Şimdi Ara

Hangi aracı tercih ederdiniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Polo comfortline alırdım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: HemşireZED

    1. kurduğun cümleye saygı duyuyorumsa son söylediğin cümle nasıl bir mantıkla kurdun merak ettim


    Alıntıları Göster

    Hocam sıfır aracı tercih ederdim diyorum. Örneğin ikinci el ful paket bir araçta olup, aldığın sıfır Polo'da olmayan bazı özellikler olabilir. Bunları sonradan tamamlayabilirsin onu demek istiyorum.

    Çünkü Vag grubuna sonradan ful paketlerde olan özellikleri de ekleyebiliyorsun. Yani paketten dolayı arabada eksik olan özelliklere takılan insanlar için konuşuyorum.

    Genelde bayide araç olmadığı ve insanlar 4-5 ay bir arabayı beklemek istemedikleri için hazırda olan bir arabayı alıp veya daha uyguna bir sıfır vag araç alıp, daha sonra dışarıda örneğin bose ses sistemi, örneğin bir şerit takip veya ön çarpışma önleyici bunları ekleyebiliyorsun. Mesela ben günlük kullanım için ikinci bir araç olarak clio 4 2020 aldım sıfır. Araç bayide yoktu o yüzden dışarıda galeriden almak zorunda kaldım. 2019-2018 touch paket ile 2020 touch paket arasında bariz farklar var. Benim aldığım araçta multimedya ekranı yoktu, bazı kromlar eksikti mesela. Kromları tamamladım, 10' android ekran car play taktırdım, ön ve arka kamera taktırdım. Ama renault'da bazı özellikleri ekleyemiyorsun. Vag'da bu iş tam tersi, en boş arabayı bile sonradan doldurabiliyorsun.





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.