Şimdi Ara

güvenlik kamerasına wifi ile bağlanılır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi akşamlar,
    apartmanımıza güvenlik kamerası konuldu,
    ben kendi internetim ile bu kameraya wifi ile nasıl bağlanabilirim. kablo çekmeden.



  • Merhaba cihazı ağ üzerinden izlemek istiyorsanız cihazı ilk önce herhangi bir ağa bağlamak zorundasın bu kendi ağında olabilir yada internet erişimi olan başka bir ağda olabilir kablo çekmek istemiyorsan access point ile kablosuz köprü kurabilirsin kendi ağına bağlarsan direk cihaza ulaşa bilirsin başka bir ağa bağlı ise o ağın modemine port yönlendirmesi yapmalısın. Bunlardan herhangi birini yapmaya karar verirsen daha detaylı yardımcı olurum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugryksl902

    Merhaba cihazı ağ üzerinden izlemek istiyorsanız cihazı ilk önce herhangi bir ağa bağlamak zorundasın bu kendi ağında olabilir yada internet erişimi olan başka bir ağda olabilir kablo çekmek istemiyorsan access point ile kablosuz köprü kurabilirsin kendi ağına bağlarsan direk cihaza ulaşa bilirsin başka bir ağa bağlı ise o ağın modemine port yönlendirmesi yapmalısın. Bunlardan herhangi birini yapmaya karar verirsen daha detaylı yardımcı olurum.



    kablo çekmek istemiyorum, o yüzden evimdeki interneti kullanarak görüntülemek istiyorum.
    access point olayını sizden dinlemek istiyorum,
    hangi ürünü almalıyım aldığım zaman nasıl bir işlem uygulayacağım.k
  • merhaba kusura bakma iş yoğunluğundan biraz geç cevap veriyorum. mesafeyi bilmediğim için kayıt cihazının olduğu yer ile modemin arasında bir kat varmış gibi düşünerek Tp-link Tl-wa901nd 300mbps Access Point öneriyorum bu tip Apler kablosuz interneti kabloluya çevirebiliyorsun forumda bununla ilgili böyle bir konu varhttp://forum.donanimhaber.com/m_83908038/tm.htm universal repeater modunu kullanarak Ap yi kayıt cihazının yanına kurarak kayıt cihazı ile Ap yi cat5 yada cat6 kablo ile bağlıyorsun kayıt cihazına internet verdikten sonra iexplorer üzerinden cihazın ipsini girdiğin zaman cihaza ulaşacaksın ve izleye bileceksin.( kayıt cihazlarının bazıları otomatik ip almaktadır otomatik ip almayan kayıt cihazlarında modem ağ alt geçidi ve ip yi elle girmelisin ) Mobil yada dış ağ üzerinden kendi ağına bağlı olmadan izleye bilmek için port yönlendirmesini yapmalısın her modemde port yönlendirme farklı olduğundan modeminin port yönlendirmesini internet üzerinden bulabilirsin. Ama statik ip alman gerekli çünkü her modemi kapatıp açtığında ip değişecektir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.