Şimdi Ara

Hangi Ayrıcalıklı Bankacılık Hizmeti En İyisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir çok bankada ayrıcalıklı bankacılık hizmetleri bulunmakta. Ortalama bir bireyden fazla parası olan, fakat Özel bankacılık hizmetlerine yetecek kadar parası olmayan müşteri grubu. Bunlardan hangisi en iyisidir?


    Örnekler:


    İş Bankası Yüz Yüze Bankacılık. 750000 TL varlığı veya kredisi olan müşterilere veriliyor. 2 yıl önce 200000 TL idi. Ben bunun fazla bir yararını görmedim. Kendi şubenizden farklı şubeye giderseniz normal müşteri gibi sıra bekletiyor. Müşteri hizmetlerini aradığınızda yine robot çıkıyor, insana bağlanmadan önce sinir ediyor. Yüksek kredi kartı limiti veriyoruz diyorlar, fakat 3 kredi kartımdan en düşük limit İş Bankasında. Her ay 3 adet bedava EFT ve Havale veriyor, tek idare eder özelliği bu.


    Garanti BBVA. İnternette hiçbir bilgi yok. Garanti BBVA mobil uygulamasında Bize ulaşın kısmına girdiğinizde şubenizi arayın yerine müşteri temsilcinizi arayın yazıyorsa anlaşılıyor. Hangi şubeye giderseniz gidin öncelikli sıra veriyor. Başka ayrıcalığını görmedim. İkinci yüksek limitli kredi kartım.


    Deniz Bankası Afili Bankacılık. 400000 TL varlığı veya kredisi olan ve bazı meslek gruplarındaki müşterilere veriliyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda Afili Bankacılık'a hoş geldiniz diyor ve yanlış hatırlamıyorsam robotla uğraşmadan direk insana bağlanıyorsunuz. Denizbank Black kredi kartı verdiler, en yüksek limitli kartım.


    Bunlara ek olarak, Akbank 1e1 Bankacılık, Yapı Kredi Blue Class, QNB First, Kuveyt Türk Biz Bize Bankacılık vs. bulunmakta. Siz bu tür ayrıcalıklı bankacılık hizmetlerinin bir yararını gördünüz mü?








  • Qnb 600k bakiye tutunca eft ücretsiz oluyor, uygulamadan yazıştığınız özel müşteri temsilcisi oluyor ayrıca mil kartı %3 civari thy mili veriyor, her 3 ayda 1 kitap hediye ediyor ve çeşitli indirimler var, qnb first kart alınırsa puan biriktirip iphone bile alınabilir hediye katoloğundan ancak first müşteri olmayı bırakırsanız bütün puanlarınız siliniyor.
    Akbank da 600k tutunca otele %10, yemeğe %15 veriyor ve alt limitleri yok 100tl lik yemeğe bile verir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.