Şimdi Ara

Half-Life Hikayesi (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
17
Favori
42.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ulan hortlattınız konuyu gene aklıma düştü Half Life. Şunun 3. oyununu oynayamadan ölürsem büyük kayba girerim.
  • Ben bu GMAN in half life 1 de amaci ne anlamadim surekli gorunup yok oluyor ve ölmüyor da dusman mi dost mu gordon oldurmek istiyor mu veya gman gordonu oldurmek istiyor mu? Savasmak icin teorine gore galiba zeka ile Shephardi kullanarak oldurmek istiyor ama onlari kontrol etmeyi nasil basariyor? Daha yeni bitirdim ve olecegini saniyodum bu Gmanin cok uyuz oldum. Onu da gectim 2. Oyunda da olmuyormus :(
    Cevaplarsan cok sevinirim


    Oyunu oynamadan once en iyi oyunlar listemde birinciydi ilk 4 arasinda zor secim yaptigim icin hepsine tam puan vermistim ama oynadiktan sonra oyuna saygisizlik olacagini dusundum diger oyunlarin puanlarini dusurdum. 1998 yilina gore efsanevi desen olmaz küfür gibi gozukur bu sozcuk o kadar iyi oyun yani. Grafikleri her iki oyunun da zamanina gore en ust duzey olani bu kesin zaten daha iyisi cikis tarihinden 2-3 yil sonrasinda bile yoktu. Rastgele arkadaslara ss atip hangi zamanin oyunudur sence diye sordugumda hep 2009 ve uzeri cevap aldim Half Life 2'den, zaten ilk oyunu taniyorlar netcafelerden falan.


    Tablet surumunden oyunu bitirdim bilgisayardan Black Mesa olarak bitirmek istiyorum yeni bitirdim ayni gibi oyundan sıkılırmiyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Petegrus

    quote:

    Orijinalden alıntı: xlym


    quote:

    Orijinalden alıntı: AhmetGüler

    merhabalar bir sorum olacak kafam karıştıda :) şimdi bu half-life evreni ile portal evreni madem aynı zamanda geçiyor neden aperture science combine istilasına uğramadı ? ben portal oyunlarının hiçbirinde insana rastlamadım bir ALLAH'ın kulu yok oyunda kendimi oynarken çok yalnız hissediyorum

    Orası gizli bir tessis olduğundan gidilmemiştir.Zaten hiç canlı yok orda bi caroline bide dr.rat var diye biliyorum.

    S.a gelecekten yazıyom yıl 2016 olmak üzere hala tık yok

    hala umudum var




  • Madem hortladı bişey soracam biz half life 1de bir roket fırlattık biz onu niye fırlattık lütfen cevap
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Killer-Half Life

    Madem hortladı bişey soracam biz half life 1de bir roket fırlattık biz onu niye fırlattık lütfen cevap

    Xen'e açılan portalı kapatmak için, fakat portal başka taraftan daha güçlü bir şekilde tekrar açılıyor..

    Bu arada arkadaşlar Gina'nın öldüğü falan yok.. Opposing Force'da gördüğünüz o ceset en az 2,3 farklı yerde daha gözüküyor..Rastgele ceset oluşturmak için kullanılmış bir modelden fazlası değil zira Decay oynayanlar bilir. En son Dr. Keller ile Gamma Labs'te gözüküyorlardı.
  • Bir şey soracağım oynayanlar hatırlar Left 4 Dead 2'de Portalla ilgili bir easter vardı. Bildiğiniz gibi bu easter egg ile aperture science'in içine giriyorduk ve Glados bizide mini bir teste tabi tutuyordu. Buna göre acaba Half Life aynı zamanda Left 4 Dead ile de aynı evreni paylaşıyor olabilir mi? Tıpkı Portal gibi... Ve de yeni Half Life'da bu oyuna bir bağlantı oluşturulabilir mi? Birde konu dışı olacak ama Left 4 Dead 2 Portal 2'nin sonrasında mı geçiyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karahan91 -- 19 Ocak 2016; 22:06:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • emeğine sağlık
  • Eline sağlık hocam. Half Life'a tekrar başlatacaksın beni.
  • Merhaba arkadaşlar konu biraz hortlamış olabilir ama sırf Half-Life için üyelik yaptım bu konuda tartışmalar ve fikir alışverişleri için
    -Öncelikle üşenip aramadığım konuya gelirsek,
    Bazı kaynaklara göre GG-3883 kristalini Black Mesa'ya ulaştıranların Combine olduğu söyleniyor bazılarına göreyse G-Man bunu bilinmeyen bir amaç için yaptığı söyleniyor burada bir kafa karışıklığı yaşıyorum tam bilgiye sahip birisi var mı acaba ?
    -İkinci olarak ise bu sene ki E3'e az kaldı her E3'de aynı umutlanmayı yaşasak da sanki bu sene çıkacakmış gibi duruyor ama kafamda deli sorular var içimden bir ses diyor ki Call of Duty gibi bir seriyi Advanced Warfire'la batırdıkları gibi Valve'de iyi güzel yapayım derken acaba Half-Life'ı batırır mı.
    -Evet diğer bir sorum ise şöyle
    Blue Shift'in başında trenle yolculuğa başlarken kapıya vuran kişinin Barney olduğunu görüyoruz fakat Black Mesa Source modunda aynı kapıda ki karakteri hiç benzetmemişler burada Black Mesa'nın yapımcılarının eksikleri mi yoksa bir açık mı var. Aynı kafa karışıklığını test odasında da yaşadım Black Mesa Source'de ki gibi gerçekten Ely ve İzzy mi varlar test odasında ?
    -Son olarak beni en çok heyecanlandıran soruya gelmek istiyorum;
    Half-Life 2, Ep1 ve Ep2'den gördüğümüz kadarıyla Gordon ve Alyx'yi birbirine kaynaştı bi kere yani Alyx'nin Gordon için aşırı endişeleri olsun, her çatışmadan sonra Alyx'in Gordon'a asılmaları falan olsun
    Gordon'ı Alyx kaptı artık, Half-Life evreninde Portal kahramanımız Chell'i nasıl dahil ediceklerini merak ediyorum. Yani Gordon'la bir birlikteliklerinden ziyade, Gordon ve Chell kardeş çıkabilirler mi sorusu kafamı epey bir kurcalıyor
    Chell' Caroline'nin kızıymış sanırım bu konuda da çok bilgim yok ama oyunda böyle bir şeye rastlamadım. Aslında sonda ki Cara Mia şarkısının anlamlarına bakılırsa evet kızı ama doğrusu nedir acaba ?




  • Hala bekliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faydalı konu.

    Elinize sağlık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Muhteşem olmuş.
    1.HL
    2.HL decay
    3.HL Opposing force
    4.HL Blue shift
    5.HL2
    6.EP1
    7.Ep2

    hepsini dolu dolu yazmışsın karakterlere vurgu yapmışsın. şu oyunlar türkçe dublaj olsa muhteşem olurdu. şuan bir çoğunu bitirdim ve youtube a zaman akışına göre oyunu çekip video koymayı düşünüyorum Portal seriside aperture science ve blackmesa ilişkisini ve robot yapay zeka ve portal teknolojisini güzelce açıklıyor açıkcası bunlarıda seriye ekleyebilirsin.


    blackmesa ile rakip olmalarına rağmen blackmesa Portalları ışınlanma merkezi üzerine kurulu ve silah teknolojisi ve yaratıklar üzerinde gelişen araştırmalar yapıyor(Esasen Parçaçık fiziği ve ışınlanma diyebiliriz.) Aperture science ise Kesitsel ve taşınabilir portallar yani kapılar üstün yapay zeka ve robotik teknolojisi üzerine kurulu HL3 belki hiç çıkmayabilir ancak şuanda FPS dünyasının en sağlam Konusu HL-Portal evrenidir.




  • Hikayeyi uzun zaman sonra türkçe olarak anlamak için HL2 ve ep 2'yi yeniden bitirdim. Oynanış açısından lafım yok, çıktığı yıla göre devrim gibi ama hikaye olarak bekleneni alamadım. Belki gözümde çok büyüttüm, belkide 2020 yılında oynadığım içindir.

  • Çok kaliteli bir belgesel kaçırmayın

    https://www.youtube.com/watch?v=y7n6-Qgn2BQ&feature=youtu.be

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle öyle. Dün baştan sona izledim tek oturuşta. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar o kadar güzel anlatmışlar ki şaştım kaldım bi kez daha. Hazır Black Mesa'yı yeni bitirmişken yıllar sonra Half Life 2'ye yeniden başlayacağım sanırım.

  • 20.05.2021 hala hl3 ü yaşlı gözlerle bekliyoruz .. alyx bir parmak bal çaldı ağzımıza gitti neredesin valve duy sesimizi artık :(

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.