Şimdi Ara

H1 için tavsiyeleriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Artık ailemeiz büyüdüğü için daha geniş bir araba almak istiyorum. Şu an ki arabam Megane II dinamik (xenon far, cruise control, sunroof vs vs). Ama bebekte olunca tatillerde bebeğin eşyaları ile beraber araba bize yetmeyecek gibi duruyo. Bu yüzden de büyük araba almak istiyorum.

    Hyundai H1, Citroen Jumpyi Peugeot Expert ve Fiat Scudo almayı düşünüyorum. Ancak Hyundai H1 hakkında internet sitesinden edindiğim bilgilerden başka bir bilgim yok. Araç genelde uzun yolda Konya-Muğla, Konya-Samsun ve Konya-Ankara arası kullanılacak. Hız hevesimi Megandan fazlası ile aldım. Çok fazla hız yapmasın ama 140-150 km ye de zorlanmadan çıksın. Yakıt değeri de tabi bu hız değerleirne göre makul olsun, Ayrıca araçta mutlaka ısofix olması da gerekiyor. Ben bu özellikler olsun yeter diyorum. Sizlerden ricam bu aracı kullananların yad abenim gibi almayı düşünenlerin sahip olduğ bilgieri paylaşması. Ne derseniz H1 alırsam doğru bir tercih mi yapmış olurum.







  • Arkadaşım hyundai starex ten kalan imaj bozuklugu hyundai h1 lerede yansıdıgı kanısındayım ancaak işin aslına ve teknik verilere bakarsak h1 in hiç küçümsenmeyecek bir araç oldugunu görürüz 170 beygir ,yanılmıyorsam 390 tork degerleri gayet başarılı bu motorlara eşit diger örnegin wv transporterla karşılaştırırsak önüne çıkaçak maliyet seni kesinlikle h1 yönlendirecektir inşaalah bende pek kısa zamanda h1 alma niyetindeyim eger alırsan burada araç hakkındaki yorumlarını bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.