Şimdi Ara

Hangi amfiyi secmem gerekir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler 1000 jbl 2 tane oval pıonner 500 w kolon ve önlerede pionner taktırmayı dusunuyorum 200 w falan hangi amfiyi almalıyım amfiler pahalı en uygunu roadstar sanırım Roadstar RDA-8040 4 Kanal 4x500 Watt yoksa Roadstar RDA-6040 4 Kanal 4x600 sizce hangisini alıyım veya bu fiyatlarda önerebileceginiz amfi varmıdır ? biri 170 biri 150 tl



  • Ne bağlayacağını anlamadım 1000 jbl subwoofer galiba ? 500w kolon Pioneer in hangisi
    Roadstar 8040 daha güçlü ve daha kaliteli 8040 al
    4x500 4x600 diye birşey yok öyle amfi seçilmez. Kullanacağın hoparlörlerin rms (norminal)güç değerleri vardır. Bunlara göre amfi seçilir genel olarak. Ama roadstarlarda da hiç rms güç değerlerini yazdıklarını görmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kolonlar bunlar abicim pek anlamıyorum tesisat isinden şimdi bi dükkana gitsem fiyatları ucuk soylerler dıye ınternetten almayı dusunuyorum veya en son gidicem teybide degistiricem ayrıyetten Sony DSX-A40UI Usb veya Pioneer MVH-171UB bunlardan hangısını önerirsiniz ?
     Hangi amfiyi secmem gerekir
  • Kolonların 90 w gücündeymiş buna yakın değerlerde amfi aramalısın. Roadstar 6080 olabilir. O iki teypten hiç birini tavsiye etmem. Teyp için bütçe nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 lira civarı iste abicim cokta vermek istemiyorum teybe
  • En fazla bütçeyi teybe ayırmalısın.
    100 tl daha ekleyebilirseniz alpine ute72bt var. Gayet güzel bir teyp ses kalitesi açısından 200liralık sony ve Pioneer den daha iyidir. Ayrıca 2 rca çıkışlıdır kurmak istediğiniz sistem için tam olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen abicim markettede gittim incelemedim onu cok ıyı bır teyp ama sımdı akude benım cok eskı fabrıka cıkıslı 10 yıl olmus oda sorun cıkartabılır dıyolar kapasitör desen 100 lira dedi usta bende benım subwooferda zaten bir amfi var iş yaparmı bu amfi arabayla birlikte geldiydi bu :D
     Hangi amfiyi secmem gerekir
  • Amfi alacağın paraya akünü değiştirirsin. Ondan sonra kapasitör gerekli olursa ustan söyler. Amfin güçsüz gaini kısık açarak kullanabilirsin. Daha iyisini alana kadar idare eder Tabi eğer çalışıyorsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.