Şimdi Ara

Hack olayları ile ilgili.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Uzun süredir ko oynamıyordum yaklasık 6 ay kadar oldu, yenıden baslayayım dedım 42-43 lvl cıvarında bronze premıum aldım kasmaya devam ettım ve bır sabah baktım bankamdakı 4m çalınmış.

    Bu sefer şüphelendim keylogger falan olabilir diye pc mi formatladım virüs tarama programı koydum sonrada şifremi değiştirdim devam ettim oynamaya 3-4 gün iyi gidiyor derken pat şu an 14m gitmiş.

    Bankada chitinlerim duruyor ama kuruş para bırakılmamış, makine temiz, ev kullanıcısıyım, trade almadım kimseden merchanttan birşey çekmedim, koxp kullanmam kesinlikle. Benim charıma kim nasıl girer? 3 sene boyunca bir kez hack yemedım nasıl oluyorda şimdi hackleniyorum.

    Bana bir fikir verin yeni account mu alayım nasıl yapayım?



  • Aynen evden oynuyorum ve pc de norton yüklü 1 tane virüs yok ve dün pazar kurup yattım 7 de kalkdım pazarı kapattım smdide 11 de girdm charne hiçbisey yok ne iştir bu ya
  • benim de aynı şey başıma geldi. bi priest vardı elinde +7 ii vardı o gitmiş bankadaki paralar gitmiş bi de üstündeki paralar gitmiş. 1 coin bile yoktu charda. ama +8 kıyafet set vardı lupus vardı onlar duruyo.
    edit : imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavas -- 20 Eylül 2008; 12:07:15 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ssavas

    benim de aynı şey başıma geldi. bi priest vardı elinde +7 ii vardı o gitmiş bankadaki paralar gitmiş bi de üstündeki paralar gitmiş. 1 coin bile yoktu charda. ama +8 kıyafet set vardı lupus vardı onlar duruyo.
    edit : imla

    ne zaman oldu bu olay ve hangi server
  • gecmıs olsn hepınze hack yemısnz ama neden odlgunu anlıyamadm ama bazı keylogerler vırus taramısnda kurtuluor ole olmus olabılır sızede
  • Bu oyunun iyice cılkı çıktı. Bende ewde oynuyorum bi hack yedim , +8 shard +8 shel set felan gitti ama charda +7 fs bırakmış yakmamış , ewde keylogger vardır die pc ye format attım charın herşeyini değiştim ama 1-2 gün sonra bide baktım girip fs yakmıs . Knight online de bence güvenlik denen bişey yoq ..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: byyolkesen


    quote:

    Orjinalden alıntı: ssavas

    benim de aynı şey başıma geldi. bi priest vardı elinde +7 ii vardı o gitmiş bankadaki paralar gitmiş bi de üstündeki paralar gitmiş. 1 coin bile yoktu charda. ama +8 kıyafet set vardı lupus vardı onlar duruyo.
    edit : imla

    ne zaman oldu bu olay ve hangi server


    olympia da oldu . 15 eylül de
  • ben 4 gün önce hack yedim itemler gitti bankada +1 raptor +1 toto golden erarring lup +0 fln ezik şeyleri bırakmışlardı..
    pc yi baştan kurdum charın şifresini 4-5 defa değiştim..geçen girdim baktım raptor +1 lup +0 golden earring fln yok bankadaki parada sıfırlanmış..(bankadaki parayı asla sıfırlamam ) kardeşime sordum o da ben yaktım fln sanmış..
    benim ilk itemlerde 15 eylülde gitti 1 gün sonra girdim chara.. bişeyler oluyo ama anlamadım
  • bypas koxp mu kullandınız siz. oyuna bypas la girince kaspersky knightonline.exe de keylogger buluyo.
  • olayın üzerinden epey gectı yenı acc actım ve 9gb lik para ve item yine hacklendi, platin var ticket attım adamlar 2 gün sonra baktılar durum closed olmuş takmıyorlar bile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.