Şimdi Ara

Hakemler Kimi Tutuyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Maçlardan çok, transferlerden çok artık bu konu tartışılır oldu. Kime sorsan kendi takımı hariç herkesi tutuyor hakemler. Federasyon kendi bünyesinde toplantı yapıp diyor ki bu sene FB, GS, BJK falan şampiyon olsun, hakemlere faks çekiyor hakemler de gereğini yapıyor.

    Biraz mantıklı düşünün artık. Neden bu ligdeki bütün takımlar hakemlerden şikayetçi? Birilerini şampiyon yapmak için mi? E öyleyse bir gün çıkıyor Osmanlıspor, bir gün çıkıyor Akhisar, bir gün çıkıyor Sivasspor e bunların da mı şampiyon olmasını engellemeye çalışıyorlar? İki Anadolu kulübü oynarken neden hakem kararları eleştiriliyor? Ligdeki 18 takımın 18'inin de önünü kesiyorlarsa kime çalışıyor bu adamlar?

    Ben size söyleyeyim. Kimsenin kimseyi kolladığı yok. Bir maç geliyor A takımının hakkı yeniyor bir maç geliyor A takımı hakem sayesinde avantaj elde ediyor. Neden? Çünkü hakemlerimiz rezillik derecesinde kötü. Gerçekten bazen devam ettirmesi gereken pozisyonu durduruyor, anlam veremediğin bir kart gösteriyor. Bakıyorsun kendi takımından bir oyuncuya yapılan penaltıyı açık açık görmesine rağmen vermiyor. Ama gidip rakip oyuncuyu saçma bir sebepten oyundan atıyor. E kardeşim sen kimi tutuyorsun?

    Hakemlerin zerre kadar maça hakimiyeti yok. Bazen futbolu okuyamıyor gerçekten ne olduğunu bilmiyor gibi davranıyor.

    Ben gidip açıkçası Demirören'in "Oğlum bu hafta şu BJK'ye bir geçirelim", Orman'ın "Şu hakeme bi iki yüz bin dolar sıkıştırın da rahat oynayalım" ya da GS'li FB'li bir yöneticinin "Bu maça öyle bi hakem atayın ki yatarak maç kazanalım" dediğine inanmıyorum. Saçma sapan bir şekilde kulüpler birbirlerini suçlayacağına bir olup şu MHK denen rezil yapıyı adam etmeliler. Tek suçlu var onlar da hakemler.

    Son olarak konu herkesi ilgilendiren bir konu, kendim Fenerbahçe'li olduğum için bu başlığa açtım. Bu olay ortak yaramız. Hiçbir kulüp istemiyor, ne hakkı yenilsin ne de milletin hakkını yiyerek sahadaki oyununa gölge düşüren bir galibiyet gelsin.







  • Ben şunu anlamıyorum Fb ve Bjk taraftarı hakemler Gs yanlısı diyor mu? Diyor. Fb ise diğer ikisi için. Bjk de diğer ikisi için. Bu böyle bir döngü. Durmadan taraftar arasında dönüyor. Ben Beşiktaş'lı olarak yine diyorum hakemler bildiğim ve gördüğüm kadarıyla hep bize karşı oldular.

    Ama şimdi Fbli biri çıkıp dicek ki bize karşılar. Gsli de çıkıp bize karşılar diyecek.


    Bu döngüden kurtulmak marifet ama nasıl kurtulacağız ?
  • ÇoÄŸunlukla febe ve gs yi tutuyorlar biraz geriye gidip bi araÅŸtırın bugüne kadar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oziboaydino

    Ben şunu anlamıyorum Fb ve Bjk taraftarı hakemler Gs yanlısı diyor mu? Diyor. Fb ise diğer ikisi için. Bjk de diğer ikisi için. Bu böyle bir döngü. Durmadan taraftar arasında dönüyor. Ben Beşiktaş'lı olarak yine diyorum hakemler bildiğim ve gördüğüm kadarıyla hep bize karşı oldular.

    Ama şimdi Fbli biri çıkıp dicek ki bize karşılar. Gsli de çıkıp bize karşılar diyecek.


    Bu döngüden kurtulmak marifet ama nasıl kurtulacağız ?

    hakemler işlerini adam gibi yapabilirlerse bu döngüden kurtulacağız
  • SIZCE ,bence çok BÜYÜK ORANDA FEBE -GAYSE yi tutuyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakemler özellikle birini tutmuyor. Kendilerine verilen talimatı uyguluyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.