Şimdi Ara

Güvenilir, Kazançlı ve Aktif PTC sitesi: PROBUX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar eğer bu bölüme girdeyseniz az-çok PTC Siteleri hakkında bilginiz vardır. Kısaca anlatırsak: günlük belirli sayıda reklamlar vardır, tıklarsınız maksimum 30 saniye olmak üzere reklamları izlersiniz ve para kazanırsınız.

    Probux bu konuda başarılı bir site. Hiç bir para yatırmadan üye olursanız her reklam başına 0.01 $ kazanıyorsunuz. Bu reklamlardan 4 tane çıkıyor, bunun yanında 0.005 ve 0.001 $'lık da bir çok reklam çıkıyor.

    İlk etapta buna uğraşmaya değer mi diyebilirsiniz ama işin içine referans kiralama giriyor. Her bir referans 0.20$, bu arkadaşları kiralıyorsunuz ve onlar da sizin hesabınıza katkıda bulunuyor. Fakat onların tıklamasından %50 pay alıyorsunuz.

    Örnek verirsek;

    Siteye 20 gün önce falan üye oldum, sabırlılıkla 10 gün falan tıkladım ve ilk 3 referansımı kiralayacak paraya ulaştım. Ben ve 3 refim tıklamaya başladı ve ilk etapta 10 günde ulaştığım tutara 1 haftada ulaştım, sonra 3 tane daha kiraladım ve 5 günde bu tutara ulaştım.

    Şuan 6 tane kiralık referansım var ve haftada 1$ kâr elde ediyorum. Bu sayıyı 100'e ulaştırdığımda gayet güzel bir para kazanacağım, hem de siteye hiç bir yatırım yapmadan ki yatırım yaparsanız durumlar çok farklı hale geliyor ve kazancınız 2-3 kat fazlalaşıyor.

    Ben henüz o tutara ulaşamadım ama ulaşıp da para çeken arkadaşlar var - bu arada parayı Paypal hesabınıza çekiyorsunuz-:

     Güvenilir, Kazançlı ve Aktif PTC sitesi: PROBUX


    Sonuç olarak hiç para yatırmadan bile 2-3 aylık uğraştan sonra ayda 30-40 $'lık bir para kazanabilirsiniz bu site yardımıyla, denemenizi tavsiye ederim.

    Sitenin linki burada:

    >>>>> ProBux <<<<<

    Paylaştığım linkten üye olup tıklamaya başlarsanız, benim referansım olacaksınız ve sizin tıklamalarınızdan ben de kazanacağım. Size hiç bir zararı olmuyor.

    Herhangi bir sorunuz varsa, buradan veya özel mesaj yoluyla cevaplayabilirim.







  • iki günde kazandığım para fotoda gözüküyor. günde 2 dolar garanti sen kazanıyorsun gerisini alt üyelerin hallediyo. alt uye kasıp 10gunde 100 dolar yapmak imkansız değil. alt uyen olmasa bile 1 bucuk ayda 100 dolar paypal hesabında ödemeler ayın 1 ile 15 ınde yapılmakta denemeye değer. üyelik için http://www.ptcbank.net/?r=ssabah
    https://store.donanimhaber.com/0d/f7/ec/0df7ec5ddb9d339aa85319b7d0c744bc.PNG
     Güvenilir, Kazançlı ve Aktif PTC sitesi: PROBUX




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.