Şimdi Ara

Hacklenme sonucunda savcılığa suç duyurusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
4.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Biz takip ediyoruz adam etmiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turkoali9

    anlattığın olayı okudum ve merak ettim.Bende gelecek sene üniversitede olacağım ve knight düşünüyorum ama korkutan bir taraf var beni.Bu hack yapan insanla çok basit bir şekilde çarı soyabiliyor mu?Eğer pc temiz bile olsa?Ant otp filan olsa.Bu arada en son davanda sonuç ne oldu?

    iyi günler

    Hocam aslında hack yapmaları nerdeyse imkansız tabi GMler şifreleri vermiyorlarsa.Peki nasıl calınıyor bu hesaplar ? Internet cafede girerseniz, fake siteler (nttgamer, ntttgame, nttgamee) farkında olmadan girmeniz, koxp, macro pedal, pvp serverlar vs vs. Hep dikkatli olmak lazım. size tavsiyem facebook, ,forumlardan felan her önünüze gelen linklere tiklamamaniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 da oynamaya başladım 2008 de soyuldum bi dahada oynamadım edana da başladım carnac-east ta devam ettim iyiki soyulmuşum kurtulmuşum :D zararım çok değildi 2 parça rebirt zırh gittiydi :D mahkeme sonucunu merak ettim takipteyim :D
  • arkadaşlar yoğundum baya takip edemedim.Hafta içi eve çağrı kağıdı gelmiş.ankarada yaşadığım için niğdede görülen davalara katılamıyordum.durum bilgisine de sahip değilim.bildiğim 2 duruşma yapıldı niğdede ama karar verilemedi.3. duruşma tarihi 14 nisan olarak verilmiş. bana gelen çağrı kağıdındada 1 hazirana duruşma tarihi verilmiş ona katılmam isteniyor.tahminimce baya uzun sürecek bu süreç.ama bir gelişme olduğunda size anlatırım bende
  • şuraya park edelim
  • Rezerve Buralar Değerlenir.
  • Şuraya çadırı kuruyorum az ötede oynayın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım ceza alır. Takip.
  • Peşini bırakma derim,hem hakkını geri al hem de bunu yapanları cezasız bırakma.
  • Son durum ne?
  • arkadaşlar duruşmalar devam ediyor niğdedekine ben katılamadığım için ankadara 1 hazirana tarih verildi bana.yanlız bende ona katılamayacagım sonrasında ne zaman verilir bilmiyorum.1 haziran final zamanıma denk geliyor ankarada bulunmuyorum çünkü.yeni bir gelişme olduğunda bildireceğim.
  • 3.ye gitmezsen zorla götürülüceiini biliyo musun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: byoqan

    3.ye gitmezsen zorla götürülüceiini biliyo musun?

    mazaretsiz katılmazsam zorla götürüleceğim yazıyor.ancak benim o tarihte finallerim var okulum uzayabilir o yüzden mahkemeyle ilgilenmem mümkün değil.
  • Birisine vekalet versen olmuyor mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1 9 0 7

    öncelikle merhaba arkadaşlar eski bir knight oyuncusu olarak zamanında o kadar emek sarfettiğim charımı hackletmiştim.2013 yılında destan serverı ilk açıldığında gece gündüz demeden kasarak ilk 83 olanlardandım.83 olduktan 2 gün sonra hacklendim 14 eylül 2013 tarihinde.moralmen alt üst olmuştum hem ciddi şekilde maddi kaybım vardı hemde zaman kaybı.ne yapacağımı biraz araştırdıktan sonra 26 eylül 2013 tarihinde savcılığa gidip suç duyurusunda bulundum.üzerinden epey bir zaman geçti bir sonuç alamamıştım.ntt'ye attıgım ticketlardanda cevap alamıyordum.sonrasında bu yaz ticketlarıma cevap alarak charım hakkında bilgi edindim.verdiğim bilgiler doğrultusunda charımın hacklendiğini ve sonrasında illegal program kullanarak ban yediğini bu yüzden charın itemlerini geri veremeyeceklerini ancak charı boş şekilde vereceklerini söylediler,mecburen kabul ettim.bugun e devlet yoluyla davaya baktıgımda suçlu olarak bir kişi bulunmuş ve 15 ocak tarihinde mahkemesi olduğuna dair bilgi edindim.mahkeme sonucunda olacakları detaylı şekilde size bildireceğim.söylemek istediğim eğer başınıza böyle bir durum gelirse peşini bırakmayın mutlaka savcılığa gidip suç duyurusunda bulunun.benden bilgisayarımı vs hiç birşey istemediler.hesabım gmail üzerine kayıtlı olduğu için mail üzerinden hacklendiği için gmaille iletişime geçip ip kontrolü ile yakalayabileceklerini söyledir ve dediklerinide yapmışlar.Merakla dava sonucunu bekliyorum bende.amacım herhangi bir çıkar sağlamak yada zararımı karşılamak değil üzerinden yıllar geçti sonuçta unutmuştum ama bana bu acıyı yaşatanın ceza çekmesini öğrenmek biraz rahatlattı sonuçta beni

    Hocam öncelikle geçmiş olsun ama artık günümüzde Gm ler charları soyuyor
    Bir yerde bir yazı okumuştum bu olaya polisinde araştırması girmişti ve bilgisayara trojen virüs vs bulaşmamış araştırılmış her şeyi tertemiz bir adamın bile charı soyulmuştu
    Bu soyma olayını yapanda %95 gmler.




  • Meraba arkadaşlar uzun süredir bir bilgi verememiştim size.Hackleyen kişi benimle irtibata geçti.ceza alma durumu kesinleşicek gibi olduğu için benim zararımı (savcılıga suc duyurusunda bulundugumda 1500-2000tl maddi kaybım oldugunu beyan etmiştim.) karşılamayı teklif etti.2000tl vererek davayı geri çekmemi istedi.sizlere tavsiyem başınıza gelirse mutlaka savcılıga basvurun asla üşenmeyin.elbet bir sonuç alıyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 9 0 7 -- 4 Eylül 2015; 21:16:11 >
  • ekleyemediklerim için ;
  • 1 9 0 7 kullanıcısına yanıt
    Davayı geri çekmeyin.Dava sayesinde o günün faizinide alacaksınız.Ek olarak dava masraflarınıda karşı taraf ödeyecektir.
  • Valla helal olsun bende kaptırdım o kadar char açtık ki ne id hatırlanıyor ne başka bir şey. Ama üzülmüyorum güzel zamanlardı benim için. Bence siz de davayı çekmeyin dediğiniz gibi size o duyguyu yaşatan cezasını çeksin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin zararınız karşılansa bile, kamu davası mahiyetinde mahkemenin işlemleri devam ettirmesi ve suçluya ceza vermesi gerekmiyor mu?

    Sonuçta adamın işlediği suç hırsızlık. Birisi senin camını kırar, isteyerek veya kaza eseri, zararını karşıladığında olay kapanır. Ama sizin durum farklı. TCK 142. maddesinin 2/e bendine göre bilişim sistemlerini kullanmak yoluyla işlenen hırsızlık suçları, 3 ile 7 yıl arasında hapis cezası ile cezalandırılır. "Biz aramızda anlaştık" demekle kapanacağını sanmıyorum.

    Hukukçu arkadaşlar varsa daha doğru bilgi verebilirler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.