Şimdi Ara

Halloween'i Petin Toplamasını Nasıl Engelleyebiliriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bu yeni eventin hallowen şekerlerini petin toplamasını engellemek için isrobot da nasıl bir filter engellemesi yapabiliriz bilen var mı? Ben aradım ama bulamadım. Bu işe yaramaz şeyler NPC'ye de satılmıyor. İçinden çıkan ıvır zıvırda NPC'ye satılmıyor. Ve her görev tesliminde sadece 1 tane halloween açılıyor. Towna her gittiğimde 60-70 kere görev aç kapa yapmam gerekiyor. Saatlerce biriken zerzevatlardan kurtulmaya çalışıyorum. GM'nin maksadı insanların kasmasını engellemek mi acaba? Bugün premium bitiyor charın. Eğer kurtulmanın bir yolu yoksa event bitene kadar premium almayacağım. Önerisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim. Konuları takip edemedim benzer bir konu varsa yönlendirebilirsiniz link atarak. Teşekkürler şimdiden.



  • Botun Toplaması gereken itemleri ayarladığın listede görev iteminin ismini aratarak kapatabilirsin bence.Dediğimi bi dene.Olmazsa iSroBot kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir..
  • Aynı sorun bende de var...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ

    Botun Toplaması gereken itemleri ayarladığın listede görev iteminin ismini aratarak kapatabilirsin bence.Dediğimi bi dene.Olmazsa iSroBot kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir..


    O şekilde arattım bulamadım :S isrobot kullanan arkadaşlar bi yardımcı olursa sevinirim. Önceki eventler görev tesliminde inventory de ne kadar boş yer varsa hepsini bir kerede çıkartıyordu. Bu event çok saçma olmuş. zaman kaybından başka birşey değil. Verdiği bişeyde yok. Gerçekten GM ler insanların kasmasını engellemek için yapmış diye düşünüyorum bu eventi.
  • Şehirde iken pre time işlemiyor sanıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goodluck761

    Şehirde iken pre time işlemiyor sanıyorum



    Anladığım pre zamanından bahsediyorsan, moba son dokunduğundan 20 sn'ye kadar başka moba dokunmazsan zaten pre time duruyor. Demek istediğim o değil. Bu ıvır zıvırlar NPC'ye satılmıyor. Yani event malzemelerini kullanman gerekiyor. Çok zaman kaybı açtırmak ayrı bir zaman kaybı kullanmak ayrı bir zaman kaybı ve sıkıcı. Saatlerce milletin ekranına yumurta ve boya atıyorsun. Böyle saçma birşeyi nasıl yapmışlar anlamadım.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.