Şimdi Ara

GW2 ye baslama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar herkese,

    yıllarca ara ara done dolasa wow oynadıktan (we bir suru daha MMO oynayıp/deneyip) sonra son 4 yıldır fln LoL oynuyorum. Bu aralar yine MMO sevdam deprsti fakat wow a sıfırdan baslamak ve content te gormedigim yerlere gelebilmek gunde 2 saat oynayarak herhalde takribi 3 sene fln alacaktır. o yuzden forumda yazılanlara goz atarak GW2 nin eglence odakliligi ve lvl kasmann wow kadar uzun zaman almadıgı (hic bilmiyorum GW2 yi belki lvl kasmak gibi birsey soz konusu bile degildir :)) benim icin GW2 yi cazip hale getirdi.

    Asıl sorum laptop yaklasık 4,5 senelik (packard bell TJ75 / i5 m430 2,4 ghz, ati radeon hd 5650 1 gb, 6 gb ram vs) co oyunu gamebooster kullanarak orta-yuksek ayarda oynayabiliyorum.SWToR gameboostersız ve D3 gamebooster lı dusuk ayarlarda bile kasma yapıyordu - ortalama 10-20 fps. Performans sorununu GW2 de sizce ne olcude yasarım?

    Bilgisi olan arkadaslar konu hakkında degerlendrme yapabilirlerse cok memnun olurum. Bir de lag, login/dungeon/arena icin sıra bekleme vs. konuşarında durum nasıldır?

    Simdiden cok tesekkurler.

    not: onay prosesi basarıyla gecersek ben de aranıza katılabilirim :)







  • Deli_Eminn D kullanıcısına yanıt
    Hocam D3 kasıyorsa GW2'ye hiç bulaşmayın derim. Medium ayarlarda Fx6300, HD6850 ile kalabalık eventlerde 20-25 fps gördüğüm oluyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak sana şöyle söyleyeyim bende 8gb ram var. 2.5 i5 işlemci var 1gb da kart var normalde shadow hariç her şeyi maxda oynuyorum WvWde oyunun tüm grafikleri sonuna kadar kapalıyken bir zerg(starcrafttan gelme bir terim kalabalık gruplar yani)karşılaşması olduğunda kasma yapıyor karışırken tam sayamam ama sanırım ortamda 300 kişi oluyordur. Ki oyun WvW olmadan olmaz. Bulaşma derim ben. Ama genel olarak sadece PvE ya da PvP maçları yapacaksan o konularda problem olmaz sanırım optimizasyonu çok iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim sistem gw2 kaldırımı acil yanıtlarsanız sevinirim.

    HP pavilion dv6 (Laptop)

    Windows 7 64 bit

    İ5 işlemci

    6gb ram

    1 GB ATI Radeon HD 6550

    2.7 ghz
  • Almayı düşünürseniz satıyorum 35TL.
  • utyber kullanıcısına yanıt
    Rahatlıkla kaldırır high yapma eventlarda :D kare kare vuramayıp item alamassın :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.