Şimdi Ara

hachinosh ve usb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar , 2 adet sorum var.Mac os x'in kurulumundan anlayanlar ilgilenirse sevinirim (2 gündür google da sorularımı aramaktayım ama yeteri kadar aydınlatıcı gelmedi bu yüzden buradan soruyorum).
    1. öncelikle mac os x 10.6-hotiso.dmg dosyasını indiriyorum (6.135 Gb) şimdi bu dosyayı cd ye yazdırmam için dual core dvd almam lazım. Acaba bu işlemi usb bellekten yapabilir miyim? ve ayrıca incelediğim yazı ve videolarda usb bellekle bu işi yapmak için mac kullanıyorlar iyi de zaten benim mac'im yok ama linux kullanıyorum. daha önce linux distrolarını usb'den yüklemek için bazı programlarla boot ettim acaba mac os x' için de bu yapılabilir mi? Yapılamıyorsa iboot'u cd'ye çeksem mac os x iiçin de yine bootable olarak usb kullanmam mümkün mü? Mantıken mümkün gibi geliyor ama linuxla bu işi yapanı görmedim :(
    2. Benim teknik özelliklerim:
    * Anakart GA-73PVM-2SH, ses kartım ve ethernet de anakarın onboard kartları
    * işlemci: Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2200 @ 2.20GHz (775 soket) (sse3,sse2,..)
    * Grafik kart: ati radeon x1550 (sitelerde yama gibi birşeyi var default destekler mi bilmem.)
    * LG Dvd writer...

    Şimdi bu teknik özelliklerle bu işe başlama uygun mu? biliyorum bu sorduğumu deneyerek günlerce uğraşanlarak bulanlar olabilir ama işte benden önce damdan düşen biri yardım ederse çok sevinirim. not: değişik sitelerde hackintosh için donanımlara baktım anakartımı bulamadım. Şimdiden yapıcı yorum yazanlara ve cevabı ile yardımcı olmak isteyenlere teşekkür ederim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.