Şimdi Ara

Güzel ülkemiz ve internet mağazacılığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • konu umarım doğru yerdedir, değilse affedin.

    Efendim başımdan geçen olay aşagıdaki gibidir takdir sizden ben sadece paylaşmak istedim. Bu şikayet var sitesine yazdığım mesajdır.

    Vatan bilgisayar internet sitesinden %25 kampanya günü bir ups satın aldım. Sipariş ekranında ücretsiz kargo yazmasına rağmen ve sipariş aşamalarının hiç birinde kargo ücreti belirtilmemesine rağmen, ayrıca kesilen faturada bu türden ek bir bedel olmamasına rağmen. korgo firması 13 TL kargo bedeli istedi.
    Müşteri hizmetlerini arayıp sıradaki 19 kişiyi yaklaşık 20 dakika telefonda sabırla bekleyip temsilciye derdimi anlattığımda bana kampanya dönemlerinde kargo ücreti alıcıya aittir sözleşmede yazar okusaydınız dedi. Bende sipariş ekranında ücretsiz kargo yazıyordu üstelik bana şu kadar bedel kargo parası vereceksiniz diye bir bildiride bulunmadınız dediğimde, internet sitelerinde kullanılan ekranların standart olduğunu, ücretsiz kargo yazsa bile sözleşmeyi okumam gerektiğini söyledi... hepinizin bildiği ve hepimizinde yaptığı gibi hiçkimse sayfalar dolusu prosedürel yazılar okumaz... okusak bile satır aralarına sıkıştırılan bir cümleyi farketmek zor olabilir.
    Eğer para ödemem gerekiyorsa bana vatanbilgisayarın bunu hiçbir şüpheye yer vermeyecek şekilde açıkça sipariş ekranında belirtmesi gerekiyordu. Ben verdiğim 13TL nin peşinde değilim. Türkiye'de sermayenin vatandaşı ezen bu tavrından sıkılmaya başladım.
    İstesem alırım vakti zamanında kendilerini mahkemeye vermiş ve kazanmış biri olarak söylüyorum, haklı olduğunuzu düşünüyorsanız size firmaların elimizden bişey gelmez yaklaşımlarını kabullenmeyin ve sonuna kadar hakkınızı arayın. Vatan bilgisayar da şikayetlere bakan arkadaşa sesleniyorum copy/paste yapıp standart cevabı yapıştırın hemen :) Bu metnin tamamına tüm popüler forum sitelerinden ulaşabilirsiniz.

    İyi çalışmalar







  • Şİkayetinizi yapın efendim. Ekranda bir şey belirtilmemesi bir yana, ücretsiz yazıyormuş. Kesinlikle şikayetinizi yapın ve bırakmayın peşini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.