Şimdi Ara

Haftalık Dizi Önerisi 10: Preacher

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Haftalık Dizi Önerisi 10: Preacher



    Çizgi romanlardan uyarlanan yapımların özellikle son 10 yılda iyice arttığını herkes fark etmiştir. Sadece film olarak değil, dizi olarak da bir hayli yapım görüyoruz. Disney+’ta yayınlanacak olan Marvel dizileri ile birlikte de bu sayı gittikçe artacak. Çizgi roman dizilerinin arasında da ciddi anlamda diğerlerinden sıyrılan yapımlar oluyor, mesela The Boys dizisi gibi veya bugün önereceğimiz Preacher gibi.



    Ayrıca Bkz.Haftalık Dizi Önerisi 09: Daniel Sloss: Live Shows



    Preacher, Constantine’in, Sandman’in ve Lucifer’ın dahil olduğu eski ismi ile Vertigo yeni ismi ile DC Black Label evrenine ait olan aynı isimli çizgi roman serisinden uyarlanan bir dizi. Dizinin yaratıcılığını Sam Catlin, Evan Goldberg ve Seth Rogen üstleniyor. Dizinin oyuncuk kadrosunda ise Dominic Cooper, Joseph Gilgun, Ruth Negga, Ian Colletti, Graham McTavish, Pip Torrens ve Noah Taylor bulunuyor. 2016 yılında başlayıp 2019 yılında sonlanan dizinin 4 sezonu bulunuyor.



    Haftalık Dizi Önerisi 10: Preacher



    Preacher, Batı Teksas’ta yaşayan ve içinde alışılmadık bir güce sahip olmasına yol açan gizemli bir varlık barındıran Jesse Custer isimli vaizin başından geçen doğaüstü, tuhaf ve kara komedi öğeleri taşıyan olayları konu alıyor.



    Dizinin fazlasıyla vahşet içerdiğini söyleyeyim. Dil olarak da çok sert. Bu yüzden +18 bir dizi olduğunu, hatta kolay etkilenen biriyseniz size uygun olmadığını da söyleyeyim. Dizi çizgi romandan uyarlama olduğu için gayet güzel bir hikâye işlenişine ve hikâyeye sahip. Zaten oyunculuklar da fazlasıyla iyi. Dizinin üç sezon olması da suyu çıkartılmadan olması gerektiği yerde bittiğinin bir göstergesi. Tek sıkıntısı aynı çizgi romanda da olduğu gibi biraz yavaş açılıyor. Yavaş olduğu kısımlar da gayet keyifli.



    Haftalık Dizi Önerisi 10: Preacher



    Şu anda Amazon Prime Video’da dizinin tüm sezonlarını bulabilirsiniz. The Boys tarzında farklı yaklaşım sergileyen süper kahraman dizilerini seviyorsanız mutlaka bakın derim. Dizinin haricinde çizgi romanlarını okumanızı daha çok öneririm. Şu anda ülkemizde İthaki’nin baskılarıyla Türkçe olarak bulunabiliyor.









  • Dizi 3 sezon değil 4 sezon.

  • Dizi dört sezondu ama gerçi doğru dördüncü sezonu sakın izlemeyin, ilk üç müthiş ve o yetiyor, dörde hiç gerek yok.

  • Dizi 3 sezon boyunca akıyor. 4.Sezon' u nasıl o şekilde çektiniz anlamış değilim.

  • Birşey dikkatimi çekti genelde bitmiş dizileri öneriyorsunuz, sebebi nedir bunun?

  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Eğer öyleyse, bence olması gerekeni yapıyor; sonuçta bitmemiş bir şeyi önermenin hiçbir anlamı yok, ilk sezonu mükemmel olup sonradan pij eden sayılamayacak örnek var. Şahsen ben dizi/anime izlerken özellikle bitmiş olanlara öncelik veririm; her hafta 5-10 tane diziyi beklerseniz o gününüz mahvoluyor, robotlaşıyoruz.(Zaten oyunlar Facebook'taki FarmVille ile bu işi başlattılar , sosyal medya site/uygulamarı ise cabası) Her gün bunları kontrol ediyorsanız köleden ne farkınız var!

  • 1. sezon dışında zaman kaybı izlemeyin çizgi romanı okuyun yeter

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.