Şimdi Ara

Halıdaki Çamur Lekesi Nasıl Temizlenir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Halıdaki Çamur Lekesi Nasıl Temizlenir ?



    Halıdaki Çamur Lekesi

    Halılarınıza çok çeşitli nedenler dolayı çamur bulaşmış olabilir. Çocukların getirdiği çamurlar, bağ bahçe işleri sonrası bulaşan çamurlar gibi halınızda istemediğiniz çamur lekeleri oluşmuşsa Halıdaki Çamur Lekesi Nasıl Temizlenir ? isimli yazımız size temizleme noktasında yol gösterecektir.

    Malzemeler

    1. Beyaz Sabun
    2. Beyaz Sirke
    3. Sofra Tuzu
    4. Yemek Kaşığı
    5. Elbise Fırçası

    Uygulama

    • Çamur Lekesi bulaşıcı bir leke olduğundan dolayı temizleme esnasında lekenin dağılamamasına özen gösterin.
    • Çamur olan bölgeye sofra tuzunu dökün ve 15 dakika bekleyin. Elektrikli süpürge yardımıyla tuzu ve çamuru temizleyin.
    • Beyaz sabunu ıslatın ve lekeli bölgeye ovalayarak uygulayın. Daha sonra lif ve temiz su yardımı ile lekeli bölgeyi ovalayarak temizleyin. Temizleme işlemi esnasında lekeyi dıştan içe olacak şekilde temizleyin bu sayede lekeyi diğer temiz bölgelere dağıtmamış olacaksınız.
    • Beyaz sirkeyi son aşamada lekeli bölgeye dökün ve tekrar lif yardımıyla ovalayarak temizleyin. Lekenin kaybolduğunu göreceksiniz.



    Halı Yıkama Daha Avantajlı

    Halılarınıza bulaşan çamur lekelerini evde pratik verdiğimiz yöntemle temizleyebilirsiniz. Bunun için zamanınız yoksa ve zahmete girmek istemiyorsanız. Halılarınızı Çorum Star Halı Yıkama olarak bıcı bıcı yıkıyoruz. Zümrüt parlaklığına gelen halılarınızı nasıl yıkadığımızı Çorum Halı Yıkama web sayfamızı ziyaret ederek görebilirsiniz. 

    Halılarınızı el değmeden yıkama teknolojisini kullanarak yıkıyoruz. %100 temiz halı yıkama sistemimiz ile halılarınız tek tek yıkanıyor. Çorum Halı Yıkama özel kurutma odalarımız sayesinde halılar nemli kalmıyor ve her zaman ilk gün ki gibi güzel kokusuyla kalıyor.

    Halı yıkama videolarımız için Youtube Kanalımızı ziyaret edebilirsiniz. Halıdaki Çamur Lekesi Nasıl Temizlenir ? isimli yazımızı okuduğunuz için teşekkür ederiz.


    https://staryikama.com/halidaki-camur-lekesi-nasil-temizlenir//



    Halıdaki Çamur Lekesi Nasıl Temizlenir ?









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.