Şimdi Ara

HAMZA HOCA İLE YOLLAR AYRILDI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
735
Cevap
3
Favori
16.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kimi getircekler anlamadm bu kadroyla kim daha iyi is yapacak e sezon ortasi sacmaliktan baska brsey degil. 3kupa al gondersinler. Ustelok gidisat suan inanilmaz vahimde degil. Kadro derinligi yok birsey yok tine gunah kecisi hoca oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidecek birisi varsa oda Gs nin beceriksiz transfer yapmayi bile bilmeyen yonetimdir ama maalesfki bu ulkede fatura hep ilk hocaya kesiliyor . Adamdan bu kadrodan daha ne bekleniyor ki . Millette sabri , umut resimleri atip seviniyor . Sanki onlari Hamza hoca zorla klube soktu. Bir fenerli olarak cok uzuldum Hza hoca adina .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçmalık, zamanlama çok kötü, bir transferi bile beceremeyen yönetim kimi nasıl kovuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sebebi belli mi göndermenin ?
  • Ali Naci Küçük: Hamza Hamzaoğlu ile yönetim arasındaki golcü transferi konusundaki çatışma nedeniyle yollar ayrıldı.

    Dursun Özbek'in Hamzaoğlu ile Umut Bulut'un sözleşmesine dair yapılan görüşme sonrası yollar ayrıldı. (DHA)
  • Hamza Hamzaoğlu über bir teknik direktör değil ama o kadar da kötü oynamıyordu şu kadro.Kadronuzun ciddi defoları olduğunu düşünürsek verim alıyordu iyi kötü.İstatistiksel olarak 45 milyon euro bonservislere para saçan ve başına Portekizli Teknik Direktör getiren Fenerbahçeden Fiyat/Performans olarak daha öndeydiniz.

    Yönetiminiz çok kötü sizin,onun gitmesi lazımdı öncelikle.Abdullah Avcı,Hagi,Hikmet Karaman gibi bir isim gelirse Hamza hocayı çok ararsınız.Ersun Yanal deseniz o da kısa vadeli bir etki yapabilir mi bilmiyorum.Denizli ile anlaşırlarsa bilemem ama Denizli'nin pek Teknik Direktörlük sahasına ineceğini de sanmıyorum.

    İşiniz zor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lovekrand

    Gidecek birisi varsa oda Gs nin beceriksiz transfer yapmayi bile bilmeyen yonetimdir ama maalesfki bu ulkede fatura hep ilk hocaya kesiliyor . Adamdan bu kadrodan daha ne bekleniyor ki . Millette sabri , umut resimleri atip seviniyor . Sanki onlari Hamza hoca zorla klube soktu. Bir fenerli olarak cok uzuldum Hza hoca adina .

    Yazdan beri salak saçma açıklamalar yapmasaydı taraftar bu adamın arkasında dururdu. Acıtasyona gerek yok, zaten bu acıtasyon yüzünden bizim insanımız ilerleyemiyor.

    O değil Hamza'yı tanımasak yutacaz yani. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ta sezon başında yazmıştım ''Umut,Sabri gitmezse devre arası beraber gidersiniz'' diye Hamza onlardan daha önce gitti. İnşallah devre arasında da bu 2 şahsiyet rezil edile edile kovulur.
    Bu ayrılık Galatasaray'ın hayrına oldu ama ciddi üzüldüm keşke bir şeyleri yapsaydı Hamza. Sezon başından beri her maç sonu Podolski'yi eleştirirken GERÇEKTEN HİÇ BİR ŞEY YAPMAYAN Umut'a '' en değerli oyuncum '' dedi ya o üzüntüm işte biraz azalıyor. Her maç aynı şekilde saçma sapan gol yiyoruz ya ondan üzüntüm biraz azalıyor çünkü Hamza 80'lerin hocaları gibi modern futbolu hiç bir şekilde bilmeyen bir yapıya sahip lakabı gibi köylü,cahil ondan üzüntüm biraz azalıyor. Sezon başında önceki sezonun çoğunu sakat geçirmiş Burak ve futbolcu mesleğini yapan ama ona dair en ufak bir görüntü sergilemeyen Umut bana yeter deyip sezona başlaması bir kaç sezondur ortalıkta görünmeyen Jem Paul gibi adamı ciddi paraları aldırıp 2 hafta sonra iyi oyuncu değilmiş iması vermesi,yabancı sınırı kalkmışken Serdar Aziz gibi boş beleş adamlarla ilgilenmesi devre arası transfer planlamasında Donk gibi Tunay Torun gibi Güray gibi anamızın liginin oyuncularından başka bir çerçeveden bakmaması sebebiyle üzüntüm iyice azalıyor.

    Kendin ettin kendin buldun Hamza. Rize maçından sonra 3 gün evden dışarı ayaklarım geri gide gide çıkıp işe gittim. Sen üzüldüysen biz senin o saçma sapan kadroların tercihlerin yüzünden kanser olduk. Gene de tüm yaşattıkların için teşekkürler Allah yolunu açık etsin. İnşallah kendini geliştirirsin ve ilerde tekrar buluşuruz.




  • lanet olsun ya çok üzüldüm denge dengeoğlu ile iyiydi galatasaray tüh ya
  • neden ayrıldı yahu tamam bende memnun değildim ama gidecekse sezon başı veya sonu gitmeliydi bu yaptığı çok yanlış hamza nın ... nedeni belli mi
  • GS Camiasında sevdiğim iki adam vardır birisi Hamza Hamzaoğlu diğeri Uğur Tütüneker.

    Yönetim taraftarın önüne ata ata yedi en sonunda adamı.Adama burayı Akhisara çevirdi dediniz hangi hoca yıldız oyuncu almak istemez o çokmu meraklıydı umuta,sabriye,bilale.bende GS taraftarını bilinçli sanırdım.

    Ben bile koyu FB'li olarak bunu söyleyebiliyorum düşünün artık.
  • Yönetim taraftarın gözüne girmek için bi hamle yaptı. Umarım yeni hoca H.H.'yi aratmaz

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gittiği takıma umut bulut'u yada diğer yere göğe sığdıramadığı yerlilerini alsın bakalım, o takımın akibeti ne oluyor görelim.
  • Bir Fenerbahceli olarak sunu yazayim gs kendine yakisani yapmis, gecen sene takimin hali ortadayken uc kupa kazanmis, bu sene de sampiyonluga oynayan, sampiyonlar liginden ust tura cikma ihtimali olan bir takimin hocasi ile yollarini ayirmis, ikna etmek icin ugrasmamis, kendine yakisani yapmis.

    Hamza Hocaya terbiyesizlik etmisler,ayip etmisler, biraz da onun nazi gecmeliydi, yapilan ayiptir.

    FENERBAHCE li olarak Hamza Hocaya gecmis olsun diyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 saat uyuduk olay çıkmış. Kavga olduğu bariz yalnız umut açıklaması falan gidecek birinin açıklaması değildi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OPM

    GS Camiasında sevdiğim iki adam vardır birisi Hamza Hamzaoğlu diğeri Uğur Tütüneker.

    Yönetim taraftarın önüne ata ata yedi en sonunda adamı.Adama burayı Akhisara çevirdi dediniz hangi hoca yıldız oyuncu almak istemez o çokmu meraklıydı umuta,sabriye,bilale.bende GS taraftarını bilinçli sanırdım.

    Ben bile koyu FB'li olarak bunu söyleyebiliyorum düşünün artık.

    Yüzde yüz katılıyorum. Adam gerçek gsliydi kulübü mali açıdan iyice batmasın diye transfer yapmadı. Başka bi td bunu düşünmez bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komisyon komisyonoğlunun yolu açık olsun.Efsane olmak yerine parayı tercih etti malesef.
  • kkratoss kullanıcısına yanıt
    Ya adam 4 kupa almis herseye ragmen ustune bir iki iyi transfer yapamamislar .Aciklamalar biraz gereksiz eyvallahda ben oynanan oyuna sonuca bakarim ve bence hersey iyi gidiyordu . Simdi Gs nin dususunu izleyecegiz . Tek Ersun Yanal bu karari telafi ettirebilir ama onada kol gibi sozlesme gerekir . Yabanci hoca gelirsede en iyi Mancini etkisi yapar .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umut bunu beğenmedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.