Şimdi Ara

::Hadi Bakalım Passat Severler Toplanalım:: (78 Üye) (188. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.879
Cevap
15
Favori
645.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kaya kardes, sıstem tamamen LPG ıle degıl %70LPG -%30 dızel karısımını kullanarak calisıyormus ve tork artısı da saglamıs teferruatını bılmıyorum amawww.ozonlpg.com da bulabılırsın.Bırakın dızel araclara LPG kıtı takılmasını boyle gıderse turboprop ucaklarada LPG kıtı takılacak ılk hangı havayolu uygulayacak acaba atlazmı pegazuzmu bahısler bıle oynanır belkı Taner kardesın haftasonu gezısını okurken Elbıstan da gorev yaptıgım donemdekı kullandıgım o guzergah hatırıma geldı Turkıyenın en uzun tunelerının ve en yuksek vıyaduklerının oldugu araba kullanamak ıcın yapılmıs bır yol. Tunellerdekı egzoz dumanlarını saymazsak super bır yol,Taner kardes, Nurdagı rampayı TSI motorlu passatla kac km hızla cıkabıldın? o zaman kı tempram 125 den fazla gıtmıyordu o rampada. Ruzgar emınım senın passatı da etkılıyordur ama c sınıfı araclar kadar olmasa gerek o guzergahı daha once cok kullandıgım ıcın senın yorumların cok onemlı,sevıyelı topıgınızı aracım suan passat olmasada ılgıyle takıp edıyorum.Tum forum dostlarına ıyı aksamlar.




  • Sevgili Taner Temmuz başına kadar zaten 150 dolar öngörülüyordu ki olucak kesinlikle.
    Bu saatten sonra yakıtın ülkemizde ucuzlaması söz konusu dahi olamaz. Eğer yüksek fiyattan satabiliyorlar ise, global piyasa düşse bile sesi çıkmayan halkımıza dayatacaklar yüksekten yakıtı. 1.4 tsi'yi düşünmemin tek sebebi var yakıt. Geçmişi düşündükçe çıldırıyorum şuanki şartlara.




    quote:

    Orjinalden alıntı: tanergode

    REKOR...!!! PETROL VARİLİ 122,80 DOLAR

    Her an yine benzine ZAM gelecektir (gelebilir demiyorum, çünkü geleceğinden adım kadar eminim). Çarşamba günü A.B.D.'deki petrol stokları açıklanacak ve düşük olcacağı bildiriliyor. Ayrıca A.B.D.'ye önemli miktarda petrol sevk eden Meksika'da da kötü hava nedeni ile bazı terminallerin kapatılması da zayıf dolar karşısında ham petrolun varil (159 litre) fiyatını daha da yükseltebilecek gibi görünüyor.

    1990'da petrolün varili 10 DOLARDI... Fiyat daha da düştüğünden İran'la yaptığı 9 yıllık savaştan yeni çıkan ve petroldan başka geliri olmayan Saddam Hussein batıya tehlike sinyalleri göndermiş, Newsweek'in kapağına konu olmuştu (The Most Dangerous Man in the World = Dünyanın En Tehlikeli Adamı). Batı dünyası dinlemeyince Ağustos 1990'da Kuveyt'e girmiş, talan etmişti. Ocak 1991'de de CNN'de canlı yayınlanan ilk savaş olan Çöl Fırtınası operasyonu ile de Kuveyt özgürleştirilmişti (Şeyh El Sabah o zamam Baba Bush'a "Paranın Sınırı Yok, Ülkemi Kurtar!" demişti).

    Evet, petrolün varili 10 dolardı... Mesut Yılmaz 1997'de petrolün fiyatını bir gecede % 80 arttırdıktan sonra Türkiye'de petrol fiyatı sadece yükseldi. Hiçkimse otomobilinden vazgeçmeyeceği için (kamyon, otobüs, uçak, yani taşımanın tümü) devlet bu gece % 50 zam yapsa da insanlar vazgeçmeyecek, litresi 10 YTL olsa da vazgeçmeyecek...

    T.G.




  • Ya zaten sadece bir sinir üzerine baktım Golf'e aklımda şuan başka bir araç var ve Perşembe günü haberi gelicek, eğer anlaşırsak adamla onu alacağım.
    2005 model E270 CDI.


    quote:

    Orjinalden alıntı: Aatabay
    Dostum bence iyi düsün,tasin.. İcinde belki bi-xenon'u DSG'si sunroof'u olucak ama Golf olmaktan öteye gidemicek, sinif düsmüs olucaksin buna iyi karar ver. 67 bin YTL bu sinif bir arac icin gercekten cok.. Exclusive 1.8 TSi Variant alirdim ben o paraya
  • Merhaba Accent Admire CRDI. Nurdağı Rampasını çıkarken Passat hep Cruise Controldaydı ve bana sadece Bakire Ceylan Derisi kaplı yumuşak direksiyonumu yola ayarlamak kaldı. Sanırım 140 veya 150'le çktım, ama 6. viteste değil, 5. viteste. (dönüş yolculuğunda Nurdağı TEM'e girişten en tepe noktasına kadar, zaten dönüşte boşta indim, Passat Hybrid olsaysı o inişte 1000 km'lik elektrik depolardı!)

    BİR REKOR DAHA...!!!

    PETROL 114 DOLAR OLDU... BİR GÜNDE 2 DOLAR! AMERİKALILAR KAFAYI YEMEK ÜZERE. IRAK İSTİLASI UCUZ BENZİN GETİRMEDİ NE YAZIK Kİ. Aşağıdaki rakamlar bile herşeyi anlatıyor.


    Light, sweet crude for May delivery rose as high as $113.99 a barrel on the New York Mercantile Exchange before backing off to $113.75, up $1.99 from Monday's record settlement price of $111.76 a barrel. Meanwhile, retail gasoline prices rose to a new average national record of $3.386, according to AAA and the Oil Price Information Service. Prices were highest in California, where mid-range and higher grades are now averaging more than $4 a gallon. Diesel prices at the pump jumped to $4.119, also a record, setting the stage for higher prices on food and other goods transported by truck, ship and rail. Prices are widely expected to keep rising as summer approaches. Gasoline futures jumped by more than 4 cents to $2.8635, nearing a record for the benchmark contract that was set as Hurricane Katrina made landfall in 2005.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner Göde -- 15 Nisan 2008; 22:24:16 >




  • Atabay, 1010 km range değerinden çok etkilendim! Süper ötesi bir değer bu. Mesajı buraya da kopyalıyorum. Arap petrol şeyhleri kuyularına kına yaksınlar! Şimdi ben bu 1010 km range değerini en az 10 km aşmalıyım. Şimdiden sağ ayağımı alıştırıyorum.

    Haftasonuna kadar zam gelmemesi için Adana'daki Akkapı-Mıdık-Hadırlı Ziyaret Üçgeninde horoz adak kesmeli, Karataş Yolundaki ünü ülkeyi aşan Şıh Dip hocadan muska yazdırmalı. Benzin zammına başka çare kalmadı! Dizelin de masumiyetini aldılar, sırada ailenin en genç üyesi LPG var. Onu da yakında başgöz ederler...

    Gelecek Turbolu, Küçük Hacimli Benzinli Motorlarda... TSI
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tanergode

    Atabay, 1010 km range değerinden çok etkilendim! Süper ötesi bir değer bu. Mesajı buraya da kopyalıyorum. Arap petrol şeyhleri kuyularına kına yaksınlar! Şimdi ben bu 1010 km range değerini en az 10 km aşmalıyım. Şimdiden sağ ayağımı alıştırıyorum.

    Haftasonuna kadar zam gelmemesi için Adana'daki Akkapı-Mıdık-Hadırlı Ziyaret Üçgeninde horoz adak kesmeli, Karataş Yolundaki ünü ülkeyi aşan Şıh Dip hocadan muska yazdırmalı. Benzin zammına başka çare kalmadı! Dizelin de masumiyetini aldılar, sırada ailenin en genç üyesi LPG var. Onu da yakında başgöz ederler...

    Gelecek Turbolu, Küçük Hacimli Benzinli Motorlarda... TSI


    Bu haftaki Autoshow ve Otohaber dergilerinde Passat 1.4 TSi'nin incelemesi var aldim hemen




  • Arkadaşlar, size ve desteğinize ihtiyacım var. Vatandaş "Passat'a hacı hoca takımı biniyor" dedi. Herhalde ağzından çıkanı kulağı duymadı. Ben cevap verdim, sizden de katkı bekliyorum.

    http://forum.donanimhaber.com/m_22514355/mpage_2/key_//tm.htm#22603010

    quote:

    Orjinalden alıntı: tanergode

    quote:

    Orjinalden alıntı: Apache the Carisma

    ya ne gerek var dizayna para vermeye, zaten vw'in belli bir müşteri kitlesi var. passat'a ülkemizde hacı hoca takımı biniyor, sen onun çizgilerini 407 coupe gibi yaparsan "zındık arabası bu" derler, almazlar


    Arkadaşım, yazdıklarını üzülerek okudum. Hacı da değilim, hoca da değilim, herkesin dini ve hür duyguların saygı duyan biriyim. Yine de cevap verme ihtiyacı hissettim.

    Forumda her türlü otomobil markası ve modeli var, ülkemizde de her türlü insan tipi ve türü var. Passat'a "hacı hoca takımı" biniyor demek bir defa hitap şeklinizi en kısa sürede düzeltmeniz gerektiğini gösteriyor. Dalga geçmeyi uygun bulduğunuz ve bu ülkede en az sizin kadar yaşama hakkı ve söz sahibi olan "hacı hoca takımı" da bu forumları okuyor ve eminim ki en az benim kadar üzülmüşlerdir. Parası olan herkes istediği otomobili alabilir ve binebilir, "hacı hoca takımı" da, futbolcu da, fabrikatör de, öğretmen de, emekli de. Hacca gitmek ayıp değil ve utanılacak bir şey de değil, hoca olmak da keza öyle. Kaldı ki Volkswagen Passat çok kaliteli ve konforlu bir otomobildir ve tercih edenler bunu bu özelliklerinden ötürü satın alıyorlar.

    Benim etrafımdaki Passat sahipleri iş adamları, avukat, reklam ajansı sahibi, fabrika müdürü, mağaza sahibi ve serbest çalışanlar. Yani kendini ispat etmiş, toplumda saygın bir seviyeye gelmiş kişilerdir. Baba parası yiyip akşamları Bağdat Caddesine anahtarına yarış yapan ve "Turbo" "Bomba" "Dört Çeker" "Nitro" gibi lakaplarla anılan çocuklar değillerdir.

    Burada MITSUBISHI CARISMA'ya "züppe zirzop takımı" biniyor, onu Ferrari F50 gibi yaparsan "cis tak arabası bu" derler şeklinde yazmam sizi incitmez mi?

    Sanırım düşünce şeklinizi kökten değiştirmeniz gerekecek.

    Saygılarımla,

    Taner Göde




  • quote:

    Orjinalden alıntı: tanergode

    Arkadaşlar, size ve desteğinize ihtiyacım var. Vatandaş "Passat'a hacı hoca takımı biniyor" dedi. Herhalde ağzından çıkanı kulağı duymadı. Ben cevap verdim, sizden de katkı bekliyorum.

    http://forum.donanimhaber.com/m_22514355/mpage_2/key_//tm.htm#22603010



    Yazdim bende, boş boş konusmus..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aatabay -- 15 Nisan 2008; 23:23:23 >
  • adamın nicki "Apaçi" zaten,ben apaçiyim diyor,hayat görüşü belli,hata bizde kaale alıyoruz böyle sığ insanları
  • Teşekkür ederim Atabay ve LaRocquee. Eğitim şart!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner Göde -- 15 Nisan 2008; 23:26:37 >
  • Valla Passatima laf getirtmem heryerde her ortamda savunurum, hele böyle yersiz sipastik yorumlar geldimi iyice deliriyor insan.. Biz ne zorluklarla ne emeklerle aliyoruz kendini bilmezin biri cikiyor abuk subuk konusuyor. Dedigin gibi Taner abi egitim sart bunlara!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aatabay -- 15 Nisan 2008; 23:30:12 >
  • lloyd sert cikmis adama
  • Benim bozulduğum VW'ye veya Passat'a laf atması değil, dindar insanları alaya alması, ezik biri olduğu belli yazışma stilinden....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: lloyd

    Benim bozulduğum VW'ye veya Passat'a laf atması değil, dindar insanları alaya alması, ezik biri olduğu belli yazışma stilinden....


    Adam gibi elestirirsin anlarim, belkide hak veririm ama böyle sacma sapan bi sekilde olunca insan sinirleniyor haliyle.. Yoksa herkes illa VW yi Passat'i sevicek diye bi durum yok ama herkesin seviyeli olma zorunlulugu durumu var.
  • Yeni turkcell reklaminda Highline Variant var bitane Erol Evgin de sarki söylüyo!
  • Merhaba arkadaslar iyi geceler.
    Nasilsiniz?Uzun zamandir yine forumu ihmal etmek durumunda kaldim.
    Masallah ayaklanmalar baslamis
    Sevgili kardeslerim biliyorsunuz forumda binbir cesit insan var.Bir suru coluk cocuk.Cogunun ehliyeti bile yoktur inanin bana.Birsey yazmaya degmez.Ben zamaninda yazdim hicbirsey degismedi adimiz vw fanatigi olarak damgalandi
    Tum passat severlere hayirli geceler dilerim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gorele2000

    Teşekkürler..
    yakın zamanda sattığım arabam astra cdti... 1.5 yıllık bir foto bu, zamanında foruma koymuştum...

    fikir olsun diye....

    full depo sonrası menzil... depo 52 litre ama ben en fazla 46.5 litre lik mazot alabilmiştim..

    en sevdiğim yönü uzun yolda çok az yakmasıydı...

    180 km/h sabit hızda 8 L/100 km yakardı.. 190 nı geçmezdi ama düz yolda...


     ::Hadi Bakalım Passat Severler Toplanalım:: (78 Üye)

    quote:

    Orjinalden alıntı: Aatabay


    quote:

    Orjinalden alıntı: gorele2000

    full depo ... kaç litre benzin alıyor ?


    70 lt.




    Merhaba kardesim hosgeldin topigimize.
    Aracini sattigini yeni ogreniyorum.Hayirlisi olsun insallah.
    Yeni vectra'yi mi bekliyorsun yoksa?
    Selam ile...




  • Geçenlerde Erzurumdaki bayiden bir arkadaşımın tanıdğı passat almak istemiş ancak 2 ay sonraya gün vermişler.Bu sadece Erzurum için mi geçerli yoksa diğer bayilerde de böyle durum varmı veya bu durum gerçek olabilir mi?
  • 1.4 TSI 122 HP Comfortline sipariş etmişse doğrudur. Halbuki Doğuş Oto Havuzuna sormak lazım. Bence diğer illerden de fiyat alınabilir ve sorulabilir. Daha çok sürümü olan bayilerden ve bölgelerden sormanızda fayda var.

    T.G.
  • Taner Kardes, su passat 1.4 TSi 122 Hp yı sen populer ettin valla.Passat yok satıyor baksana,unıversıte sınavı yaklasıyor,gol manzaralı derslıklerını ,bahar senlıklerınıde anlatıp okulu da populer etsen Rektor kesın fahrı doktora unvanı verır
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.