Şimdi Ara

h96 pro plus sorunu (Acil yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
3.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar dün akşam h96 pro plus kullanırken birden görüntü gitti ve hdmı kablosunu kontrol edin diye yazı belirdi. hdmı kablosunu değiştirdim fakat sorun düzelmedi. daha sonra cihazın adaptörünü söküp taktım ve cihaza ışık gelmedi. youtube de sorunun adaptör olduğunu gösteren yabancı ülke videoları var.değişik volt adaptörler denedim ışık geldi fakat ekran gelmedi. aynı sorunu yaşayan ve ya bana adaptör önerisinden bulanacak arkadaşlar var mı? teşekkürler.



  • Merhaba bende h96 pro plus kullanıyorum senin başına gelen sorun benimde başıma geldi dün akşam film izledim cihazı normal şekilde kapattım sabah kalktığımda açtım mavi ışık yanıyor ama TV e görüntü gelmiyor yani takılı olduğu hdmı i görmüyor hdmı silik şekilde görünüyor yani cihaz takılma mış gibi sen bir çözüm bula bildinmi acaba bana da yardımcı olur musun cevap için şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazın adaptörü zayıf geliyor o yüzden bir zaman sonra yanıyor. o yüzden min. 3 amperli adaptör kullanın. elektrik bilgim çok yok ama 5v dan daha düşük ya da yüksek adaptörler cihazı komple bozabilir. aman dikkat. n11 den fully marka adaptör aldım. gayet düzgün çalışıyor şimdi.
  • Bende alttaki 5v 3a adaptör aldım ama yine çalışmadı acaba bu adaptör yine uymadı mı ha birde adaptörü aldığım elektronikciye eski adaptörü de olcturdum çalışıyor bozulmamış dedi

    h96 pro plus sorunu (Acil yardım)

    h96 pro plus sorunu (Acil yardım)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • çözen var mı arkadaşlar bende youtubeden birinin yorumuyla 2 ucu usbli kablo aldım telefon adaptörüyle denedim fakat olmadı.lütfen yapabilen varsa yardımcı olsun
  • Beelink kulanmistim ayni olay basima gelmsiti, hdmi kablosunu takiniz diyordu. Samsung 55 inch tv de. Daha sonra sony lcd tv taktim görüntü geldi. Samsung 55 inch tv takinca calismaya devam etti. Yani demek istedigim baska bir tv de deneyin mutlaka calisa aktir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bendede aynı sorun var cozebılen varmı
  • malesef tv box ların ömürleri kısa bir yıl sonra bir şekil bozuluyorlar.1. tv boxum amlogic s802 tronsmart hdmı çıkışı gitti.av görüntü alıyorum.
    2. box s905 işlemci brick,mefta oldu vurdum kırdım.
    3. box h96 pro 3+16 gb ,seyrederken kendi kendine kapandı.ve şu an hiç açılmıyor.
    USB_Burning_Tool ile denedim,hangi image olursa olsun yüzde yedi, formatting de kalıyor.büyük ihtimalle nandflash gitmiş.
    Burn_Card_Maker ,denedim upgrading te kalıyor.
    recovery-twrp hepsini dedim nand flash formatlanamıyor.
  • coolhamal C kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun benim başıma da geldi ne yazık ki. Cihaz kendi kendine dondu ve bir daha açılmadı. Dediğin gibi tüm firmware leri denedim ama %7 formatting kısmını geçemiyor. SD card ile formatlama hiç olmuyor çünkü SD kartı takıp işlemi yaptığımda hiçbir ekran görüntüsü gelmiyor. Şu an cihazın ne durumda? Eğer bir çözüm bulduysan bana da söylersen sevinirim.
  • malesef bütün yolları denedim hiç bir şekilde çözüm olmadı,nand flash gitmiş ,nand flash değiştirmek yani bir box fiyatı.

    şurada Kevin Flynn kullanıcı başardığını sötlüyor.onun dediğini yaptım yine olmadı upgrade kalıyor ve ilerlemiyor.

    http://freaktab.com/forum/tv-player-support/beelink-aa/beelink-android-tv-box/gt1-ultimate/firmware-roms-tools-ch/637148-rom-beelink-gt1-ultimate-scv2-atv-android-tv-ddr4/page3




  • Öncelikle cevap verdiğin için teşekkürler. Verdiğin linkteki yöntemi deneyip sonucu yazarım. Zaten dün Gearbest e yazdım sorunu. 1 yıllık garantileri varmış. İnceleyip bana dönüş yapacaklar. Muhtemelen cihazı geri gönderip onarım ya da değişim yapacaklar. Ama işin gerçeği soğudum cihazdan. O kadar para verip alıyoruz dikkatli kullanıyoruz ama yine de bozuluyor. Bu benim 2. cihazım. Daha önceki m9s pro idi o da aynı şekilde gitti. Bende baya araştırıp az sorunlu diye bunu aldım ama pişman oldum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garanti varsa gönder,tv box lardan soğudum şu an 5 yıl önce aldığım acer tabletimi hdmı ile tv bağladım pileri çıkartım ,h96 pro 5 volt 3 amper ile kullanıyorum idare ediyor.
  • Verdiğin linkteki yöntemi de denedim ama ne yazık ki hasta tedaviye yanıt vermiyor. Cihaz resmen çöp oldu. Gearbest ile yazışmalarım sonucunda cihazı tamir edemeyeceklerini söylediler. Bunun yerine önce 15 dolar para iadesi teklif ettiler. Bende kabul etmeyince 25 dolara yükselttiler. Mecburen kabul edeceğim. Artık yapacak bisey kalmadı. Şimdi o paranın üzerine biraz koyup ucuz bir tv box alacağım. Artık çok para vermenin anlamı kalmadı. Her türlü bozuluyor zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi yapmışsın .benimki atıl durumda.bir daha tv box alacağımı zannetmiyorum.alirsam kaliteli bir şey alacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.
    Bende de Çin'den aldığım CSA96 modelinde kapanma sorunları yaşadım. Cihazı fabrika ayarlarına sıfırladığımda çalışıyor, ama uygulamalar yüklendikçe tekrar sorun çıktı. Acaba rootlu cihaz olmasından mı kaynaklanıyor. SuperSU root erişim uygulamasından mı kaynaklanır?
    Ya da adaptörden kaynaklanabilir mi?
    Bu benim ikinci android tv boxum. Daha önceki Minix sorunsuzdu ama özellikleri yetersiz gelmeye başlamıştı. Bu CSA96 modelini de hevesle almıştım ama umduğum gibi çıkmadı. Android tv boxlardan (özellikle Çin'den gelen) soğumaya başladım.
  • predator01 P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, h96 pro plus aynı sorun oluştu bende de. Bir çözüm üretebilmiş miydiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.