Şimdi Ara

H9 Flow sıvı soğutma yana takılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hekrese merhabalar arctic 360mm sıvı soğutmayı yukarı kısma yerleştiremedim cpu kabloları fanlara değiyor takamadım yani. fotoğraf atıyorum fotoğraftaki gibi bir montaj yaptım ekran kartından dolayı radyatör kablolarını aşağıda takamıyorum.


    Bu şekilde çalışsa ne olur ?


    Ekstra olarak kasanın üstündeki 3 fanı içerdeki havayı dışarı atacaka şekilde taktım. Radyatör fanları zaten gördüğünüz gibi birde egzoz fanı var. Hava akışı sıkıntı gibi geldi bana siz nedersiniz ?



    H9 Flow sıvı soğutma yana takılır mı?








  • Kasanın üst kısmındaki fanları söküp, sıvı soğutmanın fanları üst tarafa ve radyatör de aşağıda kalacak şekilde denediniz mi? CPU kabloları fanlara değmemiş olur böylece. Şu anki durumda sıvı soğutmanın boruları bana biraz gerilmiş gibi geldi, uzun vadede bu şekilde durmaları çok sağlıklı olmayabilir.

  • Lewos L kullanıcısına yanıt

    kablolarda bir gerginlik yok da, sizin dediğiniz gibi bende düşündüm ama başka bir formda öyle yapmamamı söylediler. Bu şekilde takdığımda ise kasa camını kapatınca havayı nerden alacak o kısma takıldım.

  • thavloo T kullanıcısına yanıt

    Havayı almasını geçtim radyatörü bu şekilde öne yada yana taktığınızda uzun vadede AIO içinde kalan hava hortumların radyatöre bağlandığı kısma hücum ediyor ve rahatsız edici bir su sesi çıkarıyor. Ben olsam üstteki arkadaşında dediği gibi fanlar üstte radyatör altta üste takardım.

  • wolwes kullanıcısına yanıt

    o zaman bir süre böyle çalışsın hocam mx6 termal macunu alacam onu alınca değiştiriyim elimde termal macun yok şuan.

  • thavloo T kullanıcısına yanıt

    Bu şekilde kullansanızda çok sorun olacağını zannetmiyorum ama dediğim gibi ses sorunu olabilir. Bende daha önce nzxt h510 kullanmıştım üstünde radyatör için yer olmadığından radyatörü öne takmıştım ve 5-6 ay sonunda soğutucu lıkır lıkır su sesi çıkarmaya başlamıştı kasayı değiştirip radyatörü üste alınca ses sorunuda çözülmüştü. Bu arada sisteminiz güzelmiş hayırlı uğurlu olsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 4 Aralık 2023; 17:50:14 >
  • wolwes kullanıcısına yanıt

    yani sese takarım kafayı ama şuanda elimden birşey gelmiyor. Bu kasayada bu kadar parıyı radyatörü yukarı takmak için verdim boşa vermişim :D

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.