Şimdi Ara

HAKSIZLIK (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu forum nasıl bencil, nasıl sığ insanlarla dolmuş dehşete düştüm ya. Tamam eğitim sistemi düşünmenize yardımcı olacak bir destek sağlamıyor ama ezberci eğitim sisteminden kurtulup biraz düşünmeye başlamanızın zamanı gelmedi mi sizce?
    Bakın, meb dediğiniz kurum bir devlet kurumu ve bu dersler youtubeda var diyerek konu kaldırmamazlık ya - pa - maz, bu bu kadar net. Eğer uzaktan eğitimi destekleyecek bir planları yoksa, bu dersleri öğrencilerin öğrenebileceği bir ortam hazırlayamıyorlarsa öğretmedikleri konulardan da soru soramazlar. Youtube resmi bir eğitim öğretim platformu değil. Öğrenciler buradan öğrensin denilerek iş yapılamaz. Mebin kitapları + kendi öğretmenleri var. Eğer bunlardan birisi aksıyorsa ya düzelteceksin ya da aksayan kısmı almayacaksın. Bencilliğin hiç lüzumu yok. Sizin çıkarlarınızın olduğu yerde sistemsizliği savunuyorsunuz. Bu kafayla yurt dışına gitmek isteyenler var. Sen gitsen nolacak orta doğulu kafanı değiştirmedikten sonra. Şaka gibisiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam o mantıkla o zaman kimse okula gitmesin, ne de olsa YT'de dersler var.

    Köylerde adam akıllı interneti olmayan tanıdıklarım var mesela, bu adamlar ne yapsın?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 22 Kasım 2020; 12:11:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fosforcular DH'yi basmışşş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    Kimmiş bu fosforcu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya hocam köyü geçtim ben egede 200 bin nüfuslu bir ilçede yaşıyorum ilçenin ortasındayım dışında falan da değilim hatta ilçenin en büyük mahallesinde yaşıyorum. Bizim evimizde altyapı yok diye fiber alamıyoruz. Hadi fiberi geçtim bize taahhüt edilen interneti bile kullanamıyoruz. Upload desen 1 bile değil. Canlı derslerde sıkıntı oluyor. Gündüz video izlemek istesem 360p 480p izleyebiliyorum. Onun dışında internetin de gidip geldiği oluyor. 16 mbps taahhüt var 4 - 8 mbps arası gidiyor. Ben burda bile bunları yaşıyorsam başka yerlerde kimbilir başka neler vardır. Olacak şey mi bu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibi. Tamam eyvallah interneti olmayan agalar için bir şey diyemem de bu adamın interneti var. Elinde imkan da var belli ki. Tek yapması gereken biraz çalışmayı denemek.

  • huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi YouTube resmi bir platform değil, MEB"boşver sonuçta YT'den izlerler" demez. O zaman MEB'in bir anlamı kalmaz. O mantıkla o zaman okulların AÖL tarzı olması gerekir, sonuçta dersler her yerde değil mi ya?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • meb istese herkese interneti sağlar. o olmasa bile televizyondan açabilir dersleri. youtubedaki kaliteli bir hocaya sağlam para verip ders çektirmek ardından bunu televizyona vermek çok mu zor? meb bunları sağladıktan sonra hiçbir konuyu kaldırmasına da gerek kalmaz. 12. sınıflar için tv kanalı açmak ne kadar zor olabilir ki? her türlü imkan var adamların ellerinde. ne bu okula aşkı arkadaş yeter ya. ben bu karantina sürecinde şahsen dershane ve okulun ne kadar boş bir ortam olduğunu anladım.

  • Çok da tartışmayın. Benim artık umudum kalmadı. Büyük ihtimalle bu sene kaf-4'e 250 TL bayılamayacağım. Gönül isterdi ki konular tam olsaydı da alsaydım; hakkıyla öğrenip yapsaydım ama kararı ben-biz-öğrenciler veremiyor ne yazık ki.


    Umarım yanılırım. HAKSIZLIK 

  • Bu kadar kasmayın zaten sormayacaklar. Ondan sonra forumda ağlarsınız "Hüü neden 2 net fark ile 5 bin kişi geriye atmış" diye.

  • Ziya Selçuğa önerim: Öğrencilerimizin yükünü hafifletmek ve lehlerine karar almak için bu sene piyango sistemi öneriyorum. Öğrencilerimiz ne öyle matematik öğrenmeye uğraşacaklar. Herkes sistemden istediği üniversiteyi seçer girebilen girer.

  • letmeinnow L kullanıcısına yanıt
    kismen hakli kismen haksizsin

    evet burasi mezun dolu hatta öyle ki 12lerin sınavı olmasi gerekirken 12ler umrunda olmayan mezun dolu

    gecen konular kalktığında mantikli sebep yerine "off bosuna mi turev kastim ben yha" diyerek bencil oldugunu kanitlayan mezun dolu


    konuya gelirsek

    konu meselesi gercekten cok abartildi. Lgsye bakalim adamlar sadece 8.sinif 1.donemden milletin anasini aglatti. Bizimkiler siyasetten sinavin kolay gelmesini hala konulara bagliyor.

    Ama su da var tabi lti olsa diger konular bu kadar odak noktasi olmayacakti yani hic etkilemeyecek anlamina da gelmiyor.

    Kisiden kişiye değişir ama evde anlasilamayacak durum yok bence (durumu olmayanlari saymiyorum)

    ve özellikle durumu olmayanlar icin alinan bir karara saygi duymamiz gerekir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 22 Kasım 2020; 14:11:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bir mezun olarak 12lere hak veriyorum. ama lti organik bitki modern kalkarsa daha da çok üzüleceğinizi bilin. 500 puan 30k olur artık rez alın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mbayediagne10 kullanıcısına yanıt
    Yani bence de hocam, geri kalan konulardan da müthiş bir sınav yapılabilir. Ne kadar konuya hakim olursan ol yine de seni tıkayacak sorular gayet de yazılır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunun önüne soruların seviyesi yükseltilerek geçilir hocam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 22 Kasım 2020; 14:32:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam daha resmi açıklama gelmedi bilemeyiz. Kaldı ki ben mezunum okul derdim yok LTİ'nin gelmesi daha avantajlı olur benim için. Ama işte sınav 12'ler baz alınarak hazırlanmalı, çünkü bunu benim arkadaşlarım geçen sene yaşadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 22 Kasım 2020; 14:42:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mbayediagne10 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi siyasi sebeplerden dolayı kolay sordular. İsteseler zor sınav hazırlarlardı. Umarım bu sene bu hataya düşmezler, kaliteli soruların olduğu bi sınav hazırlarlar ki insanlar hakkını alabilsin.
    Ama şu da bir gerçek ki evde öğrenmek çok daha zor. Geçen sene son haftalarda yapamadığım soruları sormanın bile ne kadar zor olduğunu hatırlıyorum. Konuların kısıldığı ama boru gibi olan bir sınav en adaletlisi olacaktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LelouchViBritannia666 kullanıcısına yanıt

    saygısızlık yapma Ercüment Bey'e canına mı susadın

    HAKSIZLIK
  • Arkadaşlar benimde bugün Bi sorunum oldu hoca bana mikrofonunu aç diyor ben açamıyorum çünki mikrofonum yok kızdı kızdı dersten attı ne yapmam lazım sonra canlı derse girmedikmi suç oluyor daha öncede giremiyordum köyde oldugum için İnternet köyde hiç çekmiyor merkeze geldim bu nedenle hala sorun var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adam çok kasma diyip10.sinifta lti çözdüm diyor çıldırıyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.