Şimdi Ara

hafıza kartı -- acil!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar. Sandisk in 1gb lık secure digital card ürününden almak istiyorum. Ancak SD Ultra II Plus mı alsam yoksa Extreme3 mü alsam? Ultra II Plus da USB çıkışı da var. Aslında mükemmel bir icat ama kartın ikiye ayrılmasını sağlayan tutucular plastik olduğu için çok çabuk kırılabiliyormuş. Bu yüzden bir tereddütüm oldu. Bu konuyla ilgili bilgisi olanlar tavsiyede bulunursa çok sevinirim.



  • eğer makineyi bilgisayara bağlamak için devamlı yanında taşımak istemiyorsan sd II card kullanışlı. fakat aynısının usb bağlantısı olmayanı daha ucuz. zaten küçük bir card reader alarak usb olayını çözebilirsin, ben aldım sadece 12 ytl. ayrıca falsh disc olarakta kullanabilirsin. istediğin kartı takar istediğini çıkarırsın içine


    burayı tıklayarak fiyatını görebilirsin

     hafıza kartı -- acil!!




  • Fredy ne diyorsa dogrudur
  • Hemen daldım ama memory stickleri okumuyormuş
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mkaramese

    arkadaşlar. Sandisk in 1gb lık secure digital card ürününden almak istiyorum. Ancak SD Ultra II Plus mı alsam yoksa Extreme3 mü alsam? Ultra II Plus da USB çıkışı da var. Aslında mükemmel bir icat ama kartın ikiye ayrılmasını sağlayan tutucular plastik olduğu için çok çabuk kırılabiliyormuş. Bu yüzden bir tereddütüm oldu. Bu konuyla ilgili bilgisi olanlar tavsiyede bulunursa çok sevinirim.


    arkadaşım aynı tereddüdü ben de yaşadım ama en sonunda gittim usb olanından aldım plus yani
    başka yerlerde de bu tür yorumlar okumuştum
    2 haftadır kullanıyorum herhangi bi sorun yaşamadım ne hız konusunda ne kırılma da
    onu açıp kapatmakla kırılacağını zannetmiyorum ama elde filan tutarken dikkat etmek gerekiyo yani dengesiz bi güç kullanımı sonucu kırılabilir ama dediğim gibi normal kullanımda sorun olmaz
    diye düşünüyorum




  • makinen mmc kartı destekliyosa (ki büyük ihtimalle destekliyodur) twinmos 1gb mmc-plus 200x kart hepsiburada.com da 48 ytl. kartın hızı muhteşem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.