Şimdi Ara

h36 ekran kartı güncelleme Amd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ekran kartı sürücüsü 2010 yılına ait amd sitesinden 2014 yılında çıkan sürücüyü yükleyebilir miyim?casper 2 li ekran kartı kullandığından sorun çıkarıyor.(win 7 x64)

    güncelleme sırasında ekran kararıyor ve bir daha gelmiyor bilgisayarı kapatıp vga ile başka monitöre bağlayınca görüntü alabiliyorum sadece onun dışında eski sürücüyü yükleyince düzeliyo.

    Nasıl güncellenir bir yolu var mı bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim



  • Her güncelleme işe yarayacak diye bir kaide yok demekki bu güncelleme sizde bazı sıkıntılara yol açıyor daha önceki bir tarihe ait sürücü bulursanız onu deneyin tepkisi nasıl oluyor yine sorun verirse güncellemeyin güncelleme eski ekran kartı modelinde size pek de bir şey kazandırmaz.
  • hangi işletim sistemi kullanıyorsun kardeşim ? win7 win8 win8.1 ona göre yardımcı olabilirim belki
  • Win7 x64

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi hemen sana bios update etmeden sorunu nasıl çözebileceğini yazıyorum.öncelikle bios update etmek 2 ekran kartından sistemin sadece birini görüp kullanmasına fayda sağlar.bios update etmek bir çok yönden stabil çalışma vs.. arttırılıabilinir bunlar pc için iyidir velhasıl işin ehli değilsen şayet servis dışında sakın ola ki kendi kendine update etme çünkü en ufak bir hata da anakarta zarar verebilir yazılımı bozabilirsin.bu da sana çok masraflı bir kurtulma seçeneği sunar ki yazılım silinecek tekrar yüklenecek falan bir ton para ve zaman kaybıdır.sana vereceğim linkten istediğin sürümü indirip kurabilirsin.tercih sana kalmış ama sana tavsiyem 14.4 sürümüdür çünkü ben diğer tüm sürümleri denedim ve gta 5 dota 2 ve shadow of mordor gibi oyunları çok oynadığım için diğer sürümlerde sorun olabiliyor bu oyunlar.14.4 tavsiye etmemin sebebi ise şudur. amd nin vermiş olduğu sürümler içerisindeki en son sürümdür 14.4 iki ekran kartı arasında geöiş yapabildiğin.diğer gelen sürümlerde nvidia gibi tek tek prog veya oyunları kendin elle ayarlaman gerekiyor.bana kalırsa 14.4 kur hiç bir oyunda sıkıntı çekmezsin ben çekmiyorum ki sana saydığım oyunlar hemen hemen bu yıl içerisinde çıkmış oyunlardır.şimdi yapman gerekenleri anlatıyorum adım adım bunları yap %100 ekran kartın güncellenecek bios update vs gerek kalmadan iki ekran kartını da rahatlıkla kullanabileceksin.
    1.http://leshcatlabs.net/downloads_unfil/ bu siteye giriyorsun istediğin sürümü indiriyorsun.(tavsiyem 14.4 oyunlarda sorun yaşamak istemiyorsan şayet en iyi sürüm budur)
    2. pc ne soft bir format at.
    3. vermiş olduğum linkten indirdiğin sürümü aç direk olarak C klasörü içinde drivers klasörüne çıkartacak driverları.( C-drivers)
    4. C-drivers klasörü içerisine gir orada cmd uzantılı bir dosya var Unifl_Installation_Assistant böyle bir ismi olması gerekli bunu yönetici olarak çalıştır.(yönetici olarak çalıştırmazsan çalışmaz)
    5. sana direk kurulum başlamasını istiyorsan 's'tart yaz diyecek yapman gereken tek şey 'S' tuşuna basmak.
    6. kurulum otomatik olarak başlayacak önce intel driveri yükleyecek. kurulum aşamasını sen halledersin ileri evet vs.. komutları ile.
    7. reset isterse şayet pc yi resetle açıldığında otomatik olarak amd driverı yüklemesi devreye girecek oradan da yüklemeni gerçekleştir.(eğer istemezse tekrar c-drivers içindeki Unifl_Installation_Assistant yönetici olarak çalıştır amd yüklemesi başlayacaktır otomatik olarak):
    8. amd yüklemesi bitince reset isteyecek pc yi resetle ve kullanmaya başla hayırlı uğurlu olsun.
    BU ANLTIM WİN7 64 BİR İÇİNDİR WİNDOWS 8 YA DA 8.1 DE KURULUM FARKLIDIR WİN 7 HARİCİ KURULUM YAPMAK İSTEYENLER PM ATSINLAR ANLATIMINI YAPAYIM.
    not : pc ye soft format attıktan sonra bu adımlara başlamadan önce windows updateleri otomatik olarak kontrol et seçeneğini değiştirip, hiç bir zaman denetleme yapmayı sakın unutma.daha sonrasında istersen açabilirsin keyif senin.
    bu dediklerimi adım adım yap soft format atmadan kurulum deneme olmaz ve driverların güncellenince bir teşekkür etmeyi de çok görme.
    şimdiden hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan kardeşim hayırlı günler dilerim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.