Şimdi Ara

HAMMER JACK BOT ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Size, bahsettiğim marka ile ilgili yaşadığım bir problemi aktarmak istiyorum.
    Amacım markayı karalamak, kötülemek değil, kullanıcıları bilgilendirmektir.
    Yerli malı olsun diye tercih ettiğim marka burnumdan getirdi ve getirmeye de devam ediyor.

    18.12.2017 tarihinde eşime hediye olarak bir bot aldım.
    Aldığımda "abi yenge beğenmezse değiştirebilirsiniz" dendi.
    Eşime küçük geldiği için 19.12.2017 tarihinde 1 numara büyüğünü almaya gittik.
    Eşimle gittiğimizde parlak aldığım modelin matını beğendi. Mat renginin istediğimiz numarada ellerinde olmamasından dolayı, 3 gün içerisinde gelir sizi arayalım dediler ve mağazadan ayrıldık.

    21.12.2017 de aradılar ve ayakkabının hazır olduğunu söylediler.
    Buraya kadar her şey normal ve problemsiz olarak devam etti.
    Akşam mağazaya gittim. Ayakkabıyı aldım. Avm den çıkarken kontrol edeyim diye içini açtığımda, mat değil de parlak modelin konulduğunu gördüm.
    Tekrar mağazaya gittim. Ayakkabı yanlış olmuş dedim. Israrla beğendiğimiz ayakkabının bu olduğuna beni inandırmaya çalıştılar.

    Dedim ki " Hocam, zaten bu ürün eşimle geldiğimiz gün vardı. Hatta numaranın bu olacağına da bu ürünü giyerek karar verdi" dedim.
    Siz başta söyleseydiniz matından elimizde çok var dedi. Depoya gitti sağa gitti sola gitti geldi ve elimizde kalmamış dedi. Biz sizi gelince arayalım dedi.

    Arkadaşım dalga mı geçiyorsunuz kaç km yoldan geldim dedim.
    "Siz hiç yanlışlık yapmadınız mı?" diye sordu.
    Ürünü iade etmek istediğimi belirttim. İade alamayacaklarını söyledi. Şikayet edebileceğim bir yer var mı dedim. İstediğin yere et dedi ve çıktım.

    Ertesi günhttps://www.hammerjack.com sitesine girdim birde ne göreyim. İletişim numarası yok. Meğer mağaza müdürü, istediğin yere şikayet et derken haklıymış. Çünkü şikayet edilebilecek bir mecra yok. Müşteri hizmetleri diye bir birim yok. Sosyal medya hesaplarından Direkt Mesajlar kapalı. İnternette hiç bir yerde doğru iletişim numarası yok. O an nasıl bir hata yaptığımın farkına vardım.

    Başka bir mağazasını arayarak yaşadığım problemi anlattım ve bana fabrikanın telefonunu verdiler. Bir bayan, "efendim" diye açtı ve şikayetimi dinledi. Bana 535 li bir numara verdi ve aramamı söyledi. Kendisi AVM sorumlusuymuş.

    Adamı aradım şikayetlerimi anlattım. Ben mağazayı arıyorum siz gidin iade edin dedi.
    Akşam gittim mağazaya. (Her gidişim 40 KM) Süleyman Bey aradı mı dedim "Yoooooo" dedi. İade etmek için görüşmüştüm dedim. Arayacağını söyledi dedim. O kim dedi. Tövbe sabır çeke çeke kardeşim alacakmısınız almayacakmısınız dedim. Tamam alalım dediler.

    Faturayı ürünü verdim. Bu sefer de pos slipini istedi. Cebimde yoktu. Bu şekilde alamayız o olmadan iade edemezsiniz dediler. Tekrar aynı konuşmaları tartışmaları yaşadık. Zorluk çıkarmak için elinden gelen her şeyi yaptılar. Ayakkabıyı aldım ve çıktım.

    Slipi iş yerinde buldum 25.12.2017 tarihinde tekrar götürdüm. Kabul ettiler bu sefer de kredi kartıma parayı iade edemediler. Yarın merkezden iade edebiliriz dediler kart numaramı aldılar. Ben bir salaklık yaparak ayakkabıyı da faturayı da slipi de orada bıraktım ve güvenerek çıktım.

    26.12.2017 de para yatmadı. Bugün farikalarını aradım. Durumu anlattım bir bilgisinin olmadığını söylediler. Numaramı aldılar arayalım diye. O paranın geleceğinden pek umudum yok.

    Bir müddet bekleyip alamazsam mağazaya gidip dolandırıldım diye polisi arayacağım.

    Ayakkabıları ucuz da değil. 250 TL bot. Greyder de aynı para, CAT 350 Seviyesinde. bundan sonra bedava verseler giymem.

    Müşterisine bu denli zorluk çıkaran, müşterisine saygı göstermeyen başka bir marka görmedim. Buradan uyarıyorum. Ayakkabınız yırtılır bozulur patlar ise muhatap bulamazsınız. başka markaları tercih etmeniz yararınıza olacaktır.







  • Bugün itibari ile hala paramı alabilmiş değilim. Esse ayakkabıymış isimleri burayı arıyorum. Numaramı alıyorlar size bilgi verelim diyorlar dönüş yapan olmuyor.
    Vatandaşın zar zor kazandığı parayı gasp ederek hırsız gibi ödemeyerek ticaret yapıyorlar. Biraz daha bekleyeceğim 15 gün dolsun Ankara Optimum mağazalarına gidip, dolandırıldığım ve paramı ödemedikleri için polis çağıracağım. Bunu da kameraya çekip tüm sosyal medya sitelerinde yayınlayacağım.
    Ben işin 250 TL sinde değilim. İnsanları uğraştıranlar hakkını yiyenler ticaretten para kazanamamasın istiyorum.
  • Bu konunun sonu nereye vardı çok merak ettim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.