Şimdi Ara

Güvenilir grey market galerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sahibinden sitesine ilan veren bir kaç grey market galesirisini aradım ama telefonu açanlar mafya gibi kaba saba konuşan tipler hiç güven vermedi. Yarın bunlarından birinden araç alsam ve araç problemli çıksa mesela KM'si sıfırlanmış veya çalıntı bir aracı bana kakalasalar muhatap bulamayacağım bana resti çekecekler "malı saatık şimdi defol" diyecekler belki. Mal ucuz ama güven vermiyor. Ama bu işi hakkıyla yapan güvenilir greyciler de olabilir diye umut ediyorum. Var mı grey galerici önerebileceğiniz? İstanbul'da...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santorius -- 12 Ocak 2012; 12:17:01 >



  • ?????
  • yazan olmamış bari ben birşeyler karalayayım.
    baktığınız araç premium model mi yoksa 2. el c veya d sınıfı bir araç mı?
    eğer baktığınız premium model ise adam belki de pek güven verici bulmamış olabilir sizi.
    yok eğer değilse adı üstünde "galerici" ; toplumumuzda pek güven verici bir kelime olarak algılanmıyor.tıpkı "trafik polisi" gibi. tabi her insan aynı değildir.
    alacağınız aracı öncelikle araştırın ve içinize yatarsa öyle alın. ayrıca tlf görüşmesine dayanarak kaparo göndermeyin.
    aklıma gelenler bunlar...

    saygılar...
  • Kendime yemin ettim bir daha galericiler ile iş yapmayacağım diye. Kendi bindikleri dalı kesiyorlar haberleri yok. Zaten eskisi kadar kazandıkları da yok, bir 10 sene sonra görecem ben bu tipleri halen müşteri ile bu şekilde konuşabiliyorlar mı.
  • galericilerin icinde ben daha harbi esnaf olanini gormedim ozellikle buyuk sehirlerde, yoksa anadoluda var tanidigim dogru durust tipler, ama oralarda da pek greyciler yok, cogunlukla cakal cukal zibidi serseri tipler, onu birak araba lastigi satan yerler bile boyle, bunlar ananelerini makyajlayip allayip pullayip, 18 lik genc kiz diye satarlar, o yuzden aman aman, saglam bir referansin olmadiktan sonra agrisiz basini agritma ...
  • yaw kardeş arada ne kadar fiyat farkı var bilmiyorum ama başına dert alma kıy 2-3 bin daha normal bi yerden al aracını..
  • Olay 3-5 bine kıymak değil. MEsela 5.20 d almak istiyorum ama Borusan'ın M Sport diye en donanımlı sattığı model 88.000 Euro ama navigasyon, head up, tv gibi pek çok özellik yok. Ama galericinin sattığı arabada her donanım var ve Borusan'dan ucuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: santorius

    Olay 3-5 bine kıymak değil. MEsela 5.20 d almak istiyorum ama Borusan'ın M Sport diye en donanımlı sattığı model 88.000 Euro ama navigasyon, head up, tv gibi pek çok özellik yok. Ama galericinin sattığı arabada her donanım var ve Borusan'dan ucuz.

    Borusan dan gidip fiyat aldınımzı, yoksa liste fiyatına göre mi yorum yapıyorsunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.