Şimdi Ara

haber ve paylaşım siteleri olanlar okusun..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    Yeni bir proje başlattım projeyi açıklayayım bir nevi sitenize backlink,hit,google index ve sıralamada faydalı olacağını düşünüyorum.


    forum sitesi açtım ve tüm ayarlarını yaptım yani sizler için konularınız veya paylaşımlarınız için gereken seo ayarları alt yapıları url yapıları sitemap,dış bağlantılar gibi bir çok ayarları tam olarak yapılmıştır.Konuya gelirsek bu forum sitesinde farklı kategorilerden site sahipleri haberlerini kısa özetle paylaşarak haberin bulunduğu linki haberin devamı olarak göstererek konuyu açıyorlar ve baclink kazanma,hit çekme,hızlı index,ve sıralamalarında yararlı olacağını düşünüyorum..

    Bunun herhangi bir zararı veya yan etkisi yok tamamen doğal ve oldukça'da faydalı bir durum olacak.Bunu ilk olarak faliyet'e ben geçiriyorum yani anlıyacağınız sizler için ücretsiz reklam yapacağım ilk önce haberi kendi sitenizde paylaşıyorsunuz sonra haberi 300 ila 350 kelime olacak şekilde forum'da konuyu açıyorsunuz ve forum'da paylaşarak haberin devamı olarak konu url'sini yazıyorsunuz. Örnek için paylaşılan konulara bakabilirsiniz.Haberlerin yoğunluğu çoğunlukla teknoloji sosyal medya oyunlar bilim üzerine yapıldı ancak Genel kategoride teknoloji haricindeki haberler paylaşılabilir.

    Ayrıca forum hakkında düşünce ve görüşlerinizide konu altına bildirirseniz sevinirim.Forumda tema kullanmadım her zaman var olan iyidir diye düşünüyorum.

    Foruma adresi : Dijitalportalı







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.