Şimdi Ara

Güvenlik kamera altyapısı yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar daha önceki projelerimizde hep analog kullanmış ve rg6u6 kablolar ile oldukça uzak mesafelere görüntü aktarmıştık. Yalnız son 2 yıldır IP tabanlı projeler yapıyoruz ve analog sistemler bizim için bitti. Şu an yaklaşık 8000 m² lik projemiz var alanı 150 metreye 80 metre üçgen bir yer gibi düşünün ve beni bu alanın projesinde sorumlu tuttular. Daha önce bu kadar büyük bir projede yer almadım, yapacağımdan eminim fakat doğru adımlarla ilerlemek istiyorum. Asıl sorum şudur.

    11 adet IP kamera ve 1 adet NVR cihazı belirledim

    en sondaki kamera ile NVR cihazı arası 150 metredir. ben nvr cihazının yanına poe switch koysam. O poe switchden çıkıp 70 metre uzağına bir poe daha koysam ve bu poe den tekrar çıkıp 80 metre gidip bir poe koysam ( her poeye 2 IP kamera bağlıcam ) sizce nasıl olur

    örnek NVR----------------POE------------------POE

    Daha önceki çalışmalarımızda 8 adet 1mp kamera 100mb bant genişliğini aşmamıştı fakat bu projede nasıl olur tam bilemiyorum o yüzden

    1-POE switchler nasıl olmalı. Hangi marka veya özellik
    2-Poe olmasın normal switch olsun kameralara ayrı elektrik versem nasıl olur (Nasıl olsa poenin olduğu yere elktrk vermek zorundayım oraya normal switch koyarım switcden giden cat 6 nın yanında kameraya elktrik gönderirim)
    3-Kablosuz mu yapsam. Örneğin tp link veya ubnt nano m5 mi kullanayım( Bu üründen daha öncesinde kullandık ancak 2 ubnt yi karşılıklı haberleştirdik sadece. bu cihazlar birbirine sırayla bağlanıp en son izleme merkezine doğru köprü yapılabiliyor mu?)
    4-Aklınıza gelebilecek diğer çözümler

    Sayın network uzmanı veya bu konuda tecrübeli arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eNsZz -- 18 Şubat 2015; 11:53:03 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.