersin...
  • Sakin lg düşünme. Tam bir takoz. Cd leri okuyasaya kadar makina kilitleniyor. Kalitesiz cd leri zor okuyor.(film hariç). s (sen eniyisi al ve test et en iyi öyle karar vere bilirsin)....... asus bir gürültülü okuyor ama iyidir yada aopen acer ın yan firması oda iyidir.

    YASİNDOGAN
  • ne takozu kardeşim sen takoz ne bilmiyon galiba...52x lg war bende geçen ay aldım.Bayağı bi sordum soruşturdum çünkü esiden 32x lg almıştım ve 1seneye kalmadan iflas etmişti aynı olayı arkadaşlar da yaşadı lg ile o zamanlar.neyse...
    Sonra geçen çıktım piyasaya...Sözde Aopen almaya gidiyordum,kesin kararlıydım,lgye hiç bakmayacaktım bile ama her aopen sorduğum bilgisayarcı yok diyodu(malum fazla bulunmuyo) ve ekliyordu neden "lg almıyorsun".Ben de önce satmak için öle dediklerini düşünerek savuşturdum ama sonra istisnasız her gittiğim bilgisayarcı lgyi övünce "ya" dedim "bende vardı 32hızlı,arkadaştada 40 hızlısı vardı iflas etti çabucak".Sonunda öğredim ki harbiden o eski modelleri öleymiş onlar da bayağı sorun yaşamış.Kontrol etmek için bilgisayarcıların ne cdrom kullandığına baktım.Bayağı büyük bi kısmı lg kullanıyodu (ama 52 hızlı).Hatta bi iki tanesi lg writer kullanıyodu.E artık ben de bıkmıştım aramaktan Aopenı aldım lgyi.Ve sonuç..
    Sana şöle söyleyeyim...makinam 188mhz.Yani eski ve bisürü eski oyuunu oynuyorum(çizik dolu yani cdleri,hatta biri çatlak) Hepsini okuyo.Yeşil cd leri ise normalmiş gibi okuyor hiçbir sorunla karşılaşmadım.
    Sonuç olarak lg 52x eski lglere benzemiyo gibi görünüyo...ileride daha net göreceğiz.
    not:bu yazı bi tavsiyedir.
    <img src='http://funkstar.8m.com/ksk.gif ' border=0> <b><font color=green>KARŞI</font id=green><font color=red>YAKA</font id=red></b>




  • 1 52x Lg (Sessiz)
    2 50x Asus (Sesli)
    <img src='http://www.arabam.com/ototeknoloji/fabrika_debriyaj/debriyaj.jpg' border=0>
  • bi arkadaşımda 50x asus var..valla ben bile memnunum..o da memnun..çok sesli olması rahatsız ediyosa.eject tuşunun yanında ki play tuşuna 1-2 sn. basılı tutunca hızını kademe kademe 8x e kadar düşürüyo ve hiç ses çıkarmıyo..
    arkadaşın kasası biraz değişik. 5,25" lik yuvaları aşağıda olanlardan.kasasıda masanın üstünde.otururken CD-Rom la yüzyüzesin yani
    hızını düşürünce o konumda bile anlamıyosun CD okuduğunu..oyun oynarken falan bayağı işe yarıyor..
    sonuçta ASUS

    GİDEBİLDİĞİN YERE....
  • ben asus 50 x aldım ve çoooooooooooook memnunum
  • 52X LG al. ben kullanıyorum harika...
  • 200mmx 32ram makina (benim meşhur test platformum:)) 'da en en en çizik cdlerde bile makinayı kilitlemeyen 52x LG hangi makinayı kilitliyor anlayabilmiş değilim.Lakin ASUS50x P3 650 makina ASUS anakartta autorunlı cdlerde makinayı ufaktan kilitler gibi yapıp okuma başlayınca çözülüyor.(her makinada geçerli olmayabilir tabiiki)
    <img src='http://kralonline.sitemynet.com/linux.gif' border=0>
  • LG derim başka demem (ses bakımından). Dün bir aopen almıştım gürültüsü kafa ağrıtacak seviyede olunca gittim bugün LG ile değiştirdim, arada bariz fark var. Ama aopen biraz daha iyi okuyodu sanki LG'ye göre, ama o gürültüye katlanamazdım.

    SAYGILAR.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.