Şimdi Ara

HACKED BY FRANCIS J. UNDERWOOD (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
9.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • saolasın cosmodream bu pre yi lvl kacta tavsiye edersiniz xp sonucta bi yerde zorlucak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Massive_Tr

    saolasın cosmodream bu pre yi lvl kacta tavsiye edersiniz xp sonucta bi yerde zorlucak

    şimdi şu şekilde.

    CP
    HP
    MP
    VP<-----( Buraya dikkat etmek lazım ) VP : Vitality Point Nedir bu Vp dersen : vitality barın dolu iken yada herhangibir yüzdesi en az %1 bile olsa %200 daha fazla exp almanı sağlar. PA la beraber kasarken bu yüzde %300 olur VP siz %200 e düşersin.

    Vp kısacası senin daha fazla exp almanı sağlar. VP exp kastıkça azalma eğilimindedir. Her çarşambadan çarşambaya yenilenir. Lv85 altında ikende çabuk biter.

    Benim sana tavsiyem : oyunu öğrenmek açısından çok acelem yok diyorsan lv85 e kadar alma . Ama bu bir çözüm değil asıl iş lv85 sonrasında awaked olucaksın vb bir sürü yenilik.

    lv65 e kadar çok rahat geliyorsun hatta lv70 küsürlere de questti görevdi derken birde uygun yerlerde kasarsan olur. lv76 ya geldikten sonra duruma bakalım ona göre oyundan p.m atarım sana. tavsiyem lv76 dan sonra alman.




  • ne oldu bu oyuna türkçesi çıktımı yorumlardan hiçbir şey anlayamadım yardımcı olacak birileri varsa bende oynamayı istiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nymphadora

    ne oldu bu oyuna türkçesi çıktımı yorumlardan hiçbir şey anlayamadım yardımcı olacak birileri varsa bende oynamayı istiyorum

    oyunun Türkçe olması ile alakalı zaten bir şey yoktu. Önceden demişler ama sonradan üstünde durulmamış.

    Oyunun Ruscası/Almancası/Polonya/İnglizcesi var ama Türkçesi yok olmasıda beklenmiyor.

    Ülkemizde değeri anlaşılmamış bir oyundur. Offical sunucularda oynayan türk arkadaşlarımızın sayısı ne zaman artarsa o zaman Türkçe dil seçeneğinin gelmesi için bir girişim yapılabilir. Bunun için türkiyede ilgili bir kişinin olması lazım bir büro lazım arada İngilizce iletişimi sağlayacak biriside

    Değerden kastımda lineage2 birçok türk arkadaşımız oynuyor diyelimki 500 kişi oynuyor bunların 50 si offical da diğer 450 side diğer non-offical olan sunucularda.

    50 kişinin mi istemesi iyidir yoksa diğer 450 kişinin offical da oynayarak bunu istemesimi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmodream -- 31 Ocak 2014; 0:29:20 >




  • Nick MassiveStroke abyss walker 69 kastım ama bazı arkadasların tavsiyesi ile ileride prty ve xp sıkıntısı olabileceği için dark elf ıss kasmaya basladım su an hunter dvm mı etmeliyim ıss kassam dahamı iyi olur bi fikir verebilecek olan varsa sevinirim yeni karakter ismi Axi mentor yok su an bilgilerinize ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Massive_Tr

    Nick MassiveStroke abyss walker 69 kastım ama bazı arkadasların tavsiyesi ile ileride prty ve xp sıkıntısı olabileceği için dark elf ıss kasmaya basladım su an hunter dvm mı etmeliyim ıss kassam dahamı iyi olur bi fikir verebilecek olan varsa sevinirim yeni karakter ismi Axi mentor yok su an bilgilerinize ;)

    hiçbir class ilen exp partisi bulmakta zorluk çekmessin dert etmene gerek yok.


    exp partilerinde zorlanan tek class mage dir. Neden derseniz mage in god client tındaki mob/rb damage nin düşük olması pvp sinin iyi olması


    bir parti kurulumunda iss yani iss enchanter partinin olmassa olmaz elemandır. bir parti yeri geldiğinde tank sız olabilir healer sız olabilir ama asla ve asla iss siz olmaz her zaman parti bulursun.

    dagger classı : skillerinin critical tabanlı olması nedeniyle lethal-strike ( half-kill ) atışlarından dolayı kabul gören bir classtır.

    onun için hangi classı oynamak istersen onu aç . Aynı hesabdaki dagger cının yanında birde iss aç . hep böylelikle ikisi arasında geçiş yapmanda kolay olur. iss yi lv1 -lv85 arası kasmak biraz zor olabilir.

    sonuç olarak gönlünde ne varsa onu oyna.




  • cosmodream saol kardesim cansın...
  • Aslına bakarsanız yıllardır orjinalin zorluğundan yakınıp kendimizi private serverlarda avuttuk...O vaktimizi orjinale harcasaydik şimdiye baya yok katetmiştik...!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyunu indireyim dedim linage tr sitesinde kayıt felan göremiyorum nerden indircem
  • Raskreia R kullanıcısına yanıt
    https://eu.4game.com/lineage2/play/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raskreia

    bu oyunu indireyim dedim linage tr sitesinde kayıt felan göremiyorum nerden indircem

    Oyunun şu anda Türkçe si mevcut değil.
  • peki indirdim eu 1 tane core diye sw var ve oyunda herhangi bi kısıtlama vamrı daha öncede ncsoft oyunlarını oynadım hep böle oluyo f2p ye
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raskreia

    peki indirdim eu 1 tane core diye sw var ve oyunda herhangi bi kısıtlama vamrı daha öncede ncsoft oyunlarını oynadım hep böle oluyo f2p ye

    Kısıtlama derken ?
  • Strider qörevinde son 1 leaf kaldı fairy tree of star adlı agactayım son olarak ama son leaf i veremiyorum ağaca herangi bi sıralama flm varmı bilen biri varsa yardımcı olursa çok makbule gecicek bi süredir bu görevle uğrasıyorum teşekkürler L2 eu...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.