Şimdi Ara

Güvenlik Kamera Sistemi Tavsiyesi YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İş yerimize güvenlik kamerası sistemi kurmak istiyoruz Öncelikle ilçemizde bulunan birkaç güvenlik sistemi işi yapan arkadaşlarla görüştüm fakat biraz fazla fiyat verdiler gibi geldi. İnternetten araştırmalarıma göre parça birim fiyatlarına biraz fazla kar koyduklarını düşünüyorum. Bende internet satışı olan firmalardan kendim parçaları alıp montajını burada yaptırma kararı aldım. Güvenlik kamera işinden anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

    Öncelikle işyerimiz 500 m2 kadar kapalı alanı olan bir tesis. İçeri 4 dışarı 3 içeriye tane toplam 7 kamera koymayı düşünüyorum. Kameralar 40-50 metre gece görüşlü 1000-1200 tvl ve net görüntüye sahip olması iyi olur. Marka olarak pek bilgim yok avenir cenova neutron walkertone gibi markaları öneri olarak duydum. Bu şekilde bir kamera sistemi kursak hangi parçaları hangi firmalardan alabiliriz yardımcı olacak arkadaşlar bakabilirse sevinirim. Bu arada kablo tesisatı en son yapılmak üzere hesaplanabilir. 1500-2000 TL arasında bütçemiz var. Saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vargasemre -- 5 Ağustos 2015; 3:29:30 >











  • Bu konuya yardımcı olacak arkadaşlar yokmu?
  • 8 KAMERALI AHD KAMERA SİSTEMLERİ

    Kampanya paket fiyatı 2.250 TL

    8 KANAL AHD DVR KAYIT CİHAZININ İNTERNET ÜZERİNDEN DEPOLANMIŞ TÜM KAYITLARI BAĞIMSIZ OLARAK İNTERNET OLAN HER YERDEN İZLEYEBİLME VE DEPOLAMA İMKANI VARDIR. ANDROİD VE İOS İŞLETİM SİSTEMLİ CEP TELEFONLARINIZDAN ANLIK OLARAK SİSTEMİNİZİ İZLEYEBİLİR YA DA KAYIT EDİLMİŞ BİR ANI TEKRAR İZLEYEBİLİRSİNİZ. UZAKTAN SİSTEMİNİZE TEK KANALDAN BAĞLANIP, SES DİNLEYEBİLME İMKANI SUNAN 8 KANAL AHD DVR KAYIT CİHAZININ KULLANICI PANELİNE YİNE İNTERNET OLAN HER YERDEN BAĞLANIP AYARLARINI DÜZENLEYEBİLİRSİNİZ VE GÜNCELLEMELERİNİZİ GERÇEKLEŞTİREBİLİRSİNİZ. 20 KULLANICI KAPASİTELİ SİSTEMİMİZE KULLANICILARINIZI TANIMLAYABİLİR VE HER BİR KULLANICININ YETKİLERİNİ AYRI AYRI BELİRLEYEBİLİRSİNİZ. GÖMÜLÜ LİNUX İŞLETİM SİSTEMİ VE TÜRKÇE KULLANICI PANELİNE SAHİP OLAN 8 KANAL AHD DVR KAYIT CİHAZINI HERHANGİ BİR SIKINTI YAŞAMADAN RAHATLIKLA KULLANABİLİRSİNİZ. CİHAZ FABRİKA HATALARINDAN KAYNAKLANAN ARIZALAR İÇİN 2 YIL ÜRÜN GARANTİLİDİR. 1/3" 1.3 MP CMOS GÖRÜNTÜ SENSÖRÜNE SAHİP AHD GÜVENLİK KAMERELARI SAHİP OLDUKLARI, AZ IŞIKTA YÜKSEK KALİTEDE GÖRME KAPASİTESİ, SANİYE BAŞINA 30 KARE 960P KALİTESİNDE GÖRÜNTÜ, 3,6mm SABİT LENS, 20 metre IR LED GÖRÜŞ MESAFESİ, AKILLI IR, GECE & GÜNDÜZ FONKSİYON DESTEĞİ, YÜKSEK PERFORMANS, HD ve STANDART ÇÖZÜNÜRLÜK SEÇİMİ, UZUN MESAFE KABLOLAMADA GERÇEK ZAMANLI İLETİM, BLC, HLC, AGC, AWB, DEFOG, D-WDR, 2D/3DNR ÖZELLİKLERİ, GİZLİ MASKELEME VE HAREKET ALGILAMA, KÖTÜ HAVA KOŞULLARINA KARŞI IP66 KORUMA STANDARDI, DC 12 V BESLEME ÖZELLİKLERİ İLE SORUNSUZ BİR KAMERA GÜVENLİK SİSTEMİ SUNMAKTADIR. PROFESYONEL VE KONUSUNDA UZMAN TEKNİK DESTEK EKİBİMİZDEN 1 YIL BOYUNCA YERİNDE SERVİS HİZMETİ TALEP EDEBİLİR YA DA UZMAN EKİBİMİZDEN TELEFONLA UZAKTAN DESTEK İMKANINDAN DA FAYDALANABİLİRSİNİZ.

    http://www.ilkeguvenlik.com/?pnum=197&pt=8%20KAMERALI%20AHD%20KAMERA%20S%C4%B0STEMLER%C4%B0


     Güvenlik Kamera Sistemi Tavsiyesi YARDIM




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.